Prima verwerking van mijn opdracht. Boeket ietwat eenvoudig

Mooi boeket, tijdig bezorgd

Boeket was mooi gevormd, vol en stevige bloemen. Werd tijdig bezorgd

• Boeket

duur en boeketten die geleverd worden lijken nauwelijks op de afbeelding

Dat een boeket wat afwijkt is begrijpelijk, maar nu al enkele malen een boeket geleverd wat teveel afwijkt. Op de afbeelding ca. 60-70% dure bloemen en de rest goedkopere soorten en groen. Op foto's van de geleverde boeketten amper 40% dure bloemen en de rest vooral groen en goedkope rommel, vooral zachte bloemen die niet lang mee gaan. Als tuinderszoon zie je zoiets. Pleurop.

• Boeket

Top, snel en goede gedaan.

Positief, en goede ervaring gehad.

Gewoon goed

Wat valt er over te zeggen Gewoon n bossie bloemen En op tijd bezorgd en de ontvanger is er blij mee.

goede site.

Heel mooi rouwboeket.

• Boeket

Doet wat beloofd is, zonder problemen

Betrouwbare service, mooie bloemen. Ik heb geen terugkoppeling hoe lang het boeket staat, dus over de versheid van het boeket.

weet ik niet

Geen bevestiging dat de bloemen zijn bezorgd, dus hoe beoordelen?????

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Erg makkelijk

Erg makkelijk en voor elke gelegenheid wel een passend boekket. Even navraag gedaan omdat ik een boeket bestelde die niet bij de gelegenheid paste... Ook daar erg goed en vriendelijk geholpen

Mooi rouwstuk

Makkelijk te bestellen het rouwstuk was veel groter dan ik had gedacht. Tip zou wel zijn om je eigen kleur lint uit te mogen zoeken. Verder kreeg ik netjes een bevestiging van aflevering.

snelle eenvoudige bestelling

tijdige bezorging

• Boeket N.v.t.

Zeer goede ervaring met het bestellen van bloemen

Ik ben zeer tevreden over het bestellen van bloemen bij Flerop. De boeketten worden door de ontvangers altijd als zeer mooi ervaren. De bloemen zijn altijd heel vers en gevarieerd.

Blij en verrast

Blij omdat de ontvangers een heel mooi boeket ontvangen hebben. Verrast omdat de medewerker van Fleurop mij telefonisch benaderde omdat ik vergeten was een afzender op het kaartje aan te geven. Dit doen ze zoveel beter als de concurrenten.

Prachtig boeket

Het boeket was zoals ik besteld had, prachtige kwaliteit rozen.

Snel en mooi boeket

Eenvoudig te bestellen en duidelijke website

• Boeket

Een bloemetje van Fleurop maakt blij.

Als je zelf niet in staat bent om iemand een bloemetje te brengen, dan is Fleurop een geweldige oplossing. De website is handig in gebruik. En Fleurop levert wat er beloofd wordt. De ontvanger was blij verrast.

fantastische rozen

flexibel in datum verschuiving en kwaliteit boeket zeer goed.

• Boeket

Top boeket en topsite om te bestellen!

Kreeg op de geplande bezorgdag al een reactie van de ontvanger over het mooie aparte boeket! Makkelijk te bestellen op de site ook, is snel gedaan. Het enige minpuntje is dat de bloemen niet echt goedkoop zijn (het kleinste boeket koos ik; 39.95 euro plus dan nog de bezorgkosten) maar daarvoor héb je ook wat!

Super snelle levering.

• Boeket

Prima geregeld, bloemen als verwacht

Geleverd op het gevraagde tijdstip en mooie kwaliteit boeket

• Boeket

Goeie service. Mooie bloemen.

Alles perfect

• Boeket

Gemakkelijk, veel keuze, en snel

Een mooi boeket besteld vóór twee uur en inderdaad snel dezelfde dag nog afgeleverd, helemaal top fleurop!

Snelheid en kwaliteit

Bloemen waren snel besteld en de ontvanger belde 3 uur later op dat er een mooie bos bloemen bezorgd was.

Prima verzorgd

Snel en prima op tijd geleverd!

• Boeket

Een zeer toegankelijke website met veel mogelijkheden daarbij is tussentijdse ondersteuning van een medewerker snel te krijgen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire