Snel en gemakkelijk!
Wat ik bestelde werd ook geleverd, een prachtig bloemstuk
Makkelijk bestellen, mooi bos op de volgende dag al vroeg in de ochtend bezorgd. Prijs een beetje aan de hoge kant.
Een mooie en makkelijke manier om een bos bloemen te laten bezorgen als je zelf niet in de gelegenheid bent langs te gaan.
Het bestellen ging gemakkelijk en de bezorging was super. Daarnaast is het een prachtig boeket!
Ik bel me eigen bloemist, en geven het goed door wat ik wil hebben, prima verzorgd, heb foto's gezien van de gene die ze had ontvangen, geweldig, mooie prijs verhouding, mooi op tijd geleverd, en de zelfde dag maak ik online geld over, gewoon heel makkelijk en je doet een ander zo'n plezier ermee met zo'n prachtige bos bloemen of (mijn voorkeur) een mooi bloemstuk,,,, kortom heel blij alle groetjes yvonne
Besteld, online, en binnen 2 uur kreeg ik een bedank-appje van de ontvanger dat er zo'n mooie bos bloemen in Amstelveen was bezorgt. Supersnel!
Beste Manon, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je bestelling zo snel bezorgd was. En wat een mooie bos is bezorgd, daar was de ontvanger vast blij mee ;-)! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
ik houd meer van jullie stijl van boeketten dan van de andere aanbieders van deze service.
Beste Ad, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je erg tevreden bent met onze boeketten! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Wij wonen in het buitenland en het bezorgen van een bloementje voor verjaardagen en ander festiviteiten is belangrijk voor ons om familie en vrienden te laten weten dat we aan ze denken. Het is een fijn gevoel te weten dat Fleurop een mooi boeket op tijd afleverde en dat de ontvanger er erg blij mee was. Bedankt!
Beste Marion, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een leuk idee! Het maakt de afstand weer een "beetje" kleiner naar de ontvangers. Fijn dat we daarvoor kunnen helpen zorgen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Van de boeketontvanger een foto ontvangen en het moet gezegd worden: Chapeau
Mooie volle bos met verse bloemen. Dezelfde dag bezorgd. Helemaal goed dus!
L.S. Het bezorgde boeket zag er nog mooier uit dan op de foto. De ontvanger was zéér verbaasd over de grootte van het boeket en de variatie aan bloemen.
Het boeket kwam in de praktijk overeen met het plaatje en werd bezorgd op het afgesproken moment.
Ik kom zelf uit de bloemenpracht en vindt fleurop on tzettend duur geworden.een boeket naar eigen wens samenstellen is bijna niet meer mogelijk.of moet ik dat doen via bloemist in mijn woonpla arts en neemt deze contact met leverancier bloemist,?zo ging dat vroeger dan belde je de fleurp bestellingen nog door.van zaak tot zaak.alles us zo onpersoonlijk geworden. Maar nu was ik klant vroeger de bloemist.foto van boeket heb ik niet gekregen.
Bestellen boeket en kaart ging makkelijk
Eerste keer via Fleurop bloemen laten bezorgen.en dat is goed bevallen.
Beste Karin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het goed is bevallen bij ons! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik heb het boeket niet gezien maar de ontvanger was heel enthousiast. Dan ga ik ervan uit dat het goed was.
het boeket was deels uit ongebalanceerde bloemen, veel te grote pioen rozen met rare kleuren combi en ook nog snel verwelkt.
Goedemorgen, Wat jammer dat je niet blij bent met het geleverde boeket. Ik heb je een e-mail gestuurd om je hier verder mee te helpen. Kun je me daar een reactie op geven? Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
De bloemen zijn netjes op tijd bezorgd en de ontvangster vond ze prachtig.
Samenstelling en kleur combinatie niet passend.
Beste Heer/Mevrouw, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Met fleurige groet, Team Fleurop
Goede service en makkelijk online te bestellen. Netjes mailtje als het bezorgd is.
Wederom een fantastische mooie bos bloemen bezorgd door Fleurop.
Mijn 1ste ervaring met Fleurop, boven verwachting, prachtig boeket.
Dit is de tweede keer dat ik vanuit Spanje via internet Fleurop een boeket bestelde. Beiden keren was het echt een fleurop voor de ontvangers. Kleurrijk en een creatieve combinatie . Zeer tevreden en dankbaar. Maria Kok
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire