Net contact met de klantenservicemedewerker

Adres was niet correct en daarover heeft de klantenservice direct contact opgenomen

• Boeket

Mooie boeket op tijd bezorgd

Heel tevreden

Mooi boeket en keurig op tijd afgeleverd. Per email op de.hoogte gehouden van aflevering, erg fijn!

goed gedaan

De bloemen werden goed bezorgd ondanks dat de ontvanger in eerste instantie niet thuis was. En zw waren mooi.

klantvriendelijk en correct.

Bloemen besteld en bij niet thuis geadresseerde toch afgeleverd op betruowbaar adres.

• Boeket

goed geregeld bij fleurop!

Prima en makkelijk om via Fleurop een ander persoon blij te maken met een mooi boeket bloemen.

Prachtig boeket

Makkelijk besteld via de website, snel bezorgd en de ontvanger was er erg blij mee.

• Boeket

Zeer tevreden over levering en mooi stuk

Bestelling ging makkelijk. Kreeg gelijk bevestiging. Op de dag van levering ook mail ontvangen. Op tijd bezorgd. En het was een mooi bloemstuk.

• Boeket

Zeer slechte kwaliteit bloemen geleverd

Op de sterfdag van mijn oma, afgelopen vrijdag 20 mei, heb ik bij mijn moeder een bos bloemen laten bezorgen via Fleurop. Zojuist belde mijn moeder om te zeggen dat het boeket van zeer slechte kwaliteit is en nu al weg/verwelkt is. Ze had zelf het idee dat er bij een bestaand boeket enkele verse bloemen zijn toegevoegd (twee touwtjes). Ze vond het erg vervelend om het tegen mij te vertellen omdat het goed bedoeld was. Ik ben juist erg blij dat ze het wel heeft verteld zodat ik jullie hierover kan informeren en ik ervan uit ga dat er een passende oplossing gezocht wordt. Met groet, Judith de Klein

• Boeket

Leveren in buitenland met warp-speed

Wat een fantastische service! In de ochtend rond 10.00 uur bloemen besteld voor kennissen in Italië. Dezelfde dag nog rond het middaguur bezorgd. Klasse!!!

Bezorging goed, boeket niet

Bezorging is goed, bloemen niet naar verwachting, eenvoudig voor wat er betaald is!!

Waardeloos boeket/belabberde klantenservice

Kadoboeket bestond uit paar bij elkaar geraapte bloemen, geen compositie. Klacht bij Fleurop werd niet serieus genomen.

Te treurig

Je besteld een gemiddeld boeket van een afbeelding. Natuurlijk is dat een voorbeeld, maar als je boeket ipv wilde/plukboemen dan uiteindelijk uit meer dan 60% snoeitakken en dan de bloemen ook 50% uit standaard snijbloemen te bestaan is dat echt een ervaring om nooit te vergeten... Eerste en laatste keer via deze partij. Normaal koop ik lokaal en breng ik zelf en dit bewijst maar weer dat je echt waar voor je extra benzine geld krijgt...

Geweldig!

Snel en makkelijk geregeld.

Goede klantenservice

Goede klantenservice vooraf en tijdens het bestelproces van Fleurop voor een bloemstuk naar Amerika. Erg jammer dat de bloemist in Amerika niet mijn speciale wensen uitgevoerd heeft. Gevraagd om veel tulpen te verwerken (ik weet dat ze in de regio nog te krijgen waren). Het was een mooi bloemstuk zonder tulpen.

Zeer klantgericht

Omdat mijn zoon en schoondochter onverwacht een weekendje weg gingen, heeft klantenservice van Fleurop geregeld dat de bestelling bij de bloemist in hun woonplaats werd afgezegd en dat er een nieuwe bestelling geplaatst is bij de bloemist in de plaats waar zij een weekendje waren! Daarbij kreeg ik ook nog de tip contact op te nemen met het hotel waar zij verbleven, die ervoor gezorgd heeft dat de bloemen vers en stralend op de vaas in hun hotelkamer stonden.

• Boeket

Mooie boeketten en snelle levering

Ik heb misschien wel een tip. Is het mogelijk dat een boeket voortaan geleverd wordt in een kunststof beker met water. Ik weet dat sommige bloemisten dit doen nl. De ontvanger van mijn boeket bleek de dag van de levering niet thuis te zijn. Het boeket lag vervolgens een dag en nacht voor de deur. Zij trof bij thuiskomst dus helaas een boeket droogbloemen aan. ;-)

Perfecte levering

Duidelijk, perfecte levering, mooie bloemen.

goede service

goede service en kwaliteit

• Boeket

Heel mooi boeket volgens afspraak

Heel mooi boeket dat overeenkwam met gemaakte keuze.

Haal ze zelf maar op

Boeketje besteld voor 80-jarige moeder in Appingedam. Niet thuis bij bezorging, en dus deze mail ontvangen: "Onze bloemist kon je bestelling met ordernummer 430938 nog niet bezorgen. De bloemist liet hierover een bericht achter op onderstaand adres. In overleg met de ontvanger zorgen wij dat het boeket zo snel mogelijk wordt overhandigd". De overhandiging bleek plaats te moeten vinden bij een bloemist in Delfzijl, of ze hem dan daar maar even zelf op wilde halen....

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire