Prachtig bos

• Boeket

Prima...mooi boeket voor een schappelijke prijs.

Een eerdere ervaring wil ik graag vertellen: Vorige maand heb ik een boeket voor Italie besteld; ik werd heel attent gebeld, dat de bloemen, die ik had uitgekozen in Italie pas een week later geleverd konden worden. Of het andere bloemen mochten zijn. Na mijn toestemming ontving mijn vriendin in Italie een eveneens prachtig boeket.

• Boeket

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit

De lokale bloemenwinkels kon ik niet bereiken dus heb ik de bestelling via Fleurop geplaatst. Bloemstuk met twee linten werden keurig op tijd afgeleverd. Opmerking: Het aantal van 40 toegestane tekens op het lint waren net niet genoeg!!

Snel, foutloos

• Boeket

Alles prima verlopen en vgls de ontvanger is het een prachtig bouquet

• Boeket

Heel correct en snelle levering

Levering binnen het uur Heel netjes

• Boeket

Snelle makkelijke website voor hele mooi bloemen

Super handige makkelijke website, Goede service, met levering van goede mooie boeketten

• Boeket

Het boeket zag er prachtig uit.

Op tijd bezorgd, mooi boeket. Verder kan ik er weinig van zeggen omdat ik het namens een vereniging verstuurd heb.

• Boeket

Wanneer of welk tijdstip dan ook voor feest of anderszins, fleurop zorgt voor topkwaliteit!

Krijgers, zijn nooit ontevreden. Sturen altijd blij verrast een foto van het mooie boeket.

• Boeket

Schitterend boeket met bloemen van het seizoen

Fleurop dat wat je wordt beloofd!

geweldige service

Ik vind het geweldig dat de bloemist na een fout adres in tweede instantie een nieuw boeket aan het juiste adres heeft bezorgd.

uitstekend

volgens de ontvanger een prachtig boeket

Vertrouwen

Boeket besteld voor mijn jarige zieke zus. Woon in Zeeland, zus in Friesland. Boeket was goed aangekomen op de juiste dag. Zag er erg mooi uit. Fijn dat dit zo kan en je het vertrouwen kan hebben dat het ook goed en netjes wordt gedaan . Top! Bedankt!

Uitstekend verzorgd

Makkelijk bestellen en een uitstekende bezorging

Top boeket

Goede site, prachtige bos

Bestelling ging gemakkelijk. Had beetje moeite met tekstverdeling op het kaartje. Maar dat ligt denk ik meer aan mij ;). Ik kreeg een foto doorgestuurd van ontvanger en de bos zag er net zo uit als op afbeelding. Wellicht nog wat extra opties geven als ontvanger niet thuis is? Wat gebeurt er dan?

• Boeket

Prima afgeleverd en prachtige bos!

Snel en correct afgeleverd en de bos bloemen was prachtig

Fijn geurende ervaring

Weer blije mensen die een mooi boeket mochten ontvangen

Snel en goed

Meerdere malen de laatste jaren boeketten bij Fleurop besteld die bezorgd moesten worden. Proces van bestellen gaat gemakkelijk en snel. De aflevering is in goede kwaliteit.

Gewldig snelle Service

Xxxx

Xxx

Goed.

Dank voor de snelle afhandeling!! Het boeket was niet voor mezelf ,dus dat is voor mij lastig te beoordelen, maar ik kreeg van de ontvanger een bedankje voor de mooie bloemen, dus dat was fijn om te horen. (ofschoon het hier gezien mijn keuze eerder een bescheiden boeket betrof)

Goed service

Een grote misser

Ik wou bloemen laten leveren in het buitenland voor een speciale gelegenheid. Tot mijn verbazing werd er op de afgesproken datum (nu drie dagen geleden) niks geleverd. Bij navraag bleek dat dat was omdat het telefoonnummervan de bestemmeling geen buitenlands nummer was. Maar de bestemmeling was daar wel aanwezig, dus geen idee waarom er niet naar dit nummer gebeld kon worden. Lang verhaal kort: er zijn nog steeds geen bloemen geleverd en mijn verrassing viel volledig in het water. Bizar. Geen idee hoe het nu verder gaat. Waarschijnlijk wordt alles geannuleerd. Een eerste ervaring met Fleurop, en geen goede.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire