Prachtig boeket, super bezorging

Het bezorgde boeket was schitterend, absoluut overeenkomstig met wat er op de site stond, misschien nog mooier zelfs. De bezorging was top, en een extra compliment voor de bezorger die het boeket met een stralende glimlach en een vrolijke zin overhandigde. Daar word je nou blij van!

• Boeket

Prachtige bloemen in een hele mooie kleur

Het was makkelijk bestellen en nog super snel geleverd. Mijn vrouw is er heel blij mee.

Mooi boeket

Soepel te regelen, boeket wat rommelig

• Boeket

Mooie bos, niet de kleuren van de foto, prijs- kwaliteit niet in verhouding

Mooie bos pioenverrassing besteld voor een collega op het werk. Een fleurig, fris boeket met ook veel groen. Werd snel bezorgd, maar het waren donker rode pioen rozen zonder extra groen. Begrijp als kleuren niet op voorraad zijn, maar de rest van het boeket kan dan wel zo goed als op de foto na gemaakt worden. Daarmee vind ik de prijs - kwaliteit niet in verhouding.

Goed verzorgd

Goede ervaringen

• Boeket

Goede service en mooie bloemen

Alles goed geregeld en mooie bloemen

Geweldig!

Ik wilde dezelfde dag nog een bloemetje bezorgd hebben ivm diploma/slagen! Wat goed!!

• Boeket

Mooie bos bloemen voor mijn oma!

Makkelijke keuze, ruim aanbod en de bloemen zijn zoals beloofd op de goede dag afgeleverd bij mijn jarige oma! Top!

• Boeket

Spontaan als ik ben wilde ik iemand blij maken met een bis bloemen, ik was op mijn werk en dacht ik kijk eens op het internet. Wat een super service! Voor 16.00 besteld en dus ook die dag nog bezorgd… Ik zeg een dikke 10!!

• Boeket

Op tijd en duidelijk website

De website maakt kiezen makkelijk en de levering was op tijd.

• Boeket

Mooi, snel en makkelijk te bestellen

Snelle verwerking

Mooi dat het zo op deze manier kan, al vindt ik de bloemen wel duur worden van de bezorgkosten

• Boeket

Prachtige bos bloemen, blije tante!

Mijn tante werd 83 jaar, dus een bos bloemen is een kleine moeite. Ze was enorm verrast en reuze blij met de bos. Ik heb eerder andere bloemisten gekozen maar deze bos is de beste. Dus veel dank, ook namens mijn jarige tante! Ze heeft geen smartphone dus heb geen foto helaas….

• Boeket

Schitterend boeket, supersnelle bezorging!

Schitterend boeket, dezelfde dag bezorgd!

• Boeket

Niet wat ik ervan verwacht heb

Diegene die het boeket heeft ontvangen was erg blij. Het is ook een mooi boeket, echter het lijkt niet op datgene wat ik gekozen heb. Je kan kiezen uit zoveel soorten boeketten maar volgens mij maakt de bloemist een bos voor het bedrag en niet naar de soort wat gekozen is. Ik ga ervan uit dat de kwaliteit goed is daar is het nog te vroeg voor om te oordelen.

Prachtig boeket

Makkelijk te bestellen, het was een mooi boeket waar ze erg blij mee waren . Ik vraag me alleen af of het ook mogelijk is om bijvoorbeeld alleen pioenen te bestellen. Lijkt me dat dat alleen kan met persoonlijk contact.

Zeer goed!

Nn

• Boeket

Snel, duidelijk en een mooie boeket

Boeket laten bezorgen voor verjaardag. Website is duidelijk, bezorging dezelfde dag en het zijn prachtige boeketten. Zeer tevreden! Mailtjes over status van bezorgen zijn ook prettig.

• Boeket

Prima service en snelle levering

Mooie bloemen, vlotte service.

• Boeket

Snel, prijs en kwaliteit perfect!

What you see is what you get! Niet alleen bloemen, ook planten of iets anders kan direct bezorgd worden! Heel handig als je iemands verjaardag, bijna, vergeet.

Snel en prachtig

Heb een bos bloemen naar m’n zusje gestuurd. Kreeg een foto boeket was prachtig en was ook heel snel geregeld top!!

• Boeket

Wij hebben dit bloemstuk uit Curacao besteld. Om een of andere duistere reden, was de bezorgdatum en de uitvaarttijd niet goed overgekomen op de website. Hierover gemailed en snel antwoord gehad, dat het in orde komt. Alles is verder vlekkeloos verlopen.

Supersnel bezorgd

Makkelijk te bestellen, mooie keuze en de volgende dag naar tevredenheid bezorgd.

Super mooi boeket!

Veel keus; uiteindelijk gekozen voor bont boeket. Snel bezorgd. De ontvanger vond het een prachtig boeket.

Snel

Moest voor een uitvaart in Engeland bloemstuk hebben : bij voor mij een paar lastige vragen ; maar met hulplijn snel antwoord . Familie blij met bloemstuk en mooi op tijd dankjewel

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire