Super tevreden

Snelle bezorging en wat een prachtige bos!

• Boeket

Fijn als je last minute bloemen moet sturen maar verder...

De bezorging is erg snel, wat fijn is. Ik had alleen meer van de bloemen verwacht, ik heb er €40 voor uitgegeven en uiteindelijk waren de bloemen maar 4 dagen in goede staat, lijkt mij niet de bedoeling...

prima op tijd naar Frankrijk

Het boeket werd keurig de juiste dag 's morgens bezorgd bij familie in Frankrijk. Het boeketje was wat simpeler dan op de foto bij bestelling, maar ja diep in Frankrijk kan je ook niet verwachten dat dezelfde keus voor handen is als in NL en men had hun best gedaan. Kortom ik ben zeer tevreden.

• Boeket

Fraaie afbeeldingen en adequate informatie

Snelle bezorging en terugkoppeling ervan.

Uitstekend!

Er is een prachtig boeket bloemen bezorgd bij onze jarige dochter. Iedereen blij!

Makkelijk te bestellen

Als je snel een boeket wilt bestellen en versturen is Fleurop top! Bezorging ook goed en snel. Weet niet hoe lang de bloemen staan maar dat zal best goed zijn.

• Boeket

Altijd benieuwd naar het boeket dat wordt afgeleverd

Mijn ervaringen met Fleurop zijn goed. Het enige waarnaar ik altijd zo benieuwd ben, is hoe het boeket eruit ziet. Het wordt wellicht te omslachtig om een foto van het betreffende boeket aan de verzender toe te zenden...

• Boeket N.v.t.

Alles verliep volgens de afspraak en de bloemen waren prachtig.

Ik heb de bestelling op 19 mei gedaan en heb een goede ervaring met de werkwijze van Fleurop Interflora. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

• Boeket

Op eenvoudige manier een boeket laten bezorgen.

Op eenvoudige manier een boeket laten bezorgen.

• Boeket

Het is handig om digitaal te kunnen bestellen. Zeker als de bezorging elders plaats moet vinden. De verwerking is goed uitgevoerd en op tijd bezorgd.

• Boeket

De website werkte niet naar behoren.

De website werkte niet. Na telefonisch contact te hebben gehad, was het probleem verholpen. Boeket een dag later dan gepland bezord.

Onzekerheid

Ik weet nu nog niet of het boeket geleverd is. Oke ze waren op moment van leveren er niet. Maar daarna hoor ik niks meer

***lig bosje bloemen

Toen ik de foto kreeg van de bestelde bos bloemen schrok ik enorm. Een paar takken voor 25 euro. Die bloemist heeft zich rot gelachen. De volgende keer koop ik liever zelf een grote bos bloemen voor 25 euro. De overige kosten , bezorgen en administratie, daar kan ik heel wat kilometers voor rijden….

• Boeket

Boeket komt niet overeen met foto

Boeket besteld voor een vriendin maar kwam in het echt totaal niet overeen met de foto (veel minder bloemen, veel groen).

Prima geregeld

Kon niet bij de uitvaart zijn maar volgens de familie was het een mooi rouwboeket.

Geen omkijken naar.

Ruime keuze op de site, gemakkelijk bestel proces, boeket besteld rond 1330 en voor 1700 was deze al bezorgd. Super!

• Boeket

Een prachtig boeket, dat op tijd werd afgeleverd.

• Boeket

snel, verzorgd en mooi boeket

Voldoende keuze uit verschillende boeketten. Voldoende keuze qua budget Mooi boeket uit gemiddelde prijsklasse

• Boeket

Een mooie bos met een persoonlijke kaart

Een bos bloemen besteld voor mijn vriendin. Ze stuurde een foto. Het was een mooie bos en ze was heel blij met de persoonlijke kaart die ik erbij had kunnen maken.

• Boeket

Prachtige bos bloemen en snel geleverd

Uitstekende service!

Mijn vrouw was blij verrast met het ontvangst van een leuk boeket.

Heel goed verzorgd!

Heel fijn dat we dit digitaal kunnen regelen en dat de ontvangsten er ontzettend blij van werd!!

• Boeket

erg goed en snel bezorgd

na de bestelling was het boeket op dezelfde dag bezorgd en zag er ook mooi uit.

• Boeket

Via internet bloemen besteld, de dag erna gelijk gekregen, mooi ingepakt en prachtige verse aparte bloemen

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire