Prachtige, grote bos. Wel prijzig, maar de kwaliteit maakt veel goed.
Ik blij, ontvanger blij. Geen problemen!
Ik had bloemen met een vaas besteld. Dan komen de bloemen aan maar geen vaas. Het is dat ik hoorde dat ze een vaas moesten lenen omdat het boeket redelijk groot was. Dan is voor mij de verrassing gedeeltelijk mislukt doordat de bloemist niet gedaan heeft wat ik als klant besteld heb.
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de vaas niet is bezorgd. Gelukkig zijn we samen tot een oplossing gekomen. We zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop
Een bos bloemen die aan de verwachting voldeed en op mooi op tijd werd bezorgd.
Tevreden.
Het boeket voor mijn ouders hun 50 jaar huwlijksjubilieum was ruim op tijd. De samenstelling van de diverse soorten bloemen was goed in balans en zeer mooi.
Adequaat en snel!
Ze waren blij met een hele mooie bos, dank!
het bestellen en de bezorging ging goed. slordig dat er een verkeerde naam op stond (Saptena ipv Titahena). Bij een overlijden is dat pijnlijk. Op de bestelbon kon ik zien dat het wel goed was doorgegeven.
Beste Annelies, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat het bestellen en bezorgen goed ging. Wat ontzettend vervelend dat er een verkeerde naam op de kaart stond, dat mag natuurlijk niet bij een overlijden! Heb je wel contact met ons daarover opgenomen? Anders raad ik je aan dat wel te doen. Je kunt ons bereiken op 0900 1501. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Zie boven
Heel goede ervaringen. Bestel met grote regelmaat bij Fleurop en altijd alles keurig op tijd afgehandeld en mooie boeketten.
Beste Truus, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je hele goede ervaringen hebt met ons! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Gewoon zeker dat het goed is en dezelfde dag bezorgd word.
Het bestelde boeket is heel vlot bezorgd en ontvaners reageerden heel positief over de bloemkeuze en opmaak! Echter gelet op de prijs oogt het wat aan de kleine kant.
Makkelijk te bestellen en geleverd volgens aan gegeven Een heel mooi boeket
Rouwboeket is op een verkeerde lokatie afgrleverd
Makkelijk te bestellen, ruime keus en heel belangrijk voor mij, ivm begrafenis, dat het op tijd werd geleverd. Ik zal zeker nog een keer gebruik gaan maken van jullie site. Ik heb de foto gezien van het boeket en dat zag er echt heel mooi uit. Nogmaals Dank.
Goede service en ik heb begrepen dat het een mooi boeket was.
Zending was naar het buitenland. Het boeket was prachtig. 's avonds besteld en toch de volgende dag bezorgd.
Ruime keuze van boeketten. Heldere website. Min punt, er zijn geen blanco kaartjes.
Mooie bos bloemen, en nog op dezelfde dag bezorgd. Klasse!
Prachtig pastelboeket a€24,95 besteld en beetje ***lig boeket bezorgd (snap dat bloemist niet alles in huis kan hebben, maar dit wijkt wel erg af). Geen kaartje in de bus toen ontvanger niet thuis bleek te zijn dus zelf contact op moeten nemen met fleurop. Daarna snel geleverd. Dit hangt uiteraard van leverende bloemist af. Bestellen en telefonisch contact met fleurop erg fijn.
Beste Carola, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kunt daarover (binnen de zeven-dagen vaas garantie) een mail naar ons sturen, voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is. Die kun je sturen naar [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
goede service
Beste SAF, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze goede en snelle service, daar worden we blij van ;-)!. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Snelle service, van de personen die het boeket ontvangen hebben kreeg ik een foto. (Zowel van het boeket naar Duitsland als het boeket in Nederland. Het boeket bedrag ten opzichte van het ontvangen boeket vind ik matig in de uitvoering. Hoge service kosten maar dat is begrijpelijk.
Beste Ellie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kunt daarover (binnen de zeven-dagen vaas garantie) een mail naar ons sturen, voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is. Die kun je sturen naar [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Bestelling ging makkelijk via de website, aflevering volgende dag in principe ook, behalve dat bevestiging van levering niet dezelfde dag werd verstuurd. Maar vriendelijke klantenservice zocht dit direct uit en bevestigde dat alles toch volgens plan was geleverd.
Het bestellen ging snel. Mijn zus was erg blij met het mooie boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire