We zitten in het buitenland en dus daar bloemen besteld Dat is voor treffelijk gegaan Ook via de mail op de hoogte gehouden worden is prettig
Het bestellen van een boeket gaat heel snel en is makkelijk. Alleen jammer dat het kaartje niet geleverd is bij het boeket
Beste Anke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je kaartje er niet bij zat, dat is natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kunt daarover het beste telefonisch contact opnemen met ons. Je kan bellen naar 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Vlot en snel. Fout in huisnummer werd snel opgepikt en hersteld. Bezorger was volhardend om bloemen bezorgd te krijgen. Had ontvanger in tuin gespot en deed alles om aandacht te trekken, waar ander wellicht bij 30C gewoon voor deur had gelegd.
Hope a neighbour of my friend is happy. I received confirmation of delivery with no additional information about who received them, but my friend still waits.
Ik bestelde een kleurrijk boeket, maar het was erg saai en bovendien weinig bloemen. Viel echt tegen dus. Ben ik absoluut niet gewend van Fleurop
Beste Anja, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent het bezorgde boeket. Graag ontvangen wij duidelijke foto's van het geleverde boeket waar het volledig op zichtbaar is (binnen de zeven dagen vaas garantie). Die kun je sturen naar [email protected]. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Het gekozen boeket werd ook afgeleverd in London UK.
Mooie bloemen ze staan prachtig & snelle bezorging
Omdat ik op de toch wel duidelijke website niet de moeite had genomen het juiste item te kiezen en vervolgens vol onterecht onbegrip de klantenservice had gebeld, ben ik uitstekend geholpen om binnen twee dagen een rouwstuk op de goede plaats en tijd in het zuiden van Frankrijk afgeleverd te krijgen. Na de rouwdienst heb ik een foto van het bloemstuk ontvangen waarop een prachtig bos bloemen te zien was (inclusief bijgevoegd kaartje)
Bloemen laten versturen naar Canada. Prima, en conform de afbeelding uitgevoerd met zelfs een mooie strik om de vaas. De volgende dag kreeg ik een telefonisch bericht dat het boeket was afgeleverd. Perfecte service, dus ook in Canada!
ik vond het een super goede bezorging!!!!
Makkelijk te bestellen, hoge prijzen maar bloemen zijn duur in Frankrijk. Een flink minpunt is dat ik geen bezorg-bevestiging heb ontvangen per mail. Nu weet ik dus niet of de bloemen bezorgd zijn.
Beste Marijke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen. Als je wilt weten of je bloemengroet bezorgd is kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op het nummer 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden). We kijken het graag voor je na. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
zie boven
Beste Pi, Dank je wel voor je leuke beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je erg tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Was snel geregeld. Super idee om iemand te verassen.
Beste Jan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Zeer tevreden. Prachtig boeket afgeleverd en super snel .. was helemaal verbaasd zo snel een reactie te krijgen van de gelukkige ontvangers! Top .. volgende keer weer via Fleurop!
Zoveel keuze voor elke gelegenheid. Dan gemakkelijk bestellen en je weet zeker dat de bloemen op tijd bezorgd worden. Fantastisch dat je familie en vrienden zo op ieder moment kunt verrassen
Makkelijk en snel een keuze kunnen maken uit de vele verschillende boeketten. Fijn dat je per bos uit 3 maten/prijzen kunt kiezen. Maar het aller belangrijkste was dat de ontvangster heel blij verrast en bemoedigd was.
Mijn buitenlandse familie is blij met een bloemetje. Er zeker als dat binnen een dag wordt geleverd
S morgens besteld en dezelfde dag bezorgd door een plaatselijke bloemen zaak met kwaliteit bloemen, daar wordt je blij van
On line besteld en laten bezorgen in het rouwcentrum
Mooi boeket, zus blij.
Super service, mijn vrienden waren niet thuis en kregen een kaartje waarmee ze zelf een nieuw boeket konden bestellen. Heel netjes!
Mooie bos bloemen. Blij mee.
Mooi boeket op tijd geleverd en netjes mailtje gehad.
Al jarenlang gebruik gemaakt van Fleurop en nooit teleurgesteld
Mooie bos, goede service, en op tijd bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire