Wat een prachtig boeket!

Smorgens een boeket besteld en smiddags al afgeleverd! het boeket was nog mooier dan op de foto dus zeer tevreden! Ik bestel nog weleens ergens anders bloemen maar zal voortaan weer via jullie een boeket bestellen. Prachtig!

• Boeket

"Blij verrast met een kleurrijk, uniek boeket dat groter was dan ik had verwacht."

Speciaal voor mijn vriendin bestelde ik 's morgens een kleurrijk boeket. Dezelfde middag nog stuurde zij dolblij mij een foto van het boeket dat zojuist was afgeleverd. Met de tekst erbij "Dankjewel, wat een waanzinnig mooi boeket." Waar vaak het bosje bloemen tegenvalt als ik het elders bestelde zag ik nu dat het Fleur Op-boeket groter en mooier was dan ik had verwacht. Vriendin blij, ik blij.

• Boeket

Ik heb afg.lopen weken 2x een boeket besteld, en precies volgens afspraak afgeleverd. Boeketten waren erg mooi en fris, de ontvangers waren blij verrast. Het mooie via Fleurop vindt ik dat de plaatselijke bloemist wordt ondersteund en de bloemen niet uit een groot depot komen.

• Boeket

Precies zoals verwacht en snelle levering

Met een Fleurop bloem weer iemand heel blij gemaakt. De natuur en kleur in je huis halen doet wonderen. Blij dat deze service bestaat. Afstand is er niet meer… Maria

• Boeket

Te laat bezorgt en ik moest achteraan bellen

Bij andere bedrijf had ik heel goede ervaring .ik wilde ook jullie bedrijf proberen .voor eerste keer valt tegen en ik moest bellen .

Blij met fleurop

Blij met fleurop

Prima gegaan

Ik bedacht met een bos bloemen te versturen voor een belangrijke dag. Omdat ik 55 jaar terug al via fleurop bloemen van uit belgie naar nederland had verstuurd en ik weet dat er aangesloten bloemisten gewoon in de straat de bloemen verzorgen. Heb ik voor Fleurop gekozen. Het invullen van de opdracht was best spannend en lukte niet gelijk . Maar het is toch goed gegaan. De bos bloemen was heel mooi heeft de ontvanger me laten weten via de app.

De zon in huis

Met dit boeket werd de zon in huis gebracht.prachtig

• Boeket

Prachtig boeket, snel en goed geleverd!

Gemakkelijk te bestellen via internet, veel keuze in boeketten, snelle levering!

Makkelijk bestellen, goede bloemen

Alleen was de bos echt een stuk kleiner dan verwacht.

• Boeket

Boeket was super en de levering was precies op tijd.

• Boeket

Supersnel en mooi verzorgd..

Voor een zieke vriendin, in het ziekenhuis, heb ik een juli boeket besteld. Dat was in de middag. Niet verwacht dat dat boeket nog diezelfde dag bezorgd zou worden. In feite gebeurde dat binnen een paar uur. Ongekende service. Chapeau!!!!

• Boeket

Gemakkelijk te bestellen en keurige bezorging precies volgens afspraak

Dit was voor mij de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar Zou dit ook aan anderen aanraden

Perfection

Snel, duidelijk en perfect...

• Boeket

Mooi, duur boeket, maar jammer dat je geen bezorgtijd doorkrijgt.

Een heel mooi boeket bloemen, maar wel erg duur. Je moet de hele dag wachten, omdat je geen indicatie krijgt hoelaat er ongeveer bezorgd wordt.

fantastisch

nette , snelle service

• Boeket

Het boeket is op tijd bezorgd en de bloemen waren vers. Het boeket was wel iets anders dan ik mij had voorgesteld bij een veldboeket, maar mooie bloemen en kleuren.

• Boeket

Zelf regelen is goed te doen!

Klantenservice uitstekend! Boeket naar Singapore verstuurd. Het was niet mogelijk het adres goed in te vullen in de daarvoor bestemde velden. Klantenservice was zeer behulpzaam. Tenslotte adres apart vermeld in ruimte voor extra notities. Boeket werd dag later keurig in Singapore afgeleverd.

• Boeket

Top geregeld zelfs in het buitenland

Bloemen in Duitsland laten afleveren, alles keurig op tijd volgens afspraak gedaan. En uiteraard was de ontvanger er ook heel blij mee!

Goede service, snelle bezorging

Ik heb een prima ervaring gehad met Fleurop, doen wat ze beloven.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en informatie over de levering

Wat een topservice!

Rick vindt de bloemen erg mooi, ik ben blij dat ik ze aan hem gegeven heb. Het was een volle bos, meteen in het water gezet en gingen super lang mee voordat ze slap gingen hangen.

• Boeket

Prima en snel geregeld en keurig boeket bloemen !

Prima en snel geregeld en keurig boeket bloemen !

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire