Mooie keuze bloemen met zorg afgeleverd.

Goede keuze qua bloemen en keuze prijs. Fijn en makkelijke bestellingen kunnen plaatsen.

• Boeket

Goede service ook bij navraag over bestelling.

Prettige klantenservice en snelle levering

Makkelijk te bestellen

Jammer dat het aantal opties voor een boeket beperkt is. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als je kunt zien welke bloemist jouw bestelling gaat maken zodat je nog contact op kunt nemen over speciale wensen. Het is onhandig dat je geen mail krijgt met de voorgenomen aflevertijd.

Perfect geregeld

Simpel te regelen. Netjes bezorgd Prachtig boeket

Geweldige oplossing…

Vanuit het buitenland kon ik een bijna vergeten verjaardag helemaal goed maken door een boeket te sturen met Fleurop. Vijf min. voor 12 besteld en om 16 u al afgeleverd!!! Super!!!!! Wat een service!!!

Super mooi boeket

Mooi boeket verzorgt voor mijn dochter

• Boeket

Mooie bloemen en de bezorging verloopt altijd goed

Ik bestel hier vaak bloemen en de boeketten zijn altijd schitterend. Indien er iets niet goed gaat met de bezorging, nemen ze altijd contact met je op en zorgen zij ervoor dat het alsnog goed wordt afgeleverd.

• Boeket

Mooie bloemen, Prima service, en snelle bezorging

• Boeket

Het is de keuze die het kat was dit het vertrouwd te

Ik had een cadeaubon waar ik bij meerdere winkels kon bestellen maar Fleurop was toch de makkelijkste en de fijnste.

• Boeket N.v.t.

• Boeket

Altijd mooie bloemen en een fijne manier om een goed gebaar te maken

zorgt altijd voor verse en mooie bloemen, perfect voor een verjaardag, speciale gelegenheid, excuus of troost

• Boeket

Snelle service mooie boeketten!

Fijne website duidelijk en snelle service. Bloemen binnen een paar uur bezorgd.

Snel en goed!

Makkelijk bestellen en keurig op tijd in Duitsland geleverd. Schitterend boeket!

satisfired

very satisfied with your service

• Boeket

Bloemen zager er goed en waren netjes bezorgt

Geweldige service!

Samen met de betreffende bloemist heeft u zeer adequaat gereageerd op de wensen van de naaste familie van de overledene door mij te bellen en te overleggen.

Mooi boeket bezorgd!

Bestelproces is simpel. Er is een mooi boeket geleverd!

Mooi boeket

Mijn zus was heel blij met het mooie boeket. Op de afgesproken dag geleverd

• Boeket

Makkelijk en snel boeket geboekt en volgende dag bezorgd

Ik had 3 e-mails verzonden met de vraag welke bloemen in boeket waren verwerkt. En uiteindelijk heb ik geen antwoord op mijn vraag gekregen Ik kreeg wel snel antwoord dat lelie niet in boeket zat Daarna zou de bloemenbindster die dag niet binnen zijn En vervolgens kreeg ik te horen dat bloemenbindster vele orders maakt en het niet meer weet Op zich begrijp ik, maar had ik graag in mijn eerste reply willen ontvangen en zou ik niet daarna nog 2 e-mails sturen Boeking systeem was wel makkelijk en ik kon kiezen om volgende werkdag te laten bezorgen, dat was wel snel want ik had vergeleken met een ander bloemist in de regio en daar moest ik rekening houden met 2 werkdagen

• Boeket

Mooie bloemen en op tijd geleverd

De bloemen waren schitterend en op tijd geleverd, heel blij ermee!

• Boeket

Everyting worked very nicely, although I had problems to order this online. with the online

The website for ordering online is rather complicated. I had to call the customer service to help me to complete the order.

Kon beter, bezorging 2 dagen te laat

Dure bloemen laten bezorgen in Mexico. Persoon was daar maar een paar dagen. 2 dagen te laat scheelt dan een slok op een borrel.

Heel goed !!

Makkelijk te bestellen en perfect en op tijd bezorgd!! Zeer tevreden hierover!!

super

fijn dat het de zelfde dag nog bezorgd werd kan helaas geen foto zenden

geweldig!!

Ontvabger geheel enthousiast over het maandboeket juli van 34,95 euro. Super mooie kleuren.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire