Via de website besteld en ook nog dezelfde dag besteld. Ik heb er geen foto van maar de ontvanger reageerde gelijk en was heel positief
smorgens besteld smiddags afgeleverd in Denemarken super zeer blijde patient
Gemakkelijk bestellen, bezorging is prima gegaan, mooi boeket
Omdat de ontvanger plots een paar dagen weg was, is het boeket gewoon op een later tijdstip bezorgd. Superservice!!!!!
Het boeket was mooi net zoals op de foto! Ze vond het geweldig!
Mooi boeket; ontvanger was zeer verrast en blij ermee. Zag er ook goed uit en gemaakt zoals was besteld.
Beste Trudy, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is inderdaad een erg mooi boeket, kan begrijpen dat de ontvanger er blij mee was. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Snel gekozen, goed en gemakkelijk.
Zelfs het wijzigen van tekst verliep probleemloos
Beste Anneke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vrienden erg blij waren met het prachtige boeket! Daar wordt je zelf ook blij van he?! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ons boeket kon niet bezorgd worden omdat onze vriendin niet thuis verbleef. Fleurop heeft dit teruggekoppeld en samen hebben we het andere adres achterhaald. Gelukkig kon daarna voor de tweede keer bezorgd worden.
Mooi verzorgd en ook snel
De bos bloemen is keurig op de afgesproken dag geleverd en werd zeer gewaardeerd door de ontvanger. Top service.
Ook de gevraagde tijdsindicatie voor het brengen is zo goed mogelijk nagevolgd.
Maken van een order gaat snel en overzichtelijk. Bezorging volgens afspraak
Mooi aanbod, je vindt vlot een prachtig boeket en alles is snel geregeld. Handige website.
Beste Marianne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vindt dat we een mooi aanbod hebben en dat je alles snel kan regelen. Dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het is allemaal heel snel en makkelijk geregeld!
Mooie bloemen en super snelle levering
Vorige bestelling had wat voeten in aarde. Goed opgelost dus weer besteld bij Fleur op. Deze keer vlekkeloos. Erg mooi.
Makkelijke websitebezoek om te bestellen
C
Beste lezer, Ik vond het teleurstellend dat ik niet via de mail op de hoogte werd gebracht of het boeket in Frankrijk was geleverd. Juist bij een bestelling voor het buitenland wil je dat graag zsm weten. Heb hiernaar dus telefonisch geïnformeerd.
Beste Petra, Ik begrijp dat dit misschien teleurstellend is, vooralsnog is dit bij ons niet mogelijk omdat we met een lokale buitenlandse bloemist werken. Het is wel iets wat meegenomen zou kunnen worden in de toekomst en om te kijken of dit te realiseren valt. We hopen dat de ontvanger geniet van het geleverde boeket. Fleurige groet, Team Fleurop
Bezorging voldoet niet. Bij afwezigheid bij bezorging andere oplossingen zoeken...zoals plekje rondom huis. Hier werd niet echt goed in meegewerkt. Ging hier om sterfgeval dus bewoners hebben dan wat anders aan hoofd dan bv de bloemen ophalen aan de andere kant van de stad
Beste Yolande, We begrijpen dat het bij een overlijden belangrijk is dat het boeket bij de ontvanger aankomt. Alleen is onze ervaring met een boeket bij de deur plaatsen, dat het of gemist wordt of het gedurende de dag in de zon komt staan of zelfs meegenomen wordt. Dit is de reden dat wij niet uit onszelf een boeket voor de deur zetten. En dit alleen doen bij hoge uitzondering wanneer de besteller hierom vraagt. Met rouwwerk kiezen wij meestal ook niet voor om het bij de buren te leveren, vandaar dat de enige optie was om het mee terug naar de winkel te nemen. Mocht dit in de toekomst nog een keer voorkomen mag je altijd bij de opmerkingen zetten dat het rondom het huis geplaatst mag worden. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Keurig op tijd geleverd, mooie frisse bos rozen
Positief
Prachtig boeket en dochter ook heel blij..
Vlot en goed af gehandeld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire