Super mooi boeket en makkelijk geregeld

De bloemen zijn net zo mooi als afgebeeld op de site. De bezorging was goed. Heel erg blij met fleurop

• Boeket

Mooi boeket, maar bij poort achtergelaten zonder bericht

Mooi boeket in vaas, maar de bezorger heeft het boeket gewoon bij de poort achtergelaten zonder dit te melden toen de ontvangers niet thuis waren. Dit is niet de bedoeling, zeker niet met zo'n duur boeket.

Makkelijk geregeld

Vond het wel voor meer dan 50 euro. Weinig bloemen. Anjer, chrysant zijn wat mij betreft echt geen kapitaal bloem. Dus al met al makkelijk verdient op deze manier. Verder is het wel geleverd op de afgesproken dag. En alles netjes verlopen. Ook heel blij mee. Heeft mevrouw. Nog net van haar bloempjes kunnen genieten. Helaas nu overleden. Misschien dat ik ook nog rouw boeket via jullie laat leveren. Maar mijn twijfel zit echt in voor zoveel geld nog minder dan hier een tankstation boeket. Jammer

super service

Mooi bouquet op tijd bezorgd, en slechts 1 dag van te voren vanuit NY besteld!

Super support met bestelling

Prima ervaring

Makkelijke bestelling, nette aflevering

• Boeket N.v.t.

Snel dood

Alle tips van de bezorger gevolgd: schuin afgesneden, lauw water en een druppeltje gloor. Na 4 dagen waren de bloemen al dood, wel erg snel voor zulke dure rozen!

• Boeket

Goede en snelle levering van mooi boeket

Aanvraag ging perfect en ook tijdige aflevering Was een mooi boeket

makkelijk en super snel

bestellen via de site ging heel makkelijk, ook met kaartje met eigen tekst erbij. Ik had verwacht dat het de volgende dag bezorgd zou worden, maar een paar uur later kreeg ik al een bedankje van de ontvanger.

• Boeket

Prima afwikkeling nadat de ontvangers niet thuis waren.

Snelle reactie en prima afwikkeling

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Geweldige service, snel en perfect

Altijd goed geregeld en prima verzorgd

• Boeket

Professionele afhandeling van de bestelling

Een prachtig boeket

Een prachtig bloemstuk

Op de website van Fleurop een bloemstuk besteld. Vervolgens afwachten wat door een plaatselijke bloemist zal worden bezorgd. Het bezorgde bloemstuk voldeed volledig aan de verwachting.

• Boeket

Mooi boeket op tijd geleverd

bestellen gaat eenvoudig. wel lijken alle boeketten op de website veel op elkaar, een kleiner assortiment aanbieden kan geen kwaad volgens mij. bezorging op afgesproken tijd heb zelf het boeket (behalve op de foto) niet gezien, maar komt me als klein over, zeker kijkend naar de totale kosten (€ 28) ik hoop dat de bloemen lang zullen staan. in dit geval ging het om een gebaar op afstand, volgende keer neem ik bloemen van een lokale vakhandel of van de markt mee, heb het gevoel dat ik dan meer waar voor mijn geld krijg.

goede foto ervaring

mooi boeket hoog in het vaandel.

Prachtige bos bloemen

Op de juiste tijd geleverd

Redelijk

Over het geheel genomen wel tevreden maar wat ik heel erg jammer vond is dat ik geen bevestiging kreeg dat het boeket ook werkelijk bezorgd was. Ik heb dat moeten checken bij de ontvanger en dat vond ik haast een beetje bedelen om een bedankje. Van andere bliemendiensten ontvang ik altijd een berichtje als het bezorgd is.

Snel en goed

Afgezien van een probleem met postcode en huisnummer combinatie die niet zou bestaan, prima verzorgd. Service desk werkt ook goed.

Mooie bos heel snel . Kwaliteit is heel goed

Prima service!

Makkelijk te bestellen en prima boeket. Netjes op tijd bezorgd.

• Boeket

snelle klantvriendelijke reactie en oplossing

Het boeket was niet in de beloofde kleurstelling. Ik kreeg direct een reactie op mijn klacht en een kortingsvoucher ter compensatie.

Aangenaam verrast!

Prachtig boeket en mooi op tijd bezorgd.

Snel en gemakkelijk

Eenvoudig, nsel en goede bezorging

Uitstekende service!!!

Een goede vriend die in een zomerhuisjes complex verbleef was jarig. Een prachtig boeket bloemen werd precies op tijd bezorgd. Heel goed

• Boeket

mooie bos, maar lijkt niet op het plaatje van wat er is besteld

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire