De bloemen zijn net zo mooi als afgebeeld op de site. De bezorging was goed. Heel erg blij met fleurop
Mooi boeket in vaas, maar de bezorger heeft het boeket gewoon bij de poort achtergelaten zonder dit te melden toen de ontvangers niet thuis waren. Dit is niet de bedoeling, zeker niet met zo'n duur boeket.
Vond het wel voor meer dan 50 euro. Weinig bloemen. Anjer, chrysant zijn wat mij betreft echt geen kapitaal bloem. Dus al met al makkelijk verdient op deze manier. Verder is het wel geleverd op de afgesproken dag. En alles netjes verlopen. Ook heel blij mee. Heeft mevrouw. Nog net van haar bloempjes kunnen genieten. Helaas nu overleden. Misschien dat ik ook nog rouw boeket via jullie laat leveren. Maar mijn twijfel zit echt in voor zoveel geld nog minder dan hier een tankstation boeket. Jammer
Mooi bouquet op tijd bezorgd, en slechts 1 dag van te voren vanuit NY besteld!
Super support met bestelling
Makkelijke bestelling, nette aflevering
Beste Lief, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het een makkelijke bestelling vond en een nette aflevering, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Alle tips van de bezorger gevolgd: schuin afgesneden, lauw water en een druppeltje gloor. Na 4 dagen waren de bloemen al dood, wel erg snel voor zulke dure rozen!
Beste Pieter, Bedankt voor je beoordeling en het prettige telefoongesprek. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Fleurop Team 🌻
Aanvraag ging perfect en ook tijdige aflevering Was een mooi boeket
bestellen via de site ging heel makkelijk, ook met kaartje met eigen tekst erbij. Ik had verwacht dat het de volgende dag bezorgd zou worden, maar een paar uur later kreeg ik al een bedankje van de ontvanger.
Snelle reactie en prima afwikkeling
Beste Tineke, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelukt om het boeket op de gewenste datum te bezorgen. Gelukkig heeft de ontvanger de niet-thuis kaart gevonden en heeft ze het boeket vandaag opgehaald bij de bloemist. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Recensione originale
Ik krijg een e-mail dat boeket bezorgd was, maar bij navraag bleek dat niet het geval te zijn! Hoe wordt dit opgelost. Zeer teleurgesteld!
Altijd goed geregeld en prima verzorgd
Een prachtig boeket
Op de website van Fleurop een bloemstuk besteld. Vervolgens afwachten wat door een plaatselijke bloemist zal worden bezorgd. Het bezorgde bloemstuk voldeed volledig aan de verwachting.
bestellen gaat eenvoudig. wel lijken alle boeketten op de website veel op elkaar, een kleiner assortiment aanbieden kan geen kwaad volgens mij. bezorging op afgesproken tijd heb zelf het boeket (behalve op de foto) niet gezien, maar komt me als klein over, zeker kijkend naar de totale kosten (€ 28) ik hoop dat de bloemen lang zullen staan. in dit geval ging het om een gebaar op afstand, volgende keer neem ik bloemen van een lokale vakhandel of van de markt mee, heb het gevoel dat ik dan meer waar voor mijn geld krijg.
mooi boeket hoog in het vaandel.
Op de juiste tijd geleverd
Over het geheel genomen wel tevreden maar wat ik heel erg jammer vond is dat ik geen bevestiging kreeg dat het boeket ook werkelijk bezorgd was. Ik heb dat moeten checken bij de ontvanger en dat vond ik haast een beetje bedelen om een bedankje. Van andere bliemendiensten ontvang ik altijd een berichtje als het bezorgd is.
Beste Pauline, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Afgezien van een probleem met postcode en huisnummer combinatie die niet zou bestaan, prima verzorgd. Service desk werkt ook goed.
Mooie bos heel snel . Kwaliteit is heel goed
Makkelijk te bestellen en prima boeket. Netjes op tijd bezorgd.
Het boeket was niet in de beloofde kleurstelling. Ik kreeg direct een reactie op mijn klacht en een kortingsvoucher ter compensatie.
Prachtig boeket en mooi op tijd bezorgd.
Eenvoudig, nsel en goede bezorging
Een goede vriend die in een zomerhuisjes complex verbleef was jarig. Een prachtig boeket bloemen werd precies op tijd bezorgd. Heel goed
mooie bos, maar lijkt niet op het plaatje van wat er is besteld
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire