Soms is het moeilijk om een situatie in woorden te beschrijven. Super fijn dat een boeket hierin de uitkomst bied. Levering was diezelfde dag nog, blij dat we een ander een hart onder de riem konden steken.
Duidelijke site met veel keuze .. En vooral hele mooie kwaliteit bloemen.. Daar maak je mensen blij mee :))
Bestellen ging heel makkelijk,had een week van te voren besteld. Op de dag van levering dacht ik ,ohhhh als ze t nu maar niet vergeten zijn,dus ik had de klantenservice gebeld en die hebben mij zo goed geholpen … top
+Schitterend boeket komt qua samenstelling overeen met foto op website. Verstuurd om te feliciteren en dat is zeker gelukt. -Kleine min: onduidelijk bij keuze website t verschil tussen kleiner en groter boeket. Nu gekozen voor de middenmaat.
Ik heb meerdere malen via Fleurop bloemen laten bezorgen. Telkens krijg ik prima reacties van de ontvangers, hoe mooi het boeket er uitziet.
Ik schrok van de bezorgkosten. Paste niet binnen de bloemenbon 25 euro).
perfect geregeld allemaal
Super snel geleverd, prachtig boeket. Prima service.
Er zaten er een paar witte bloemen erin die hingen er slap bij. En een rose roos had een knikje in de stengel en hing ook slap. Heel jammer, want het was voor ijn moeder voor Moederdag.
Ik had 5 dagen voor leverdatum een boeket besteld voor naar luxemburg. Wordt ik op die dag gebeld dat leveren in Luxemburg niet mogelijk was!! Waarom dan de optie?? En pas op de dag xzelf iets laten weten, zodat ik niets anders meer kon regelen? Zeer slecht
Hi Francine Franssen, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat de levering van je boeket niet door kon gaan! Op 19 april hebben wij je bestelling ontvangen voor levering op 20 april. Zodra wij van onze collega's hebben vernomen dat er in de opgegeven plaats geen Fleurop bloemist is gevestigd, hebben wij dit direct telefonisch aan je doorgegeven. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Voor moederdag een verrassingsboeket middel besteld voor mijn moeder in Heerlen. Een dorre boeket met dode bloemen en schimmel aan takken heeft ze ontvangen, geleverd door Bon a parte Kerkrade(zie foto) . Na 2 dagen alle bloemen klaar om weg te gooien
Snelle en makkelijke service. Bloemen van een voor ons bekende en goede bloemist. Echt een leuke verrassing voor degene die de bloemen heeft gekregen!
Maar nu geen mails meet sturen aub!
Super mooi boeket, ze was er helemaal blij mee en fijn dat het nog zo last minute netjes werd bezorgd!
Beste Margo, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het bezorgde boeket en dat de ontvanger er ook helemaal blij mee was. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
S'avonds laat besteld volgende dag op de juiste tijd afgeleverd en een mooie boeket ook zag er goed vers uit
Om 12.30 uur besloten om een boeket bloemen te versturen. Online gedaan, om 15.30 al bericht van de ontvanger met lovende woorden over het prachtige boeket.
Wij, senioren, kunnen ons moeilijk verplaatsen om naar een bloemenzaak te gaan. Daarom zijn we zo blij met Fleurop. De mensen die via jullie bloemen van ons ontvangen, zijn zo blij met de mooie samenstelling van jullie boeketten.
Beste Karl, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie bestellingen! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Nvt
Zag er goed uit
De website is makkelijk te doorlopen Waardoor ik een mooi boeket kon laten bezorgen bij mijn jarige dochter Waardoor het een fleurige en geurige verjaardag voor haar werd.
We zitten in het buitenland en dus daar bloemen besteld Dat is voor treffelijk gegaan Ook via de mail op de hoogte gehouden worden is prettig
Het bestellen van een boeket gaat heel snel en is makkelijk. Alleen jammer dat het kaartje niet geleverd is bij het boeket
Beste Anke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je kaartje er niet bij zat, dat is natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kunt daarover het beste telefonisch contact opnemen met ons. Je kan bellen naar 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Vlot en snel. Fout in huisnummer werd snel opgepikt en hersteld. Bezorger was volhardend om bloemen bezorgd te krijgen. Had ontvanger in tuin gespot en deed alles om aandacht te trekken, waar ander wellicht bij 30C gewoon voor deur had gelegd.
Hope a neighbour of my friend is happy. I received confirmation of delivery with no additional information about who received them, but my friend still waits.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire