niet op de dag van bestelling bezorgd

Mooie bloemen. Ik nam aan dat als je op zaterdag voor 12 uur bestelt dat het dan ook op de dag zelf wordt bezorgd en dat was niet het geval.

Mooi boeket

Via de website een boeket besteld dat de volgende dag werd geleverd bij de jarige. Prima site die erg duidelijk is en soepel werkt.

Mooi bouquet netjes geleverd

Extra aandacht besteed om te bellen nadat bleek dat er geen naam van de verzender genoteerd was bij de geleverd bloemen. Zeer attend, dankjewel

• Boeket

Het boeket is goed aangekomen,. en is een mooi boeket. Alles volgens afspraak.

Geweldig bosje

Super bosje

• Boeket

Snel een mooi boeket bloemen bezorgd

Heel makkelijk en snel een bos bloemen bezorgen met Fleurop. Het enige nadeel is dat je niet precies weet hoe het boeket eruit ziet dat wordt bezorgd, alleen als de ontvanger dat doorstuurt.

is gemakkelijk

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Top bedrijf!

Bloemen laten bezorgen in Belgie. Werd gebeld dat de bezorging vertraging opliep wegens vakantie van enkele bloemisten daar in de buurt. Volgende weer gebeld dat ze een bloemist gevonden hadden en dat de bloemen de volgende dag geleverd werden. Dus ondanks het feit dat de bloemen niet dezelfde dag geleverd konden worden, hield men mij daarvan op de hoogte en door extra inspanning zijn de bloemen uiteindelijk iets vertraagd aangekomen! Dank!

Prima ervaring

Fijne website en snel bezorgd.

teleurstellend

het was op zich wel een mooi boeket maar leek niet op dat wat ik besteld had

• Boeket

De bestelling plaatsen ging eenvoudig en de ontvanger belde me op dat het zo’n mooie bos bloemen was (en dagen later dat ze nog steeds van de bos genoot). Daar doe je het voor. Top dus!

Eenvoudig en effectief

Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wijze om toch een persoonlijke boodschap over te brengen

Fantastische service prachtig boeket

Ik had het boeket ‘Heerlijke zomer’ besteld, de kleinste optie maar dit was nog steeds een prima formaat met (naar ik terug kreeg van mijn zus) 18 soorten bloemen! Het boeket was naar het ziekenhuis gestuurd waar mijn zus was opgenomen, echter ze was net ontslagen en naar huis toen de bezorger daar aan kwam. Ik werd netjes gebeld en er werd me gevraagd of het ergens anders afgeleverd kon worden. Zo doende kreeg mijn zus het boeket alsnog!

Slecht

Ben op dit moment op zoek naar ons rouwboeket, is afgeleverd bij buren stond in de mail die ik om bij vijven kreeg , ze waren dus onbereikbaar na 5 uur, sinds waneer lever je een rouwboeket bij buren af. Ben wezen zoeken naar die buren maar er is nergens een buur te vinden in de buurt van het rouwcentrum. Verdrietig en schandalig . Sta morgen bij de condoleance zonder dat mijn bloemen er zijn. Dit is de eerste en tevens de laatste keer dat ik jullie het vertrouwen heb gegeven

Geweldige klanteservice

De bloemen die ik voor de verjaardag van mijn moeder had besteld werden een dag te vroeg bezorgd. Nadat ik mijn onvrede hierover had geuit via email ontving ik super snel het voorstel om de volgende dag kosteloos nog een bos te bezorgen. Fantastische oplossing en mijn moeder komt om in de bloemen! Kwaliteit van beide bossen was ook uitstekend. Ondanks de misser in eerste instantie een prima eerste ervaring met Fleurop.

Probleemoplossend & goede service

Van de velen prachtige boeketten die ik hier heb mogen bestellen is het maar 1 keer misgegaan. Dit is snel opgepakt door vriendelijke medewerkers die instaat waren een luisterend oor aan te bieden en het probleem meteen op te lossen.

Totaal ander boeket gekregen

Boeket besteld voor een verjaardag maar de ontvanger heeft een zeer teleurstellend boeket ontvangen wat uitsluitend bestond uit groene takken en totaal niet overeenkomt met de daadwerkelijk bestelde boeket. Dan krijg je als antwoord van jullie, er is voor 70% van de getoonde bloemen gebruikt. Fris en kleurig was het dus helemaal niet. Echt geen aanrader, ben ook erg teleurgesteld. Nooit meer!!!!!

• Boeket

Veel mindere uitstraling en kwaliteit dan foto

We hebben een rommelig donker niet supervers boeket ontvangen. We hoorden van de lieve gevers dat ze een prachtig licht zomerboeket op de site van Fleurop uitgezocht hadden. Na enig doorvragen hoorden we dat het zelfs het duurste boeket van de site was. Wij raden nu aan: mijdt Fleurop, bestel rechtstreeks bij een goede bloemist in de buurt van de ontvanger.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

De service is perfect, de reactie op het boeket was zeer positief.

Een zeer positieve ervaring, zodat ik van de service nog vaker gebruik ga maken.

• Boeket

Weer keurig op tijd en netjesafgeleverd!! en tevreden ontvangers...

Zie hierboven....

Verrassend

Mijn ervaring is zeer goed. Bloemen online besteld voor overzee. Ik werd de volgende dag gebeld en er werd ingesproken op mijn voicemail. Ten eerste vond ik fijn dat ik werd gebeld en ten tweede dat de boodschap die men voor mij had is ingesproken. Dat was, dat de bloemen er waarschijnlijk anders zouden uitzien/zijn als op de online foto werd getoond. Omdat er in andere landen niet alle bloemen voorradig zijn. Maar ik was zeer verrast toen ik een foto kreeg toegestuurd van de ontvanger van de bloemen. Het was een zeer mooi en groot boeket. het was mooier en groter dan dat ik had gedacht/verwacht. Harelijk dank daarvoor!!!

• Boeket

De ontvanger was blij verrast met het superboeket!

Het was een vers boeket was zelfs na ruim twee weken nog heel mooi was en dat met de “zomerse temperaturen”

Fantasties

Gemakkelijk te gebruiken website - de stappen zijn helemaal duidelijk. Goed sortiment om van te kiezen. Zeer goede kwaliteit bloemen worden in werkelijkheid geleverd.

• Boeket

was een rouwboeket, prachtige bloemen, allen het lint helaas verkeerd gedrukt, nadat het gespeld was

Dit wil je niet meemaken als je het lint leest en de namen staan niet goed gedrukt, meteen vanuit de rouwkamer gebeld met Fleurop en binnen drie kwartier werd het juiste lint afgeleverd. Menselijke fout en goed en snel opgelost.

Goed en snel geregeld

Was snel en gemakkelijk geregeld, boeket de volgende dag bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire