Mooie bos, goede service, en op tijd bezorgd.

Mooie bos, goede service, en op tijd bezorgd.

Slecht

Bloemist kwam voor een dichte deur en weigerde na een telefoontje het boeket te bezorgen. Onder druk is hij gezwicht. Deze firma wens ik niet meer te gebruiken.

• Boeket

Rozen besteld voor moederdag, helaas na paar dagen al weg

Boeket zelf prachtig Rozen na 4-5 dagen al weg Jammer voor zon duur pakket Bezorg was prima.

Super mooie bloemen hebben 2 weken gestaan

• Boeket

Snel een fraai boeket uit voldoende keuze

Goed afgeleverd

Keurig een mail gehad dat het bezorgd is geworden.

• Boeket N.v.t.

Prachtig boeket met Stipte levering

Het boeket is prachtig samengesteld, vrolijk en feestelijk, zoals het voor een 80ste Verjaardag hoort. Absoluut tevreden

Mooie bos!

Voldoet aan de verwachting. Ontvangers waren er blij mee.

super

prachtig boeket en perfecte bezorging!!!!!

• Boeket

Had iets eerder op de dag (verjaardg) bezorgt morgen worden.

Prachtif boeket geleverd!

Als de ontvangster erg blij is met het gestuurde boeket, ben ik als besteller tevreden.

Zeer betrouwbaar!

Bestelling en bezorging zonder toeters en bellen! Heerlijk!

Alles perfect

Geweldig mooi boeket

Snel bezorgd

Sehr gut

Sehr zufrieden

Prima.

Goed geleverd product en goede info en communicatie.

Heel goed bedrijf!

Had bloemen besteld voor mijn moeder voor haar verjaardag.Ze is terminaal ziek.De pioenrozen vindt ze zooo mooi… Ik ben dan ook heel blij en tevreden dat Fleurop zulk goed werk levert.

• Boeket

netjes en op tijd geleverd

gemakkelijk, betrouwbaar en snel

Komt belofte na!

Een hele mooie bos bloemen bij familie afgeleverd, en zeker optijd!

• Boeket

Verrassend, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk !

Een prettige overzichtelijke website met een enorm uitgebreid assortiment voor ieder wat wils. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend met een snelle levering! Hier fleurt iedereen van op!

Daylight Robbery

Een moederdag boeket besteld, wat krijgt mn moeder binnen: een zonnebloem en een niet zo verse roos met wat groen ipv van een mooi boeket. Ruim 42 euro voor betaald om geen gezonde boeket te ontvangen. Kortom, maak geen gebruik van deze service.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Slecht

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een bloemetje. Jullie bellen haar vervolgens op om te vragen wanneer het bezorgd moet worden, terwijl mijn telefoonnummer was ingevuld als contact.. daar gaat de verrassing.. vervolgens bel ik jullie op om door te geven wanneer het wel bezorgd moet worden. Daar hebben jullie niks mee gedaan en het bloemetje gewoon bij de buren bezorgd. Enorm slechte service!

Boeket na 5 dagen al helemaal slap en dood

Omdat ik in het buitenland zat, een boeketje voor mijn moeder besteld en bezorgd op moederdag. Het viel mij gisteren op dat alles al helemaal slap is en de meeste van het boeket dood. En dat is dag 5 dat het in een vaas met water staat. Hebben geen moment zonder gestaan.

• Boeket

goed maar de bloemenprijzen waren veel te duur.

Ik bestelde op moederdag. Niet voor moederdag. Maar hing wel volle bak in de prijzen. Ook kon ik slecht via de site andere boeketten vinden dan voor moederdag. Het is dat het zo belangrijk was maar dit was buitenproportioneel en ik bestel ook niet meer een volgende keer.

Zeer slecht

De bloemen gingen na 1 dag hangen. Na dat ik de klantenservice had gecontact kreeg ik te horen dat ik de bloemen slecht verzorgde. Ik betaal 60 euro voor een boeket. Hallo de bloemen van de Albert Heijn staan nog langer.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire