meer dan 5 euro per item ook nog gebroken en kreeg terug kopeling dat de bloemen niet vers na 3 dagen verlept
Beste Gert, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachtingen voldoet. We hebben je een mail gestuurd en wachten je reactie af. Fleurige groet, Team Fleurop
I needed to send flowers to the US for a funeral. The flowers I ordered matched exactly the flowers that were delivered!
Boeket besteld voor in Duitsland is prima gegaan
Het bestellen ging makkelijk en de bezorging was snel. Prima en mooi boeket geleverd. Zeer tevreden
Beste Marjo, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent. Dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Zoals altijd snel en goed: topservice
Ook op korte termijn de ideale Manier iemand te verrassen
De bloemen waren al best ver heen, vaas bij besteld en die was niet geleverd, moeten nabellen.
Prachtig boeket, boven verwachting. Op tijd geleverd en bleef lang vers.
Geheel volgens verwachting
Duidelijke website, mooi boeket verstuurd . Foto gezien, zag er goed uit !
Ik kreeg te horen dat het zo’n prachtige bos bloemen was.
Mijn zus stuurde meteen een foto om te laten zien hoe mooi de bloemen waren. Al meerdere keren een bloemetje verstuurd en altijd, perfect.
Mooie bloemen,;bezorging uitstekend.
Boeket voor familielid in Finland besteld. Is goed aangekomen op gekozen dag. Echter voor best een behoorlijk bedrag, was het een boeketje met maar 7 bloemen en wat groen. Zag er wel mooi uit.
Fijn dat het mooie boeket zo vlot bij mijn klant kon worden bezorgd.
Mijn ervaring was heel goed! Ik kreeg een naar bericht waarop ik mijn steun wou laten zien en aangezien dat er een afstand is waarop ik niet aanwezig kon zijn. Door Fleurop zijn geweldige service en prachtige boeket, hebben we er toch een beetje erbij kunnen zijn.
Makkelijk, snel bezorgd, erg mooi boeket
Boeket optijd afgeleverd
Top afgeleverd
Op de feestdag een boeket besteld en die was mooi de volgende dag afgeleverd in het buitenland. In de ochtend had de bloemist al contact opgenomen dat er boeket bezrgd wordt. Heel netjes! De bloemen waren mooi, het boeket kwam overeen met de foto. En er zat een mooie kaart bij! Heel tevreden!
Zondag besteld en dinsdag werden er prachtige bloemen bezorgd bij mijn vrienden in Amerika. Heel tevreden over de snelheid en prijs en hoe mooi het boeket is.
Dezelfde dag besteld , dezelfde dag bezorg. De bloemen waren prachtig .
aflevering kon niet savonds jammer genoeg, maar aan het eind vd middag is het goed gelukt. De bloemen zijn terecht gekomen bij de man die met pensioen ging op zijn afscheids receptie.
Bestelling via de pc gaat makkelijk. Er is direct contact. Keurige rekening. Vond wel de getoonde boeketten erg op mekaar lijken. Mooi, vers boeket. Fijn dat meteen gemeld werd dat het boeket bij de buren was afgeleverd. Ik ben erg tevreden.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire