Mijn kaartje en tekst die ik bij mijn boeket had besteld was blijkbaar niet doorgekomen, dus mijn vriendin kreeg een anoniem boeket.
Hoi Kristen, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Wat jammer dat het met je bestelling niet helemaal goed is verlopen, waardoor er geen kaartje bij is gekomen. Hopelijk ondervindt je een volgende keer hier geen problemen meer mee. Fleurige groet, Team Fleurop
Het boeket was prachtig, maar werd op een verkeerd adres afgeleverd, ondanks dat het correcte adres op de instructie stond. Dankzij de persoon waar het foutief geleverd was, kwam het alsnog op het juiste adres aan... Jammer want met correcte bezorging zou het 4-5 sterren zijn geweest.
Goedemiddag, Wat vervelend dat de bezorging is tegengevallen, onze excuses hiervoor. We sturen je hierover een email. Fleurige groet, Team Fleurop
Er wordt beweerd dat het bloemstuk de volgende dag wordt bezorgd, tot onze grote teleurstelling is dat niet het geval geweest. Temeer omdat het hier om een begrafenis ging. Kortom begrafenis is voorbij en eind van deze middag wordt het bloemstuk pas bezorgd. Volgende keer maar rechtstreeks bij een plaatselijke bloemist bezorgen!
Hi Eric, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de levering van je boeket. Helaas was er in de ochtend niemand aanwezig waardoor wij het boeket niet voor je hebben kunnen overhandigen. Vandaar dat dit opnieuw is meegegaan met de middag route. Hadden wij geweten dat dit voor een bepaalde tijd bezorgd moest worden dan hadden wij dit uiteraard graag voor je in orde gemaakt. We zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestelproces is gemakkelijk. maar helaas door levering in Duitsland komt het cadeau nu veel te laat aan. Ik werd hier wel netjes van op de hoogte gesteld.
Beste Anouschka, Wat vervelend dat je levering in Duitsland te laat geleverd zal worden. Onze collega's in Duitsland gaven aan dat ze in dit gebied niet eerder leverden. Wij hebben dit in overleg met jou toch door laten gaan. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Ik had gevraagd of het boeket in de ochtend bezorgd kon worden. Dat is niet gelukt. We waren bij het bezorgadres op visite maar het boeket werd later in de middag bezorgd.
Hi Wiarda, Wat vervelend voor je, we begrijpen je teleurstelling! Op de website kan je niet kiezen voor een dagdeel. Dit heeft te maken met de uitstoot. De bezorgers rijden op route en niet op tijd. Uiteraard geldt dit niet voor rouworders. Excuses voor het ongemak! Fleurige groet, Team Fleurop
In de avond laat besteld en de volgende dag bezorgd.. Mijn moeder is zeer verrast met het mooie en volle boeket verse bloemen. Echt super mooi!
goede service, alles goed geregeld.
Heb tnt alleen gebruik gemaakt van boeketten versturen. Super makkelijk!
Op donderdag 2 juni 's-avonds laat nog een boeket via Fleurop en de dag erna werd die al op de plaats van bestemming afgeleverd! Het was wel niet het bestelde boeket wat ik in gedachte had, maar de foto van het ontvangen boeket heb ik wel gezien en dat zag er ook prima uit. Met dank voor uw medewerking en service!
Deze review is dan weer veel te lang. Als je een review wil hebben, wat in het belang is van de leverancier, hou deze dan zo kort (1 of 2 kliks) voor de consument. Verder ben ik niet geïnteresseerd in ontvangst van emailingen. Dus vriendelijk verzoek mij nu vast van de mailinglijst te halen.
Behalve een mooi boeket en bezorging naar wens, heb ik telefonisch na bestelling nog contact gehad, omdat wel een kaartje erbij had laten doen, maar vergeten was nijn naam als afzender te vermelden. Die is er alsnog bij gezet. Prima.
Specifiek om een bepaalde datum gevraagd omdat de persoon voor wie de bloemen bestemd waren, uit het ziekenhuis moest komen. Bezorging was echter 1 dag eerder. Toeval dus dat er iemand thuis was. Verder mooie bloemen begreep ik.
Beste Rudi, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemen een dag te vroeg bezorgd zijn, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Gelukkig dat er iemand thuis was om de bloemen in ontvangst te nemen. Je kunt daar het beste telefonisch contact met ons over opnemen op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), dan kunnen we contact opnemen met de bloemist daarover. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Al vele jaren laat ik door Fleurop bloemen bezorgen. Nooit problemen gehad. Altijd volgens afspraak worden de boeketten keurig bezorgd!
AL VAKER BLOEMEN BESTELD ! ALTIJD MOOIE BLOEMEN. TOP SERVICE.
Beste Ingid, Dank je wel voor je beoordeling. Dank je wel voor het mooie compiment! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina Team Fleurop
Hele fijne service, gaat altijd goed
Makkelijk geregeld.
Prachtige bos bloemen bezorgd! Persoonlijke service!
Beste Mirella, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met het bezorgde boeket! En de persoonlijke service! Daar zijn we blij mee! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik zal Fleurop blijven gebruiken om mijn relaties in binnen- en buitenland te feliciteren en bedanken.
idem
Zoals altijd is de service van onze plaatselijke Fleurop bloemist, op de Europalaan te Renkum uitstekend. Heel persoonlijk en maakt altijd een babbeltje bij het bezorgen. Ondanks dat hij het druk heeft. Ga zo door!
De bestelde bloemen zijn niet geleverd.
Hoi Marie-Anne, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat het boeket niet op de gevraagde datum kon worden aangeboden. We hebben het met de bloemist opgenomen en het boeket is alsnog bezorgd. Fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Fleurige groet, Team Fleurop
De ontvangers waren super blij met de prachtige bos. Het was simpel en tegen verwachting in zeer snel bezorgd.
Het prachtige plukboeket dat ik besteld had om een vriendin op te vrolijken was zo mooi en precies op de volgende dag bezorgd, hoewel ik het boeket laat op de middag daarvoor had aangevraagd. Het bijzondere aan het fleurige boeket was dat er 1 ontzettend mooie grote roos in zat die door de omvang en vorm eruitsprong.Zo prachtig en toepasselijk omdat de achternaam van mijn vriendin “ de Roos “ is en het boeket haar een steuntje in de rug zou moeten zijn. Zo heeft ze het wel ervaren! Ze reageerde verrast en dankbaar op de ontvangst van het boeket. Zo fijn!
Het zag er goed uit en de volgende dag optijd geleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire