Mooi boeket

• Boeket

Mooie boeketten en volgens afspraak bezorgd.

Altijd mooie boeketten die netjes volgens afspraak bezorgd worden. Als ik mijn vriendin een bloemetje stuur, die slecht ter been is, geef ik dit aan en dan wacht de bezorger netjes tot ze bij de deur is, dit duurt net iets langer. Top!

Helemaal geweldig

Makkelijk te bestellen en mijn oma van 96 altijd heel erg blij met de mooie boeketten. Soms moet ze er van huilen. Dat zegt genoeg.

• Boeket

Zeer makkelijk en snel besteld

Erg goed

Zoals altijd...Perfect

Betrouwbaar

Mooi boeket en snel geleverd

• Boeket

Goede service en snelle bezorging

Ik maak al mijn hele leven gebruik van Fleurop. Het is voor mij de oudste bezorgdienst die ik ken. Ze hebben een goede service en leveren mooie boeketten en het bestel- en betaalgemak maakt het helemaal af

• Boeket

Prachtige bloemen met mooie persoonlijke kaart uit de maand juli snel en makkelijk kunnen bestellen!

In naam van mijn net overleden vader een boeket aan onze moeder kunnen sturen. De vreugde over dit boeket was enorm! Het bestellen en betalen ging makkelijk, de bloemen waren mooi en werden op de aangegeven dag afgeleverd, uitstekend!

• Boeket

Als ik bloemen online verstuurd dan Altijd via fleurop. Mooie boeketten, Altijd complimenten vd ontvanger over het boeket

Netjes,snel en duidelijke bezorging

Goed dat het bezorgen van bloemen zo makkelijk kan. Dit was voor mij de eerste keer op deze manier.Ook weer geleerd.

• Boeket

Snel en super tevreden klant

Goede en snelle service

Ik zou meer keuze in assortiment , kleur en soort bloem, willen hebben.

Goede actie geweest

De opdracht was een 1 e keer naar het buitenland, spontaan gedaan en fantastisch afgehandeld door Fleurop

Mooie frisse bloemen

Op het nippertje besteld maar toch optijd voor de uitvaart, mijn dank hiervoor

• Boeket

Overzichtelijke site met een ruim assortiment aan boeketten op kleur.

Heel prettig.

Uitmuntend

1 dag van tevoren bloemen besteld voor India. Keurig op tijd ( de volgende dag) afgeleverd. Ik was zelf verbaasd over de snelheid. Top geregeld.

• Boeket

Na bestelling, levering op dezelfde dag!

• Boeket N.v.t.

Meteen antwoord op mijn mail, super service!!

Matig

Omdat de bloemen toen ze aan kwamen al hongen en zijn nu al dood

• Boeket

Snel geleverd en mooi boeket

Makkelijk te bestellen en boeket lijkt op foto

Uitstekend!

Vorige week een rouwboeket besteld voor een dierbare overleden vriendin. Het contact met Fleurop was heel goed en de bestelling is helemaal naar wens afgehandeld. Bedankt daarvoor!

• Boeket

Prachtige witte rozen met blauw lint

Mooie witte rozen met blauw lint wat ik bij opmerkingen had gevraagd

• Boeket

Very helpful staff, answering to all my curious questions. Delivering on time. Very huge and beautiful bouquet. Thanks

Slechte bezorging

De bezorger vind het nodig om 3 keer aan te bellen dat de bloemen beneden opgehaald dienen te worden. Het moest bezorgd worden in een appartement gebouw van 3 hoog met een lift maar de bezorger wilt toch dat de ontvanger naar beneden komt. Als de bezorger had opgelet zit er een kaart bij van beterschap dus daar is is iets aan de hand en kon de klant niet naar beneden en buiten dat betaal ik bezorg kosten en dan lelijk mijn geliefde waar ik bloemen voor bestel zo aan te spreken. Echt waardeloos en geen respect voor de klant en voor je werk!!

Wat een prachtig boeket!

Smorgens een boeket besteld en smiddags al afgeleverd! het boeket was nog mooier dan op de foto dus zeer tevreden! Ik bestel nog weleens ergens anders bloemen maar zal voortaan weer via jullie een boeket bestellen. Prachtig!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire