De kwaliteit van de bloemen en de bezorgingservice heb ik als heel goed ervaren.
Heel gemakkelijk methode om een boeket te bestellen.
Het boeket was prachtig en werd mooi op tijd geleverd, zelfs in het buitenland. Wel erg duur, omdat we het boeket met meerderen stuurden was het per persoon betaalbaar, maar als ik dit alleen zou willen doen, had ik het niet gedaan. 60 euro voor het boeket en 9 euro bezorgen.
Betrouwbaar en ontvangers geven altijd complimenten over de mooie bossen!
Omdat ik niet bij mijn kinderen in de buurt woon kan ik ze toch verrassen met een bloemetje
Wij hebben een klant voor een heropening een bos bloemen via Fleurop gestuurd. Super mooie bos en een heel tevreden klant. Levering op gevraagde moment. Wij zijn erg tevreden !
…
Bestellingen bij Fleurop, en dat waren er intussen vele, zijn nog nooit mis gegaan. Echt topklasse, vooral omdat het ontvangen van een bosje bloemen qua timing ‘gevoelig’ kan zijn….voor welke gelegenheid ook !
Fleurop bloemist heeft er echt een slaatje uit geslagen dat je op afstand koopt. Zeer ***lig klein bosje voor die prijs.
Beste Madelon, Wat vervelend dat het geleverde boeket zo is tegengevallen. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd met het verzoek om een foto van het boeket op te sturen. Dan gaan wij ermee aan de slag! Met fleurige groet, Carola Team Fleurop.
Mooie bos bloemen, correct bezorgd
Bij Fleurop veel keuze. Kwalitatief goede bloemen, blijven lang goed. Goede service en snelle levering.
Duidelijke site! Top dat jullie goed doel steunen en een prachtige bos, keurig optijd bezorgd.
Prachtige bloemen,netjes én op tijd geleverd. Zou ik iedereen aanbevelen.
Handig en mooi om zo te bestellen. Prachtig boeket!
Voor de verjaardag van mijn vriendin een prachtige bos bloemen gekocht die net geen 3 weken gestaan hebben. Deze week ook 2 bossen gekocht waarbij de mond van de ontvanger open valt omdat de bloemen zo mooi zijn. Het geeft persoonlijk ook een heel fijn gevoel om zoiets kleurrijks te kunnen en mogen geven. Kwaliteit is TOP!
Het was een zeer mooi en groot boeket! Goede service, snelle levering. O - en zo mooi!!!
Helemaal naar verwachting geleverd
De website is erg duidelijk en makkelijk te volgen. Voldoende keuze en mogelijkheid voor aanvullende aanwijzingen en wensen van de besteller. Het rouwstuk was netjes op tijd bezorgd en was fantastisch geschikt, precies wat we gewenst hadden om het leven van onze tante te eren.
Duidelijk, correct en snel
Het duurde eventjes voordat ik hoorde dat de bloemen goed ontvangen waren, omdat het boeket bij de buren was bezorgd. Ik vond het boeket vrij klein voor een bedrag van 25 euro.
Fleurop is altijd op tijd. En wat je besteld krijg je. Dat ten opzichte van andere bloembestel sites. Ik bestel voortaan alleen via deze site mijn bezorg boeketten
Beste Eslina, Dank je wel voor je beoordeling. Dank je wel voor het mooie compliment! Wat leuk om te lezen dat je voortaan alleen via onze site gaat bestellen. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, team Fleurop
zeer mooi en gemakkelijk
zie boven
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je het positief vond. Als je vragen hebt over de bezorging van je bloemengroet kun je naar ons bellen op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), we kijken het graag voor je na! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
We hadden vanuit Curaçao een prijzig rouwboeket besteld wat op tijd moest zijn vanwege de crematie van mijn neef. en kregen bericht dat het bij de buren bezorgd is. Niet fijn. Boeket zelf niet gezien, dus geen oordeel daarover mogelijk.
X
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire