• Boeket

Heel mooi boeket volgens afspraak

Heel mooi boeket dat overeenkwam met gemaakte keuze.

Haal ze zelf maar op

Boeketje besteld voor 80-jarige moeder in Appingedam. Niet thuis bij bezorging, en dus deze mail ontvangen: "Onze bloemist kon je bestelling met ordernummer 430938 nog niet bezorgen. De bloemist liet hierover een bericht achter op onderstaand adres. In overleg met de ontvanger zorgen wij dat het boeket zo snel mogelijk wordt overhandigd". De overhandiging bleek plaats te moeten vinden bij een bloemist in Delfzijl, of ze hem dan daar maar even zelf op wilde halen....

slecht

Verschrikkelijk lelijk boeket en lijkt totaal niet op de foto op de site ! En dan nog voor een bedrag van 70 euro. Had achteraf beter een boeketje op de markt kunnen halen. Ik schaamde me gewoon. Ik heb al een klacht met foto gemaild , wacht nog op een reactie. Hopelijk wordt dit netjes opgelost. MVG Mieke Hunting

• Boeket

Wat een kleine bos bloemen.

Ik was helaas niet tevreden met het resultaat. Er staan op de site allerlei bossen bloemen die je kunt kiezen. De bos die het dan uiteindelijk wordt lijkt random gemaakt. Ik snap dat je niet helemaal dezelfde bloemen krijgt maar zelfs de kleurstelling leek er niet op. En grote tak lelies erin, wat ik echt niet had gewild.. Formaat besteld was groot. De blije ontvanger stuurde een foto en was blij maar ik schrok echt van het formaat “groot” .

• Boeket

Ik heb precies gevonden wat ik zocht

geweldige service

De geadresseerde was niet thuis en vervolgens zijn de bloemen bij de buren afgegeven. Fleurop heeft ons hierover prima geïnformeerd! Onze dank..

Perfect! Voor herhaling vatbaar

Wat een service! Besteld en max 2 uur later waren de bloemen binnen, vragen om te kloppen ipv te bellen, geen enkele gunst is ze te veel. Jullie hebben er een vaste klant bij. Nog niet over de bloemen gesproken want die waren prachtig

Helemaal top!

Heel goed geregeld en duidelijke communicatie betreffende de bezorging. Mooi boeket, goed prijs kwaliteit verhouding.

• Boeket

Snelle levering van een zeer fraai boeket

Zie hiervoor

• Boeket

Vlotte bestelling en levering van een prachtig boeket als ruggensteuntje voor een ziek familielid

Zie boven

Prachtige bos bloemen

Prachtige bos bloemen welke ik gemakkelijk hebt kunnen bestellen. Met name de keus tussen de prachtige boeketten en de prijs kwaliteit verhouding is voor mij de reden om bij Fleurop te bestellen.

Supermooie bloemen!

Het is het geld dubbel en dwars waard geweest.

Fijne service!

alles top geregeld!

• Boeket

Prima, niets op aan te merken

Een rouwboeket besteld en precies geleverd waar om gevraagd is. Mijn dank.

Een prachtige bos bloemen

De ontvanger was erg onder de indruk. Zeer verrast over de grootte en kwaliteit vd bloemen.

• Boeket

Erg mooi boeket en perfect op tijd geleverd

Erg tevreden met het boeket dat ik gestuurd het ter cadeau. Het boeket zag er heel mooi uit en was goed op tijd geleverd.

• Boeket

Boeket geleverd in Duitsland, zoals besteld en keurig in orde, maar de website werkte niet goed.

Ik heb sommige gegevens wel drie of vier keer moeten invullen op de website - alles verdween zodra ik op de 'Naar de kassa'-knop indrukte. Daardoor kreeg ik ook het gevoel dat ik per se een account moest hebben, en ik word onderhand moe van alle leveranciers die je je gegevens willen aftroggelen. Ik snap dat het nodig is voor de bestelling, maar dwing me niet om een 'Account' te hebben. Toen ik in plaats van de 'Kassa'-knop gewoon een de return-knop gebruikte kwam ik wel bij de kassa. Eind van de ochtend besteld, eind van de middag in Duitsland bezorgd, dat was wel goed.

supersnelle service en topkwaliteit

zeer gemakkelijk besttelproces, supersnelle en tijdige levering, overal service is top en hoge kwaliteit van de bloemen.

Prima service.

‘s Ochtends besteld, ‘s middags al bezorgd.

gemakkelijk te bestellen

Snel besteld, precies wat ik wilde, en ook op tijd bezorgd! Werd zeer gewaardeerd door de ontvanger.

Prachtige bos

Heel snel geregeld, binnen 2 uur stonden jullie voor de deur! En een prachtige bos, komt heel mooi uit en flink wat bloemen voor een medium boeket. Erg tevreden Enige minpuntje voor mij is dat pioenen alleen als 'mooie bos pioenen' besteld kunnen worden en niet duidelijk is welke kleur ze dan zijn

• Boeket

Uitstekende service en bestelgemak!

Uitstekende service en bestelgemak!

• Boeket

De ontvangster is blij met de bloemen. Dus goed

Tevreden over mooi boeket

Vorige week heb ik het pioenrozenboeket besteld via Fleurop. Het bleek een mooi boeket met 3 pioenrozen in knop en 1 in bloei staande pioen, aangevuld met diverse andere bloemen. Hopelijk komen de pioenen in knop nog uit, daar schort het nog wel eens aan. Ik vond het prettig om te horen dat het boeket was bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire