Slecht, de bloemen waren naar drie dagen al slecht. Ze waren erg duur, dus kwaliteit en prijs is totaal niet evenredig.
goede kwaliteit maar levertijd kan duidelijker
Mooi boeket, op tijd geleverd, blije ontvanger!
Beste A.N., Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met het bezorgde boeket. En als de ontvanger blij is, is de gever ook blij ;-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Op de gevraagde dag in Madrid bezorgd. Ik heb geen foto’s van de boeketten dus ik kan niet oordelen over de kwaliteit.
I ordered flowersfrom Ireland. The beautiful bouquet arrived on the right day. Great service. Reliable and great quality. Will definitely use it again Regards
Het was makkelijk om online bloemen te bestellen voor levering in het buitenland en ruime keuze. Helaas leek de bezorgde bos niet helemaal op wat ik had besteld en ook prijzig.
Wij hebben online een boeket bij Fleurop besteld. Het uitkiezen van het boeket ging gemakkelijk. Het was wel even zoeken hoe/waar we onze kadobon (e-voucher) konden invoeren, wellicht dat Fleurop dit nog op de site erbij kan vermelden. De levering is goed en snel verlopen, volgens afspraak. Wij hebben het boeket zelf niet persoonlijk gezien, maar de ontvangende partij was zeer tevreden!
Bestellen gaat heel gemakkelijk, veel keuze ook. Mijn zus was erg blij met haar prachtige boeket!
Beste Margreeth, Dank je wel voor je beoordeling Wat fijn om te lezen dat het makkelijk vindt om te bestellen, met veel keuze! Dat lezen we graag ;-)! Wat fijn dat je zus erg blij was met het prachtige boeket! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Er werd netjes na gebeld toen het boeket niet afgeleverd kon worden om samen tot een oplossing te komen.
Ervaring met fleurop is positief want alles verliep keurig en vlot alleen was ik teleurgesteld in het boeket ...zeker voor de totaalprijs van ruim 70 euro die ik betaald heb...jammer
Hi Glenda, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent over de grootte van het boeket. Ik heb je een e-mail gestuurd met een toelichting. met fleurige groet, Team Fleurop
Goede variatie om uit te kiezen. En ik hoorde van mijn schoonzus dat het boeket prachtig was. Ze was erg enthousiast.
Rouwboeket stond klaar toen we aankwamen en zag er prachtig uit! Heel kleurig en fleurig, passend bij de overledene. Prachtig!
Ontvanger was heel blij met het prachtig boeket
Beste Helleke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de ontvanger heel blij was met het prachtige boeket.Daar wordt je zelf ook blij van he ;-)?! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Kijn bestselling was een cadeau voor iemand. Snelle levering en heel mooi pioenrozenboeket. De bloemenchocolaatjes waren ook goed in de sneak gevallen.
Bij de online bestelling traden wat probleempjes op. Ik kon de service desk nogmaals bellen om de juistheid van de bestelling te controleren. Erg prettig. Het boeket was op de afgesproken tijd afgeleverd en zag er prachtig uit vertelde de ontvanger.
Snel en makkelijk online geregeld met een kaartje erbij. Boeket is dezelfde middag nog bezorgd! En het belangrijkste; zoals uitgezocht op de foto. Fijn idee als je iets zakelijk laat bezorgen, dat het er goed uit ziet.
Gauw besteld en snel bezorgd
Op tijd en super mooi boeket! Dank is groot!
Beste Chris-Jane, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is zeker een mooi boeket die er bezorgd is, daar was de ontvanger vast erg blij mee! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Makkelijk bestelproces en vlotte levering. Zeer tevreden!
Ontzettend snelle levering met mooie bloemen
Boeket blijft lang mooi, super service!
IK had een grafboeket besteld. Het zou de volgende dag bezorgd worden . Ik werd gebeld met de raadgeving het een dag later te laten bezorgen ivm de condoleance die 2 dagen later plaatsvond. Super dat jullie met mensen die verdrietig zijn meedenken.
Mooie bloemen op tijd geleverd
Beste Angelika, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het was een mooi bosje, maar € 25,00 was meer in verhouding geweest i.p.v. € 40,00. In het vervolg ga ik zelf naar de bloemist.
Keurig bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire