Altijd mooie boeketten die netjes volgens afspraak bezorgd worden. Als ik mijn vriendin een bloemetje stuur, die slecht ter been is, geef ik dit aan en dan wacht de bezorger netjes tot ze bij de deur is, dit duurt net iets langer. Top!
Makkelijk te bestellen en mijn oma van 96 altijd heel erg blij met de mooie boeketten. Soms moet ze er van huilen. Dat zegt genoeg.
Zoals altijd...Perfect
Mooi boeket en snel geleverd
Ik maak al mijn hele leven gebruik van Fleurop. Het is voor mij de oudste bezorgdienst die ik ken. Ze hebben een goede service en leveren mooie boeketten en het bestel- en betaalgemak maakt het helemaal af
In naam van mijn net overleden vader een boeket aan onze moeder kunnen sturen. De vreugde over dit boeket was enorm! Het bestellen en betalen ging makkelijk, de bloemen waren mooi en werden op de aangegeven dag afgeleverd, uitstekend!
Als ik bloemen online verstuurd dan Altijd via fleurop. Mooie boeketten, Altijd complimenten vd ontvanger over het boeket
Goed dat het bezorgen van bloemen zo makkelijk kan. Dit was voor mij de eerste keer op deze manier.Ook weer geleerd.
Snel en super tevreden klant
Ik zou meer keuze in assortiment , kleur en soort bloem, willen hebben.
De opdracht was een 1 e keer naar het buitenland, spontaan gedaan en fantastisch afgehandeld door Fleurop
Op het nippertje besteld maar toch optijd voor de uitvaart, mijn dank hiervoor
Heel prettig.
1 dag van tevoren bloemen besteld voor India. Keurig op tijd ( de volgende dag) afgeleverd. Ik was zelf verbaasd over de snelheid. Top geregeld.
Na bestelling, levering op dezelfde dag!
Meteen antwoord op mijn mail, super service!!
Omdat de bloemen toen ze aan kwamen al hongen en zijn nu al dood
Goedemorgen Evert, Ik heb je een e-mail gestuurd en ontvang daar graag een reactie op. Alvast bedankt. Fleurige groet, Klantenservice Fleurop.
Makkelijk te bestellen en boeket lijkt op foto
Vorige week een rouwboeket besteld voor een dierbare overleden vriendin. Het contact met Fleurop was heel goed en de bestelling is helemaal naar wens afgehandeld. Bedankt daarvoor!
Mooie witte rozen met blauw lint wat ik bij opmerkingen had gevraagd
Very helpful staff, answering to all my curious questions. Delivering on time. Very huge and beautiful bouquet. Thanks
De bezorger vind het nodig om 3 keer aan te bellen dat de bloemen beneden opgehaald dienen te worden. Het moest bezorgd worden in een appartement gebouw van 3 hoog met een lift maar de bezorger wilt toch dat de ontvanger naar beneden komt. Als de bezorger had opgelet zit er een kaart bij van beterschap dus daar is is iets aan de hand en kon de klant niet naar beneden en buiten dat betaal ik bezorg kosten en dan lelijk mijn geliefde waar ik bloemen voor bestel zo aan te spreken. Echt waardeloos en geen respect voor de klant en voor je werk!!
Goedemorgen Arlan, Dankjewel voor je beoordeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Smorgens een boeket besteld en smiddags al afgeleverd! het boeket was nog mooier dan op de foto dus zeer tevreden! Ik bestel nog weleens ergens anders bloemen maar zal voortaan weer via jullie een boeket bestellen. Prachtig!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire