Precies zoals verwacht

Keurig op tijd en een prachtige bos bloemen

Mooie bos en goed geregeld

Mooie bos en goed geregeld

• Boeket

Bos bloemen besteld voor een vriend die verderop woont en zijn vader had verloren. Na zijn vakantie is er een mooie bos bezorgd. Hij was er erg blij mee .

top

heel goed geregeld, super mooie bos bloemen die lang goed blijven

Vriendelijke

Telefoniste zeer vriendelijk medewerkerser. Netjes te woordt gestaan en meteen een terug koppeling gegeven over de bezorging

• Boeket

Snelle service enkel de daadwerkelijke afleverbevestiging mis ik nog in jullie systeem.

Makkelijke website. Snelle service. Netjes bericht gehad dat ontvanger niet thuis was. Maar een automatisch door jullie systeem teruggekoppelde melding dat de bloemen daadwerkelijk ontvangen zijn mis ik nog. Mvg Niek Blankenvoorde

Perfecte service !!

Komen afspraken goed na en de bezorgde bloemen zien er fris en verzorgd uit.

• Boeket

Geen informatie over de levering

Wij hebben geen informatie ontvangen of het boeket ook is geleverd en hoe dit eruit zag. Aangezien het een rouwboeket betrof was timing erg belangrijk. En omdat we zelf met vakantie waren hebben we ook niet kunnen zien wat er geleverd was. Een foto van het boeket was helemaal fijn geweest

• Boeket

Prettig om snel iets geleverd te krijgen in Frankrijk

Levering in Zuid Frankrijk voor de volgende dag is perfect afgeleverd. Erg prettig zeker voor deze bezorging van rouwwerk.

top, netjes en snel

Ik ben blij dat je zo kort van te voren iets moois kan bestellen. Het wordt netjes de volgende dag bezorgd en het gaat gewoonweg top.

Niet goed

Bloemen besteld voor begrafenis van mijn xuvwrmwld dat uitvaart om 12 uur was Adres alles erbij Toen wij het graf verlieten kwam een hijgend persoon mijn bloemen brengen Asnbodbvan U om bezofgkosten terug te krijgen Accordeonist naar stadt gedrag nog niet op mijn rekening? Dus niet tevreden over fleurop

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Mooi boeket en goed bezorgd

Moest bij een instelling bezorgd worden, dus waren benieuwd, maar is allemaal perfect verlopen.

• Boeket

Een gemiddeld bosje bloemen, ik had een groter bouquet verwacht.

Viel tegen

• Boeket

Correcte en snel oplossing van geen correcte bezorging

Prachtig boeket laten bezorgen echter werd deze niet afgeleverd. Na telf. contact klantenservice binnen een aantal minuutjes reactie. Probleem zonder gedoe opgelost. Dank voor de moeite en restitutie.

Te klein boeket

Van ontvanger kreeg ik foto van het boeket. En ik koop vaak bloemen, maar voor €25,95 vond ik dit wel erg weinig bloemstelen.

Feestelijk

Ontvangster was blij met het kleurrijke boeket en het was goed verzorgd. Voorheen ging ik naar de bloemist om bloemen door Fleurop te laten verzorgen maar nu weet ik dat het op deze manier ook goed geregeld is. Hartelijk dank!

• Boeket N.v.t.

Boeket was erg opgevuld met groen blad nadat ik deze verwijderd had zag het het beter .

Op zich goed alleen veel geld voor de kwaliteit

• Boeket

Het bouquet kwam niet overeen met het bestelde!

Wij zijn zeer teleurgesteld over het bouquet dat bij onze vrienden is bezorgd. Deze kwam niet overeen met wat wij hadden besteld! Is ook niet afgestemd. Vraag, hoe gaat Fleurop hiermee om?

Service!

Online een boeket bestellen, liet het samenstellen over aan de bloemist en mijn schoondochter ontving een prachtig boeket. Klasse!

• Boeket

Goede service en snelle bezorging

snelle service, mooie bloemen

snel geleverd !

Everything went fine!!

I ordered a bouquet for the funeral in Japan. A beautiful bouquet arrived at the location on time. Help desk in the Netherlands was also very helpful.

Top geregeld

Bestelling is op tijd en goed bezorgd

• Boeket

prachtig boeket en snel geleverd

Een boeket besteld voor het 35 jarig huwelijk van mijn ouders. Wat de bloemist heeft gedaan gaf het letterlijk een goudenrandje aan het boeket. Op het kaartje stond natuurlijk vermeld gefeliciteerd met jullie 35 jarig huwelijk, de bloemist heeft het boeket geleverd met een mooi gouden vloeipapier om het boeket en het kaartje speciaal in een gouden envelopje gedaan. Er werd bij aflevering ook specifiek vermeld dat mijn ouders konden lezen van wie het boeket kwam doormiddel van het kaartje in het gouden envelopje. Buiten deze top service is het boeket wat geleverd is, ook nog eens prachtig! Bedankt!

• Boeket

Mooi boeket en snelle levering !

Bestellen is heel eenvoudig, mooi boeket en zelfde dag nog geleverd. Ik haar hier zeker vaker bestellen !!!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire