Ik wou bloemen laten leveren in het buitenland voor een speciale gelegenheid. Tot mijn verbazing werd er op de afgesproken datum (nu drie dagen geleden) niks geleverd. Bij navraag bleek dat dat was omdat het telefoonnummervan de bestemmeling geen buitenlands nummer was. Maar de bestemmeling was daar wel aanwezig, dus geen idee waarom er niet naar dit nummer gebeld kon worden. Lang verhaal kort: er zijn nog steeds geen bloemen geleverd en mijn verrassing viel volledig in het water. Bizar. Geen idee hoe het nu verder gaat. Waarschijnlijk wordt alles geannuleerd. Een eerste ervaring met Fleurop, en geen goede.
Hi Milan, Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met jouw bestelling. Dit is zeker niet de bedoeling! Wij zijn met je in contact via de mail. Fleurige groet, Fleurop Team🌻
Eerst ben ik gebeld of door drukte in de stad van bezorging de bloemen een dag later mogen worden bezorgd. Later is op mijn verzoek ook het bezorg adres moeite loos aangepast.
Oude bloemen
Hi Ton, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Iedere keer als ik boeketten verstuur krijg ik positieve reacties. De levering is snel en de foto’s van de boeketten maken ook mij blij.
Extra dank, omdat ik in extra opmerking nog kleur heb kunnen aangeven. En dat is gelukt. Mijn vriendin is erg blij mee….
Makkelijk te bestellen, super mooi boeket, op tijd bezorgd.
Zelfde dag ontvangen door ontvanger , Wa dag voor bruiloft en was ook de bedoeling . Hun Blij ik Blij... Bezorging was in Maatricht en ik heb zelf het boeket van 50 euro met vaas niet gezien.
Bij vergeten afzender navraag gedaan tot er kontakt was. Bijzonder.
Ik vond het boeket dat gemaakt is heel erg klein voor 55 euro em het boeket zou op vrijdag worden bezorgd terwijl dit pas zaterdag was...
De service was goed en alles verliep zoals afgesproken. Ik heb het boeket gezien en het zag er goed verzorgt uit. Ik vond de bos echter wel aan de prijzige kant.
Boeket was binnen 2uur bezorgd en zag er schitterend uit!
Zakelijk. Voor ons bedrijf is dit belangrijk.
Toen de website weer werkte ging alles bijna vanzelf met de bestelling!
Prachtig boeket!
Makkelijk bestellen, meerdere opties voor type kaartjes is prettig. De ontvanger was zeer te spreken over de bos bloemen, en dat was boven verwachting. Het schijnt een van de beste bloemenzaken te zijn; ik zou graag volgende keer deze bloemist weer willen kiezen. Bestaat optie kiezen voor de betreffende bloemist bij het bestellen??
Bestellen ging makkelijk maar toen ik op rouwbezoek was en het boeket zag vond ik het niet mooi gemaakt. Het viel mij erg tegen en dat ben ik niet gewend van jullie.
Beste Wil, Wat vervelend dat het boeket niet zo mooi was dan je van ons gewend bent. Ik stuur je een e-mail, wil je hierop reageren? Hartelijke groet, Fleurop Team 🌻
Enige wat ik lastig vond is de tekst op de kaart. Die kon niet kleiner en werkte niet goed. De rest was heelmaal top geregeld.
Het boekten is geleverd conform opdracht. Bevestiging levering is heel fijn omdat te vernemen
Klantvriendelijke website
Het boeket is keurig en netjes afgeleverd. De dame waar het voor bestemd was, was er zeer content mee
Hi Fleurop, Omdat ik graag gebruik maar van jullie service wil ik open en eerlijk mijn feedback delen over mijn laatste ervaring met jullie. Ik had afgelopen vrijdag 22/7 een rouwboeket gestuurd naar een kennis. Helaas vernam ik dat na 1,5 dag het boeket er treurig bij stond en er al een aantal bloemen niet meer goed waren. Ik kan begrijpen dat een bloem een natuurproduct is, dus niet eeuwig vers blijft. Maar voor de prijs die jullie er voor vragen mag je wel verwachten dat het minstens 3 dagen fris en vers blijft. Inziens geen onmogelijke eis. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee, dat er niet velen na na mij na 1 dag een troosteloos boekt krijgen. Alvast bedankt! Groet, Roos
Hi Roos, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. We hebben je een mail gestuurd en zien hierop graag je reactie tegemoet. Fleurig groet, Team Fleurop
Mooie bloemen en goede en snelle levering
Makkelijk te bestellen en keus uit prachtige boeketten
Mooi boeket volgens afspraak geleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire