Keurig op tijd en goed boeket
Mooi boeket. Gemakkelijk te bestellen.
Erg fijn dat zo snel kon en het was een mooi boeket
Waardeloos,is nog geen 10 euro waard ipv 50 eur Ik neem nog contact met jullie op Grtz Ton vd Velden 0620398852
Beste Ton, Wat vervelend dat het geleverde boeket niet aan je verwachting voldoet. Wij hebben een tonend bewijs nodig om je boeket te kunnen beoordelen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Fleurop Klantenservice.
Een prachtige plant met wow zo blij mee
Makkelijk website en goede terugmelding na het bestellen én na de bezorging. Het boeket was boven verwachting!
Heel goed verzorgd.
Goed geregeld vriendelijk bezorging.
gebeld door medewerker ivm wellicht te weinig tijd, alternatief door haar voorgesteld. proactief, met andere woorden helemaal goed
Makkelijk online te bestellen. Je ontvangt een bevestigingsmail van je aankoop en een mail als het is bezorgt. Dus goede service. Zeer tevreden.
Had een boeket KLEUREXPLOSIE voor 49,95 besteld. Maar bij bezorging leek het boeket totaal niet op het boeket van de foto en was ook zeker geen 49,95 waard. Dit was gewoon een gemeng fleurig stijf boeket. Geen enkele tropische bloem of speels boeket of explosie zat ertussen. Na contact met de klantenservice via email zei ze het mag 30% afwijken van de foto. En heb een mail met foto gestuurd en nog een mail met een foto van wat ik had besteld. Ze zouden contact opnemen met de bloemenzaak die het bezorgt had. Met de belofte mij weer te contacten. Na nog een mail tot nu toe geen enkele reactie. Echt geen service. Voor mij nooit meer Fleur op.
Hi Irma, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het zo is gelopen, dit is niet de bedoeling uiteraard. Helaas is er een miscommunicatie geweest op onze klantenservice. Wij hebben een reactie op je mail gegeven en zien jouw reactie tegemoet. Excuses voor het ongemak! Fleurige groet, Fleurop Team🌻
Omdat mijn zus van 87 weer ontslagen was uit het revalidatiecentrum leek het ons aardig een zomers boeket te sturen De woonafstand van 135km is helaas te groot om even langs te wippen. Het boeket wat we via jullie site vanaf de foto besteld hadden, bleek later zo mooi te zijn, dat mijn zus er een foto van stuurde. Inderdaad boven verwachting. Zo is iedereen blij
Superfijn dat het bestelde boeket er net zo prachtig uitzag als op de foto en het ook nog eens binnen het uur bezorgd was!
alleen jmmr dat de bezorger hem voor de deur had gezet maar was nieuwmand thuis
Super mooi boeket Verse bloemen en correcte bezorging Echt zeer tevreden
Heel makkelijk bestellen
Ik heb de bloemen rond 11uur in de ochtend besteld en om 15:40 waren ze al geleverd bij mijn vriendien. Mooi boeket.
Makkelijk, snel en levering en uitvoering conform verwachting.
Prachtig boeket besteld met vaas en knuffel. Er was een probleempje met bijbehorend kaartje maar nadat ik dat in het contact formulier zette is dat na wat gechat keurig toegevoegd aan de bestelling en heb ik dit achteraf kunnen betalen. Echt heel blij mee!
En jammer dat de bloemen niet overeen kwamen met de foto op de site
Beste Manon, Wat vervelend dat de bloemist een ander boeket heeft geleverd dan besteld. Wij hebben contact opgenomen met de bloemist. Zodra wij een reactie hebben sturen wij je een e-mail. Met vriendelijke groet, Carola, Team Fleurop.
Ok, het was mijn fout dat ik een bezorgdag had aangegeven (maandag) waarop de winkel waarin mijn liefje werkt was gesloten. Maar dat de verkeerde naam op de bloemen stond was Fleurop's fout. Uiteindelijk is het boeket waarschijnlijk bezorgd bij buren, echter "nummer 24" zoals in de email van Fleurop stond, bestaat niet. Ik weet dus niet of de ontvangster de bloemen ooit heeft gekregen maar ALS ze ze heeft gekregen staat er 1) de verkeerde naam op en 2) zijn ze verwelkt. Ze heeft mij in ieder geval niet gecontacteerd en ik vraag mij af hoe ik dit recht trek.
Jammer dat de website slechts bezorging van 1 boeket toestaat, terwijl er meer bezorgd dienen te worden. Mogelijk aanpassen !
alles goed verzorgd
Zocht iets anders dan een standaard rouwboeket. Het werd uiteindelijk een prachtig veldboeket met witte en paarse bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire