Handige website met zekerheid van verse bloemen. Ontvanger is er blij mee, mooi bijpassend kaartje.
vroeg in de middag besteld en een paar uur later een foto van de ontvanger met de mooie bos! super
Een zakelijke opdracht gegeven die in het buitenland prima afgehandeld is. Doe dit regelmatig voor ons bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld.
Mooie bos en snelle levering!
Om 13.00 boeket besteld en is dezelfde dag keurig geleverd volgens de ontvanger erg mooi!
Supersnel.
Ik woon in het buitenland en voor mij is dit de manier om familie/vrienden een kado te sturen. Fleurop leverd altijd goede kwaliteit en het is makkelijk online te bestellen en betalen.
Jammer van de rommelige site en voortdurende pop ups
prima website, bestelling goed afgerond met het bezorgmoment
Heel mooi stijvol boeket. Alleen jammer dat het pas in de middag bezorgd werd. Dat had ik niet begrepen. Vind het voor een verjaardag leuk als de bloemen in de ochtend bezorgd worden . Om 15:40 uur kreeg ik pas email dat het bezorgd was en daarna van de jarige. Ik was al bang dat het niet bezorgd zou worden. Was wel in een dorp Reeuwijk. Dus dit is wel een minpuntje.
Voor een begrafenis zocht ik mooie witte bloemen uit. Online bestellen is duidelijk, zelfde dag bezorgd... heel fijn. Toen ik een foto van het boeket kreeg als bedankje (ze waren wel mooi en zij waren blij).... waren het gekleurde bloemen. Voor een verjaardag zou ik nog denken... okay. Maar nu was ik niet blij. Contact gehad hierover. Excuses per mail en het aanbod was om ze te gaan ruilen. Een aanbod die ik echt 'niet toepasselijk' vind. Uiteindelijk (vanuit eigen idee) een tegoedbon gekregen.
Beste Brenda, Wat vervelend dat het verkeerde boeket is geleverd. Ik zie in ons systeem dat mijn collega inmiddels contact met je heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak. Fleurige groet, Team Fleurop
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en prachtig boeket.
Snelle en correcte bezorging van de bestelde boeketten en onze relaties zijn altijd tevreden!
Duidelijke website en wat beloofd wordt, wordt ook echt waargemaakt.
Bestellen ging prima, het uitzoeken van het boeket wat lastiger omdat je niet goed wist wat je kon verwachten hoe het boeket eruit zou zien. Ook is een ontvangstbevestiging fijn.
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Er zijn vele mogelijkheden in het uitzoeken van een boeket. Helaas is er bij mijn bestelling geen rekening gehouden met de bloemist, welke ik opgegeven had. Ook is hierover geen contact met mij geweest waarom er geen gehoor hieraan gegeven is. Dat betekent dat in de volgende keer geen gebruik meer zal maken van de fleurop site, maar rechtstreeks via de bloemist zelf.
Zie boven
Mooi fris boeket bezorgd bij jarige oma van 75.
Ik bestel, jullie bellen mag het een dag later, ik zeg ja, vervolgens hoor ik niets, krijg wel deze survey, neem dus aan dat het wel geleverd is. Bel de betrokkenen hebben jullie iets ontvangen, nee. Bel jullie, hoor dat het de 17e aug geleverd gaat worden en ik daarmee accoord gegaan zou zijn. Absoluut niet. Het schrijnende is dat deze persoon heel ziek is en ik niet weet of hij de 17e nog haalt, kortom zeer slecht geregeld. Eerste en laatste keer dat ik iets bij jullie bestel En dat voor 50 euro Geld retour en op zoek naar een betere service Groet inge ligthart
Hi Inge, Wat vervelend dat dit is gebeurd, dit is zeker niet de bedoeling. Onze collega's vanuit België hadden ons laten weten dat de zaak daar gesloten was tot 16 augustus.. Excuses voor de miscommunicatie. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet Team Fleurop
Goed verzorgd.
Zo fijn om iemand die duizenden kilometers hier vandaan woont blij te maken met een mooi boeket.
Goed! ‘s Morgens besteld, diezelfde morgen geleverd!
Makkelijk om te bestellen en levering op tijd
Bestellen en uitkiezen van het boeket ging gemakkelijk. Afhandeling en bezorging conform de beloftes/toezegging op de website.
Ik bestel regelmatig bloemen voor zakelijke redenen en Fleurop zorgt altijd dat de bloemen op tijd worden geleverd overal in het land en het is ook altijd een prachtig boeket. Niets op aan te merken, gewoon altijd goed!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire