Netjes en duidelijk te bestellen! Mooie boeketten.
Heel mooi vrolijk bont pluk Boeket laten bezorgen. Keurig en vriendelijk bezorgd en het boeket heeft heel lang gestaan. Dik tevreden!
Met wat twijfels heb ik een bos bloemen naar een persoon in een bedrijf in Trinidad gestuurd. Binnen 24 uur ontvangen en zij waren heel blij, dus ik ook.
Duidelijke website, mooie boeketten! De ontvanger was blij met de bloemen.
Beste Michelle, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vindt dat we een duidelijke website hebben en mooie boeketten, dat lezen we graag;-). En zijn we natuurlijk helemaal met je eens. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
goede service, controle of het opgegeven adres wel klopt, overleg in verband met vakantie tijd en assortiment. keurige verzorgd en alles volgens afspraak. ben er heel tevreden over. Zeker voor herhaling vatbaar.
De moeder van mijn vriendin overleed vrijdagochtend. Binnen een half uur heb ik bloemen besteld en deze werden na 2 uur al bezorgd. Super mooie bos, met een kaartje zoals ik wilde. Ter aandenken voor mij, heeft mijn vriendin er een roos uit gehaald om te drogen. Ik kan helaas geen foto plaatsen, ik vond het ongepast om een foto te maken tijdens de uitvaart.
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. In een woord top!
Vaas was gebroken bij ontvangst. Na toezegging van de bezorger zou het de volgende dag gestuurd worden. Na een week had ik nog steeds de vaas niet ontvangen. Uiteindelijk via de klantenservice het bedrag teruggekregen.
Hi Vincent, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit is gebeurd, dit is niet de bedoeling! Dit was bij ons helaas niet bekend. Fijn dat we het telefonisch met je op konden lossen. Nogmaals excuses voor het ongemak! Wij zijn je een volgende keer graag (beter) van dienst. 🌻 Fleurige groet, Team Fleurop
Recensione originale
Vaas was gebroken bij ontvangst. En nog steeds geen nieuwe ontvangen.
is zeer zeker een aanbeveling waard
Snel geleverd en waar de boeket kwam vond het heel mooi
Wij bestellen al jaren bloemen bij Fleurop omdat e prachtige bossen in hun assortiment hebben. Meestal krijgen wij van de begunstigde een appje met foto van de ontvangen bos terug. Altijd het arrangement dat we besteld hebben. Fleurop meldt altijd terug of afleveren gelukt is, op het goede adres of indien afwezig bij buren. Wij zijn zeer tevreden over Fleurop
Boeket voor 12.00 uur besteld en zou dezelfde dag worden bezorgd. Zonder bericht een dag later afgeleverd. Heel vervelend zeker nu het om een condoleance boeket ging.
Hi Sabine, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging van je bloemengroet. We hebben je een e-mail gestuurd om dit met je te kunnen oplossen. Kun je ons hierop een reactie geven? Fleurige groet, Team Fleurop
Snel
Alles ging makkelijk. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat het afgeleverd is. Ik mis wel een foto van het geleverde zodat je ook ziet dat het juiste boeket en kaartje er is
Zoals altijd ontving mijn vader een mooi opgestelde boeket. Hartelijk dank.
Om last-minute een mooi boeket te laten bezorgen is via Fleurop gemakkelijk en snel geregeld. De website en het bestellen spreken voor zich. Ook fijn dat je uit verschillende kaartje kunt kiezen om een boodschap op te zetten. Het boeket was dezelfde dag nog geleverd wat heel fijn was. Ik heb de bloemen niet gezien, want ze waren voor een collega, maar begreep dat het een mooi boeket is.
alleen was de kleurstelling totaal anders dan op het plaatje. En ik ging juist voor die pasteltinten maar kreeg een hard geel en rood. Ook heel mooi, maar wel misleidend.
Ik had een bloemetje besteld voor de verjaardag van mijn zus in usa. Mooi boeket en mooi op tijd bezorgt.
De krijger was er superblij mee
voldoet aan verwachting
Geweldig mooi boeket geleverd .Goede service want ik werd na gebeld .Snel geleverd
Makkelijk, foto’s lijken ook op de bestaande bos.
Keurig op tijd en goed boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire