Digitaal een routeboeket besteld. Met kaart. Een par uur later al afgeleverd. Meer viel niet te wensen!
Er werd meteen contact opgenomen om te overleggen omdat niet helemaal duidelijk was bij de bloemist wanneer de condoleance zou zijn. Heel netjes en snel geregeld!
Perfect!
Supersnelle bezorging.
Boeket zoals weergegeven op de site. Bestellen van twee boeketten in één bestelling niet mogelijk maar fleurop heeft de tweede bezorgkosten uit zichzelf teruggeboekt
Beetje magere boeketten zeker gezien de prijs
Ik heb nu 2 keer besteld via Fleurop en allebei de keren was het boeket prachtig en de levering en de service uitstekend.
Mooie bloemen, gebracht zoals besteld via de website
Onze dochter heeft een prachtig boeket ontvangen voor haar verjaardag.
Bestel bij Fleurop meerder keren per jaar boeketten. De site is overzichtelijk en snel, veel keuze en de boeketten zien er ook uit zoals op de foto. De ontvangers zijn altijd zeer tevreden.
Net als 3 weken geleden verliep mijn bestelling naar het verre Domincaanse Republiek zonder enige problemen!
Snelle levering en goede communicatie
Thank you. I am satisfied with the order.
Ik heb mijn vrienden enorm verrast met een geweldige bos bloemen.
Wij hadden een plukboeket besteld. Ons inziens is het bestelde niet geleverd. Ik heb nog 2 foto's gestuurd, maar jullie blijven erbij dat het een plukboeket is. Wij vinden het verre van op een plukboeket lijken. (Zoals jullie het tenminste op de site hebben afgebeeld). Jammer!!
Topppp
Ene dag besteld voor andere dag bezorgen. Netjes smorgens al bezorgd...
De bloemen konden door verdrietige omstandigheden niet bezorgd worden, Fleurop heeft me ontzettend vriendelijk geholpen en bijgestaan!
Makkelijk te bestellen, snelle service, mooie boeketten = tevreden klanten!
Prima en netjes op tijd bezorgt zeer mooi boeket prijs zeker waard
Na 3 dagen krijg ik de opmerking van de ontvanger dat het boeket al min of meer verwelkt is. En dat voor een bloemstuk van bijna 70€ Foto is van maandag 26-7
Beste Rob, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat dit is gebeurd. Fijn dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Afgelopen zaterdag mooie bos gestuurd naar moeders. Nu dinsdag 4 dagen later zijn de meeste bloemen al lelijk aan het worden (juli boeket) vind dat erg zonde. Best wel n bedrag voor 5 dagen lol MAAR keurig opgelost hebben n nieuw boeket gekregen. Klasse ga dit zeker vaker doen!!
Recensione originale
Ik heb een bloem besteld naar Duitsland, helaas zat geen kaartje of mijn naam bij , super raar , ik zei dat ik heel graag mijn naam wil doorgeven, En die gene dat mijn bloem had ontvangen moest vaak bellen naar jullie vestiging in Duitsland om te vragen van wie heb ik deze bloem ontvangen, om te bedanken, , Alles was prima, hele mooie bosje bloem was dat alleen dat vond ik erg jammer
Waar andere bedrijven moeilijk deden over het afleveren van bloemen op een afdeling in het ziekenhuis heeft Fleurop het (uiteraard) gewoon goed en netjes geregeld. Top
Gemakkelijk geregeld en mooie bloemen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire