Snelle service en levering

Soms is het moeilijk om een situatie in woorden te beschrijven. Super fijn dat een boeket hierin de uitkomst bied. Levering was diezelfde dag nog, blij dat we een ander een hart onder de riem konden steken.

• Boeket

Alles zoals het hoort , Top !

Duidelijke site met veel keuze .. En vooral hele mooie kwaliteit bloemen.. Daar maak je mensen blij mee :))

Fantastische service

Bestellen ging heel makkelijk,had een week van te voren besteld. Op de dag van levering dacht ik ,ohhhh als ze t nu maar niet vergeten zijn,dus ik had de klantenservice gebeld en die hebben mij zo goed geholpen … top

• Boeket N.v.t.

Schitterend boeket heeft doel bereikt!

+Schitterend boeket komt qua samenstelling overeen met foto op website. Verstuurd om te feliciteren en dat is zeker gelukt. -Kleine min: onduidelijk bij keuze website t verschil tussen kleiner en groter boeket. Nu gekozen voor de middenmaat.

• Boeket

Ik heb meerdere malen via Fleurop bloemen laten bezorgen. Telkens krijg ik prima reacties van de ontvangers, hoe mooi het boeket er uitziet.

• Boeket

Voor de kosten van het versturen kun je een extra bos bloemen kopen.

Ik schrok van de bezorgkosten. Paste niet binnen de bloemenbon 25 euro).

Petje af voor jullie

perfect geregeld allemaal

Prachtige bloemen

Super snel geleverd, prachtig boeket. Prima service.

Een teleurstelling!

Er zaten er een paar witte bloemen erin die hingen er slap bij. En een rose roos had een knikje in de stengel en hing ook slap. Heel jammer, want het was voor ijn moeder voor Moederdag.

Slecht

Ik had 5 dagen voor leverdatum een boeket besteld voor naar luxemburg. Wordt ik op die dag gebeld dat leveren in Luxemburg niet mogelijk was!! Waarom dan de optie?? En pas op de dag xzelf iets laten weten, zodat ik niets anders meer kon regelen? Zeer slecht

Zeer slechte kwaliteit

Voor moederdag een verrassingsboeket middel besteld voor mijn moeder in Heerlen. Een dorre boeket met dode bloemen en schimmel aan takken heeft ze ontvangen, geleverd door Bon a parte Kerkrade(zie foto) . Na 2 dagen alle bloemen klaar om weg te gooien

Goede en snelle service

Snelle en makkelijke service. Bloemen van een voor ons bekende en goede bloemist. Echt een leuke verrassing voor degene die de bloemen heeft gekregen!

Helemaal prima

Maar nu geen mails meet sturen aub!

• Boeket

Gemakkelijk bestelling en snelle levering

Super mooi boeket, ze was er helemaal blij mee en fijn dat het nog zo last minute netjes werd bezorgd!

Super snel geleverd

S'avonds laat besteld volgende dag op de juiste tijd afgeleverd en een mooie boeket ook zag er goed vers uit

• Boeket

snelle levering en mooi boeket

Om 12.30 uur besloten om een boeket bloemen te versturen. Online gedaan, om 15.30 al bericht van de ontvanger met lovende woorden over het prachtige boeket.

Fleurop is top!

Wij, senioren, kunnen ons moeilijk verplaatsen om naar een bloemenzaak te gaan. Daarom zijn we zo blij met Fleurop. De mensen die via jullie bloemen van ons ontvangen, zijn zo blij met de mooie samenstelling van jullie boeketten.

• Boeket

Levering bevestiging mag sneller doorgegeven.

Nvt

• Bezorging N.v.t.

Prima verzorgd

Zag er goed uit

• Boeket

Een fleurige en geurige ervaring!

De website is makkelijk te doorlopen Waardoor ik een mooi boeket kon laten bezorgen bij mijn jarige dochter Waardoor het een fleurige en geurige verjaardag voor haar werd.

Geweldig gedaan

We zitten in het buitenland en dus daar bloemen besteld Dat is voor treffelijk gegaan Ook via de mail op de hoogte gehouden worden is prettig

Goede service, snelle bezorging

Het bestellen van een boeket gaat heel snel en is makkelijk. Alleen jammer dat het kaartje niet geleverd is bij het boeket

Vlot en hulpvaardig

Vlot en snel. Fout in huisnummer werd snel opgepikt en hersteld. Bezorger was volhardend om bloemen bezorgd te krijgen. Had ontvanger in tuin gespot en deed alles om aandacht te trekken, waar ander wellicht bij 30C gewoon voor deur had gelegd.

Flowers never arrived

Hope a neighbour of my friend is happy. I received confirmation of delivery with no additional information about who received them, but my friend still waits.

• Would you recommend us? No

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire