Prachtige bos. Snel bezorgd

Prachtige, grote bos. Wel prijzig, maar de kwaliteit maakt veel goed.

Prettig en goed geregeld

Ik blij, ontvanger blij. Geen problemen!

Helaas - minder

Ik had bloemen met een vaas besteld. Dan komen de bloemen aan maar geen vaas. Het is dat ik hoorde dat ze een vaas moesten lenen omdat het boeket redelijk groot was. Dan is voor mij de verrassing gedeeltelijk mislukt doordat de bloemist niet gedaan heeft wat ik als klant besteld heb.

Mooi blommetje

Een bos bloemen die aan de verwachting voldeed en op mooi op tijd werd bezorgd.

Uiterst goed verzorgt

Tevreden.

Prachtig mooi Boeket

Het boeket voor mijn ouders hun 50 jaar huwlijksjubilieum was ruim op tijd. De samenstelling van de diverse soorten bloemen was goed in balans en zeer mooi.

Adequaat en snel!

• Boeket

Ze waren blij met een hele mooie bos, dank!

mooie bloemen foute naam

het bestellen en de bezorging ging goed. slordig dat er een verkeerde naam op stond (Saptena ipv Titahena). Bij een overlijden is dat pijnlijk. Op de bestelbon kon ik zien dat het wel goed was doorgegeven.

• Boeket

Goed boeket , beetje laat gebracht, hoede service.

Zie boven

altijd alles keurig geregeld

Heel goede ervaringen. Bestel met grote regelmaat bij Fleurop en altijd alles keurig op tijd afgehandeld en mooie boeketten.

• Boeket

Snel, eenvoudig bestellen en betrouwbaar.

Gewoon zeker dat het goed is en dezelfde dag bezorgd word.

• Boeket

Prachtig boeket oogst blije reactie van ontvanger

Het bestelde boeket is heel vlot bezorgd en ontvaners reageerden heel positief over de bloemkeuze en opmaak! Echter gelet op de prijs oogt het wat aan de kleine kant.

• Boeket

Makkelijk te bestellen en geleverd volgens aan gegeven Een heel mooi boeket

Waardeloos

Rouwboeket is op een verkeerde lokatie afgrleverd

• Boeket

fijn en mooi op tijd geleverd en een prachtig boeket.

Makkelijk te bestellen, ruime keus en heel belangrijk voor mij, ivm begrafenis, dat het op tijd werd geleverd. Ik zal zeker nog een keer gebruik gaan maken van jullie site. Ik heb de foto gezien van het boeket en dat zag er echt heel mooi uit. Nogmaals Dank.

• Boeket

‘s Avonds besteld en het boeket was de volgende dag al bij de ontvanger.

Goede service en ik heb begrepen dat het een mooi boeket was.

Snelle bezorging

Zending was naar het buitenland. Het boeket was prachtig. 's avonds besteld en toch de volgende dag bezorgd.

Ruime keus, mooie boeketten

Ruime keuze van boeketten. Heldere website. Min punt, er zijn geen blanco kaartjes.

• Bezorging N.v.t.

Geweldig!

Mooie bos bloemen, en nog op dezelfde dag bezorgd. Klasse!

• Boeket

Bestellen top ander boeket dan besteld

Prachtig pastelboeket a€24,95 besteld en beetje ***lig boeket bezorgd (snap dat bloemist niet alles in huis kan hebben, maar dit wijkt wel erg af). Geen kaartje in de bus toen ontvanger niet thuis bleek te zijn dus zelf contact op moeten nemen met fleurop. Daarna snel geleverd. Dit hangt uiteraard van leverende bloemist af. Bestellen en telefonisch contact met fleurop erg fijn.

goede en snelle service

goede service

• Boeket

Snelle service, van de personen die het boeket ontvangen hebben kreeg ik een foto. (Zowel van het boeket naar Duitsland als het boeket in Nederland. Het boeket bedrag ten opzichte van het ontvangen boeket vind ik matig in de uitvoering. Hoge service kosten maar dat is begrijpelijk.

Keurige service

Bestelling ging makkelijk via de website, aflevering volgende dag in principe ook, behalve dat bevestiging van levering niet dezelfde dag werd verstuurd. Maar vriendelijke klantenservice zocht dit direct uit en bevestigde dat alles toch volgens plan was geleverd.

• Boeket

Mijn zus was erg blij met het boeket.

Het bestellen ging snel. Mijn zus was erg blij met het mooie boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire