Dank u wel voor de prachtige bos pioen rozen voor mijn schoonzus en broer hun 20ste trouwdag! Heel mooi!
Beste Irma, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooie bos is er bezorgd bij je broer en schoonzus, daar waren ze vast erg blij mee! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik had aangegeven om pas s middags te bezorgen (Ivm verzorging van degene die waar de bloemen bezorgd moesten worde. ) Kreeg melding dat er al geprobeerd was bloemen s morgens te bezorgen . Jammer .. zonde van ieders tijd
Beste Ilse, Dank je wel voor je beoordeling. Helaas kun je geen bezorgtijdstip aangeven op de website (zoals aangegeven), omdat de bloemisten duurzaam bezorgen gedurende de dag. Daardoor zou het kunnen dat ze bezorgd zijn op een dagdeel dat de ontvanger niet aanwezig is. Maar gelukkig laten ze een kaartje achter bij de ontvanger zodat er contact met ze kan worden opgenomen.(soms zijn de buren ook niet aanwezig om het in ontvangst te nemen.) Zodat de ontvanger het boeket alsnog kan ontvangen wanneer het ze uitkomt. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Snel geregeld en op tijd gebracht. Tot nu toe nog geen slechte ervaring gehad.
Prettig bestelproces en levering dezelfde middag al.
Mooie bos bloemen wat er geleverd is, alleen jammer dat je geen tijdsindicatie ontvangt van levering.
Beste Naomi, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat er een mooie bos bloemen bezorgd is. Helaas kriig je in verband met het duurzame bezorgen geen tijdsindicatie, omdat het op de dag zelf wordt ingepland. Maar je krijgt wel een mail zodra het bezorgd is, dan ben je daarvan op de hoogte. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Fleurop Griekenland kan nog veel leren
Bloemen in Spanje laten afleveren. De kwaliteit en service zijn super maar ik vind het een minimaal bosje bloemen voor zoveel geld: 45 euro
Hi Annelies, Bedankt voor je reactie. Het boeket lijkt wel op het gekozen boeket ook qua grootte. Wij hebben je gemaild, wil je daarop reageren? Fleurige groet, Team Fleurop
Had bloemen voor Italie besteld. Kreeg bevestiging en drie dagen later opeens het bericht dat het boeket niet geleverd kon worden op de gevraagde dag maar drie dagen later, nb. een verjaardag. Heb toen vrijdagmorgen een andere bloemist gekozen die het de volgende dag keurig ‘s morgens in Italië afleverde…
Boeket viel tegen, voor de prijs! Erg jammer! Probeerde een foto van het boeket Te sturen maar lukte niet
Beste Rina, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je het boeket tegen vond vallen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Klachten ontvangen wij graag binnen de 7 dagen vaas garantie (voorzien van foto's van het bezorgde boeket) per mail. Die kun je sturen naar [email protected] Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk naar tevredenheid oplossen Graag weer tot de volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Naar tevredenheid besteld.
Prachtig vers boeket met leuk kaartje.
Het bestellen van thuis uit is heel handig, ik heb het boeket alleen op de afbeelding gezien, niet in werkelijkheid, maar ik ga er vanuit dat het plaatje klopt.
De ontvanger was niet thuis, bloemen werden afgeleverd bij buren. Ik, de gever, kreeg hier bericht van en ook de ontvanger vond een kaartje hiervan in de brievenbus. Prima geregeld.
Na besteld te hebben, werd de bestelde bloemenensemble keurig verzorgd op het juiste adres aangeboden. De ontvangers waren zeer tevreden over het boeket.
Ik vind het fijn dat ze laten weten dat de bloemen goed zijn afgeleverd. Het invullen van de site is overzichtelijk en makkelijk te doen.
Het was zeker een mooi boeket maar ik vond die zonnebloem erbij geen succes.
Als mensen een eind weg gaan verhuizen, is het bezorgen van bloemen via fleurop een hele mooie oplossing. Genoeg keuze en de ontvangers waren blij met het boeket.
Beste Dennis, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je op deze manier de afstand weer iets minder ver maakt he?! En wat leuk om te lezen dat de ontvangers blij waren met het boeket. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Mooie bloemen, snelle bezorging, fijne site. Alleen de bezorgkosten vind ik wat aan de hoge kant.
Mooi, Makkelijk en snel
Het doel om iemand te verrassen met een mooi boeket van Fleurop is 100% gelukt. Ik kreeg keurig bericht dat het boeket bij de buren was bezorgd en later een blij telefoontje van mijn vriendin en een foto van het prachtige boeket. Missie geslaagd!!!
Fijne service, snelle bezorging.
In een handomdraai kies en verstuur je het juiste boeket.
Nog even contact met ons opnemen om misschien nog iets te wijzigen in een rouwboeket. Prima service
Beste mensen van Fleurop, Het was een prachtige bos bloemen. De bos bloemen heette een pioen-verrassing. Hoewel het echt een prachtige bos was zaten er maar een paar pioenrozen in. Het was netjes bezorgd met een passende vaas en ook op tijd geleverd. Groeten, Catharina Edge-Kannegieter
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire