Heel Fijn om onverwachts een bosje te versturen

Vandaag besteld en vandaag nog geleverd. Precies zoals ik het wilde. Vooral omdat het zo snel nog kon. Top service!

Supermooi

De ontvanger was erg blij met het mooie boeket!

Ongelooflijk snelle service!

Iets voor de deadline een boeket besteld, binnen twee werd dit geleverd door een enthousiaste en vriendelijke meneer. Ook nog eens een prachtig boeket van hoge kwaliteit. Niets dan hulde!

• Boeket

Super snel en goede kwaliteit

Super snel en goede kwaliteit, wel dure verzendkosten

Asociale medewerkers!

De bestelling zelf ging vlot maar daarna kreeg ik geen bevestiging van de bezorging en dat terwijl ik een e-mailadres en mobiel nummer had achtergelaten op het moment dat ik de bestelling plaatste. Na drie dagen van geen bevestiging te hebben ontvangen, nam ik maar contact op met Fleurop.nl omdat ik ongerust werd over de bezorging. De bezorging moest plaats vinden in België. Ik nam contact op met Fleurop Nederland. Die kon mij niet vertellen of de bezorging in België gelukt was. Zij zou dit doorzetten naar Fleurop België en daarna zou er contact met mij worden opgenomen. Na enige tijd kreeg ik ineens een bevestiging van bezorging van Fleurop België. Dat vond ik maar raar omdat de bevestiging pas volgde nadat ik aan de bel trok. Dus ik informeerde via sms contact naar de situatie. Ik gaf aan dat het niet de bedoeling is dat Fleurop een bezorgbevestiging kan opsturen nadat ik als klant eerst contact moet opnemen naar de status van de bestelling. Zo ontstond er een discussie over dat de bezorging volgens een route track en dat de bevestiging niet in real time zijn omdat Fleurop niet in contact staan met de coureurs. De brutaliteit die daarop volgde daar gingen mij. Haren van achterover staan. Ik ben zelden zo onheus bejegend door een klantenservice. Wat mij betreft was dit de eerste en de laatste keer dat ik iets bij Fleurop bestel. Vandaar dat ik met stelligheid kan zeggen: Fleurop, pleur op!

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket overeenkomstig met de foto

Deze service niet eerder gebruikt maar is uitstekend bevallen. Mijn boeket was prachtig en overeenkomstig de foto. Avond van tevoren besteld en volgende dag bezorgd. Zeer handig voor een bijna vergeten verjaardag, haha. De kaartservice is handig. Even de tekst samenstellen en een foto uploaden. Kortom een tevreden klant.

• Boeket

Goed op de hoogte gehouden

Makkelijke service armoedig boeket

Wel snelle service en handeling Boeket vond ik niet mooi gedaan voor de prijs

• Boeket

Kwaliteit van bestelgemak, boeket mooi als op foto tot aan bezorging

Snel en consencieus

Bloemen nooit aangekomen

Veel heen en weer gebel door ontvanger en besteller. Uiteindelijk gaan er nieuwe bloemen bezorgd worden maar wel een week te laat! Geen geste alleen een excuusje vind ik raar. De bloemen moesten een week geleden aankomen om een reden, echt heel vervelend dit!

Uitstekend en klantvriendelijk

Bij verkeerde adressering werd snel contact opgenomen en meegedacht

Makkelijk proces van bestellen

Duidelijke website voor bestellen. Kwaliteit van bloemstuk prima. Zou mooi zijn als je als bestellers de mogelijkheid krijgt om een foto te ontvangen van het bloemstuk.

Eenvoudig en klantvriendelijk systeem

• Boeket

Top service. Gemakkelijk, snel en zorgvuldig.

Gebruiksvriendelijke site. Fijne suggesties. Zorgvuldige communicatie. Snelle levering.

• Boeket

Mooi boeket en snelle bezorging

• Boeket

Prima bezorgd en ziet er leuk uit

Mooi boeket, snelle levering

Mooi boeket, snelle levering, helemaal top!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

De bestelling ging heel goed

Keurig verzorgd en geregeld

Fijn dat de biedermeier nog op dezelfde dag bezorgd kon worden

Top winkel in Dronten!

Komen de afspraken goed na en onzettend mooi boeket. Mooier dan de foto op internet.

Prachtig bloemstuk

Keurig op tijd geleverd bij crematorium

• Boeket

Op tijd bezorgd en een heel mooi boeket!

• Boeket

Fantastische service! Kwaliteit top!

Een blije moeder met een prachtig boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire