De site heeft meerdere opties wat erg fijn is, denken in oplossingen
Bos bloemen gezien en die was goed en mooi. Snelheid en informatie die ik kreeg na bezorging primA
Best laat in de middag besteld, maar werd keurig op tijd bij onze klant afgeleverd. Zij was er erg blij mee en wij kregen hele leuke mail van haar om te bedanken voor dit voor haar onverwachte boeket. Heb geen foto van het boeket, maar de klant was dik te vrede.
Site overzichtelijk Vlotte afhandeling Prachtig boeket Hele blije ontvangers van het boeket!!
Prachtig boeket en snel gebracht
Ondanks de levering van bloemen op een verkeerde datum, heeft de bloemenzaak het foutje hersteld.
Veel keuzen in verschillende boeketten. Van goede kwaliteit en snel bezorgd.
Ik ben goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden over de service van Fleurop. Alleen de datumprikker vertoonde wat mankementen waardoor soms de verkeerde bezorgdatum werd getoond wat tot verwarring leidde.
Ontvanger was super blij en verrast met bloemen. Precies zoals op plaatje, maar dan echt grooter :)
Snel levering gekozen, gepersonaliseerd, besteld en betaald. en minstens net zo belangrijk bezorgd op de overeengekomen dag.
Perfect.
We order over a year many bouquets via Fleurop and time and time again the service is correct, reliable and the flowers appear as shown on the photo, Job welldone, happy friends and family, happy us
Perfecte service en bezorging
Boeket bloemen zag er prima uit, ontvanger zeer bij.
Belangrijke verjaardag vergeten, ‘s ochtends via internet besteld, ‘s middags bezorgd en ‘s avonds een bedank telefoontje van de jarige voor de mooie bloemen.
Fleurig heeft er alles aan gedaan om het boeket op het juiste adres te krijgen. Tijdens de uitvaartdienst bleek het GROTE boeket echt niet groot te zijn. Bloemen wel mooi, maar echt geen waar voor het geld.
Zo geregeld en snel een prachtig boeket bloemen. Top!
Dit was de tweede keer in korte tijd. De ontvangers waren heel enthousiast over het boeket.
Heel mooi boeket bezorgd
De boeketten zijn mooi en goed samengesteld, perfect op tijd bezorgd en alles klopt. De prijs is redelijk hoog.
Bos bloemen bestelt voor een collega, werd door een aardige medewerker van Fleurop gebeld dat ik een bos had bestelt in pasteltinten, maar 1 soort bloem is bij de betreffende bloemist niet op voorraad, of ik dan een andere bloem wil of diezelfde bloem maar dan in een donkere kleur. Super netjes dat dit overlegt wordt.
Op tijd bezorgd, prachtig boeket
Omdat ik op vakantie ben wilde ik zéker weten dat er bloemen bij mijn jarige moeder bezorgd zouden worden. Daarom heb ik ervoor gekozen om het door Viskil via Fleurop te laten doen. En ze waren mooi op tijd! Heel fijn.
Mijn eerste keer dat ik zo een cadeau stuurde,en zeker niet mijn laatste !!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire