Bloemen waren niet mooi, levering een dag te laat, volgende keer naar een ander.
Beste Annalou, Wat jammer om te horen dat de levering een dag later heeft plaatsgevonden. Ik stuur je hierover een email. Groet, Team Fleurop
Ik heb een mooie boeket bloemen besteld bij Fleurop, snel en makkelijk en per direct bij de juiste adres geleverd.
Het was best makkelijk een bestelling te plaatsen.
Heel gemakkelijk te regelen. Boeket heb ik niet gezien maar alle vertrouwen dat het goed is.
Makkelijk via de website een boeket te bestellen. Boeket was prachtig en vers.
Beste Eline, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijk vond om een boeket te bestellen op onze website. En dat er een prachtig en vers boeket bezorgd was. Dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Levering naar Australië is geheel conform afspraak uitgevoerd op de bestelde tijd. Kwaliteit van het geleverde is zeer goed.
Bestel- en betaalproces gemakkelijk, bezorging op gekozen dag.
Beste Thea, Dank je wel voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je ons aanbod ruim vindt en het bestel- en betaalproces gemakkelijk vindt. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
MOOIE DUIDELIJKE SITE MET MOOIE VOORBEELDBOEKETTEN, GEMAKELIJK IN HET UITZOEKEN, KAARTJE EN AFREKENEN.
We kregen in Frankrijk wat later dan de Nederlanders een rouwkaart een dag voor de plechtigheid. ‘s Avonds nog een boeket bij jullie besteld, vergezeld van een kaartje met lieve woorden….En jullie hebben dat nog voor het belangrijke moment, de volgende dag kunnen leveren. Onze vriendin reageerde verrast, ondanks al haar verdriet in deze periode…..Dank jullie wel Fleurop! Yvette Boersma
Zorgvuldig en mooi
Leuke bloemen hebben jullie bezorgd. Goede levering en is goed aangekomen bij de eigenaar.
Echt een heel mooi boeket voor de prijs die ik betaald heb. Bezorging op tijd en correct. Een volgende keer zal ik zeker weer via Fleurop een boeket bestellen.
Snel nog een boeketjes besteld,was erg snel gemaakt en bezorgd. Ontvanger was erg verrast en blij met het mooie boeket.
Snel, mooie keuze uit fleurige frisse boeketten
I placed 3 orders. I am fully satisfied with your service and quality of roses.
Goede service en prachtige boeketten bloemen. Nu al 2 keer een grafstuk besteld en krijg er veel complimenten over.
Rouwboeket besteld 1 dag voor de begrafenis. Boeket op tijd geleverd. Wat ik miste is dat ik een email zou krijgen dat het boeket geleverd was.
Online bestelling ging goed , maar bij de bestelling was een extra vaas die we besteld hadden manco , meerdere malen proberen te bellen helaas geen gehoor.
Boeket is netjes bezorgd, maar zonder de kaart die erbij hoorde. Dus de ontvanger had geen idee dat het van ons kwam. Ik betaal wel voor die kaart, dus het is op alle fronten ****
Beste Koen, Wat jammer dat je niet tevreden bent over bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Ik dacht ik bestel eens een bos bij Fleurop. Prachtige beelden op de website. Behoorlijke prijzen dat wel. Maar voor een bijzonder moment zijn prijzen relatief. Wat een domper als er dan een boeket wordt geleverd dat totaal niet matcht met de foto op de website. Veel beloven voor veel te hoge prijzen. Nooit meer een bos van Fleurop voor mij.
Beste Renata, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik stuur je hierover een email. Groet, Team Fleurop
Prachtig boeket Prijzig maar het geld waard
Super goed
Bestel proces makkelijk en ruime keus Snelle levering volgens planning. Geleverd boeket heel mooi
Bloemen zijn makkelijk te bestellen en je maakt het zo duur als je wilt. Ontvanger had een simpele maar mooie boeket gekregen met pastelkleuren.
Heel fijn
Beste Ron, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het bezorgde boeket. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire