Echter deze levering/bestelling ging helemaal goed echter toen ik de foto zag vond ik het prijs technisch echt niet waardig. Als ik een bos haal bij een fleurop winkel zou deze 2x zo groot geworden zijn. Daardoor een mindere evaluatie.
Vanuit Schiermonnikoog werd er op dezelfde dag een hele mooie frisse, kleurrijke bos in een fijne vaas bezorgd in Katwijk. Geweldige service en fantastische kwaliteit van de bloemen!
Was prima geregeld, alles zoals we het graag wilden!
Bestellen gaat makkelijk, mooie boeketten, goede service.
Eenvoudig te regelen, snelle bezorging en topkwaliteit!
ontvanger was heel blij met de bos
Supersnel en echt een goede prijs kwaliteit verhouding. mooi boeket en ontvangende partij was er erg blij mee .
Zoals geschreven niet aan mijn voorstelling voldaan. Subliem bouquet zag er heel anders uit. Dit was gewoon een paar goede bloemen samen gepakt. Ik verwachte een gaaf bouquet maar het was een bouquet van het bezinestation..zeer beschamend.
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Vervelend dat het boeket afwijkt van het bestelde boeket! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Mijn vraag voorafgaande aan de bestelling werd serieus genomen en er zou rekening gehouden worden met mijn bestelwens. De bloemen werden al mooi vers rond 11 uur in Alicante bij mijn kleindochter bezorgd .
Snelle nette bezorging
Erg tevreden over het gemak waarmee je in een paar minuten (op dezelfde dag nog) een mooi boeket kunt laten bezorgen. Absoluut een aanrader!
Het boeketje viel erg tegen. Voor dat geld hadden we toch meer verwacht.
Hi Jo, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling uiteraard. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Zondagavond nog een opdracht voor een bloemetje opgegeven voor de volgende ochtend. De bestelling was makkelijk te plaatsen, er was voldoende (en overzichtelijke) keus en de volgende dag werd er een prachtig boeket op het opgegeven adres afgegeven. Helemaal goed dus!
Ik had vragen wat betreft leverings tijden van die zelfde dag en binnen 15 min had ik antwoord. De gene die ik aan de lijn was bovendien geweldig en zeer vriendelijk. Ik raar ze zeker aan
Ik heb het boeket "Gefeliciteerd" besteld en laten afleveren. Bij de keuze heb ik aangegeven dat ik geen klein boeket van 24,95 wilde laten bezorgen, maar een "Middelgroot" boeket ter waarde van van 37,95 vergezeld van een kaartje. Uiteindelijk kostte dit grapje mij 46,40 Het resultaat was dat de lokale bloemist er wat extra groen aan heeft toegevoegd waarmee de waarde van dit boeket niet boven de 15,00 uitkomt (zie de foto). Ik voel mij dus door de leverancier ******en.
Hi Leo, Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd. Heb je nog vragen, laat het ons weten. Fleurige groet, Team Fleurop
Na mijn keuze ging betaling simpel. Aan mijn verzoek om n de namiddag af te leveren is ook voldaan. Fantastisch
Ik heb vanuit het buitenland bestelt. De bestelling en betaling waren erg gemakkelijk. Vond het fijn om op de hoogte gehouden te worden via email over de afhandeling van dit boeket.
Vorige week een 'Ik denk aan je' boeket besteld, de grootste. Wat uiteindelijk bezorgd is, viel mij tegen. Veel minder bloemen als op de foto (en de foto is van het middelste formaat). Jammer.
Beste Martin, We hebben zojuist met elkaar gemaild. Dankjewel voor het sturen van de foto. Je hoort van ons! Fleurige groet, team Fleurop
Via internet heb ik op 26 mei een boeket besteld en heb aangegeven dat ik het boeket op 27 mei bezorgd wilde hebben. Via internet werd mij bevestigd dat dit mogelijk was. Dat was voor mij prettig omdat ik op 27 mei met mijn partner wilde vieren dat wij 11 jaar bij elkaar waren. Mijn partner had voor mij op de bewuste dat een cadeau dat zij ook via internet besteld had. Op de 27e mei stond ik met lege handen omdat het boeket pas een dag later werd bezorgd……..!
Beste Evert, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en ik heb u verteld hoe de bezorging heeft plaatsgevonden. We zijn u graag een volgende keer beter van dienst. Prachtig boeket overigens en dank voor het fijne gesprek. Fleurige groet, team Fleurop
s'morgens bloemen besteld. Een paar uur later een pracht bos bloemen gebracht
In de nacht om 02:30 besteld en tien uur later afgeleverd. Geweldige en snelle service, mooie bloemen en iedereen blij.
Het was voor het eerst dat ik via de website condoleance-bloemen bestelde voor het buitenland. Blij verrast door het attente telefoontje van de klantenservice of de naam van de overledene correct was. Tegelijk de hele bestelling met elkaar doorgenomen, vanwege het belang van tijdigheid. Erg fijn geholpen en het boeket was op tijd en prachtig.
super, werd zelfs nog gebeld omdat er iets niet begrepen werd en alles op tijd bezorgd
Ondanks dat de bestelde bos het formaat 'klein' had, bleek het uiteindelijk een enorme bos bloemen te zijn!
Mooi groot boeket afgeleverd bij een ziek collega, deze was tot tranen geroerd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire