Eenvoudig kunnen bestellen, ruime keus en ethers afgeleverd op afgesproken dag
Duidelijke site, netjes op tijd geleverd
Snel geregeld en mooi boeket!
Op tijd bezorgd
De bloemen, kaart en de chocolade kwamen precies op het juiste moment aan ! Was een geweldige verassing dus toppie gedaan !
Snel geregeld, goed boeket, tijdig bezorgd, goede afwikkeling
Super geregeld voor mijn schoonzus die haar moeder had verloren. Wij waren op vakantie
Heel gemakkelijk te bestellen en overzichtelijk
Vanaf ons vakantieadres in Zwitserland 's avonds tien een boeket bloemen besteld en het boeket staat twaalf uur later in Nederland op een vaas... Super!!
Goed duidelijk en snel
Het boeket werd op tijd geleverd en zag er perfeckt uit
Uitstekend: het boeket was eenvoudig via de website te bestellen en een extra vaas erbij maakt het wel zo gemakkelijk voor de ontvanger.
op mijn vakantie in Spanje overleed een vriendin in Nederland. We konden dus niet bij de crematie zijn. Mooi rouwboeket besteld, maar het bestellen verliep niet gesmeerd in Spanje. Makkelijk contact gekregen met de klantenservice, die het prima en snel voor me opgelost heeft. Helemaal top.
Makkelijke snelle bestelling En snel afgeleverd in goede verpakking
Fijn dat het dezelfde dag bezorgd id. Enige wat jammer was dat de 1e keer de betaling via ideal misging waardoor ik bij de 2e poging mijn kortingcode niet kon inwisselen
overzichtelijk op de www pagina. Afspraak nagekomen Bestelling oke en goed ontvangen
Ben tekeurgesteld
Hi Jose, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Op tijd geleverd, waarvoor dank. Ook mijn vorige bestelling naar Duitsland was top. Ik blijf jullie gebruiken.
Ik heb de bos ontvangen met droge en flauwe bloemen en teveel takken, weinig bloemen in de bos.
Hi Roshnie Binda, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket de zeven dagen vaasgarantie niet gehaald heeft. We hebben je een e-mail gestuurd om dit met je te kunnen oplossen. Kun je ons hierop een reactie geven? Fleurige groet, Team Fleurop
Overduidelijk een erg vers boeket bloemen. Mooie keuze van bloemen en kleuren!
Makkelijk bestellen! Zeer vlot afgehandeld en bezorgd!!
Ontvanger was zeer tevreden met het mooie boeket dat zij mocht ontvangen.
Snel geregeld. Makkelijk bestelproces. De bloemen werden een uurtje later al bezorgd. De ontvanger was heel blij met haar boeket. Het zag er fris en stralend uit.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire