Bezorg als afgesproken

Heel fijn

bloemen blijven lang mooi

boeket pioenrozen (mei 2022). had eigenlijk roze verwacht, waren dieprood, verbloeien naar roze, ook mooi. sterke bloemen, staan na 7 dagen nog steeds goed. wel duur.

Super tevreden

Hele fijne service! De bezorgdag moest veranderd worden, door contact met de klantenservice was dit gemakkelijk geregeld. Super!

zeer goede ervaring top

gedaan wat men beloofde pluim waard

Perfect en goed geregeld. Verdient een dikke 10

Een zeer goede ervaring. Goede service. Zal iedereen dit aanraden

• Boeket

Dag te laat en karig boeket

Boeket besteld voor Moederdag, maar stond volgende morgen pas voor de deur. Was wel een mooi boeket maar had wat een groter boeket verwacht v/h uitgegeven bedrag.

• Boeket

Was een erg mooi groot boeket, bloemen hebben lang gestaan. Erg tevreden mee.

Prachtig boeket!

Alles conform afspraak.

• Boeket

Wat een service en snelheid. Fijn dat je weet dat het boeket daadwerkelijk bezorgd is.

• Bezorging N.v.t.

Te laat

Op de website de belofte om de bloemen te leveren op Moederdag maar ze werden op maandag geleverd. Mooie bloemen maar ze misten hun effect.

• Boeket

Aflever moment erg vaag, bloemen niet zoals afgesproken.

Bloemen niet zoals omschreven,en het aflever moment was ergens tussen 11 uur snachts en 6 uur sochtends. Want toen ik sochtends mijn huis verliet rond half 7 stonden ze voor mijn deur. Er was niet aangebeld.

Te laat afgeleverd

Bloemen waren mooi maar was voor Moederdag besteld en dag erna afgeleverd.

• Boeket

nog nooit eerder een boeket besteld bij Fleurop.

Mooi boeket, wel wat anders besteld dan bezorgd is.

• Bezorging N.v.t.

Top service en mooi verzorgd boeket

Top service en mooi verzorgd boeket

Snel en goed geregeld.

Via de site makkelijk een keuze maken en betalen. Dezelfde dag nog bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Niet zo blij

Op donderdag een boeket besteld voor vrijdag, kon niet op de website. Maandag was de eerst mogelijke dag. Telefoontje op vrijdag dat maandag niet kon of het ook zaterdag kon? Nou, graag! Omdat het boeket in Engeland bezorgd moest worden begon de prijs pas bij 55 euro of zo, heel erg duur en komt het plaatje ook niet overeen met het boeket dat bezorgd wordt. Daarna nooit meer wat gehoord, ook niet of het geleverd is.

Valt erg tegen.

Ik had voor mijn moeder voor moederdag een bos bloemen laten bezorgen via jullie. ze was er erg blij mee maar de volgende dag was ze minder blij want de bloemen waren verlept. Dus ik stuur hierbij de foto van de bloemen nadat mijn moeder ze een dag in huis had....

• Boeket

bijna een week later en de bloemen zijn nog niet geleverd

ik heb bloemen voor moederdag besteld. Erst is zondag niet mogelijk, maandag wordt ik gebeld dat dinsdag geleverd wordt. Dinsdag wordt niets geleverd. Als ik woensdag ochtend bel wordt gezegd "oh, we dachten we moeten cancellen als niet geleverd kan worden op maandag" ... (?) nou, doe toch maar.... en donderdag ochtend (!) krijg ik dan een mailtje dat de bloemist tot vrijdag op vakantie is... Is er maar 1 bloemist waar Fleurop mee samen werkt??? Hier heb ik EUR70,- voor betaald? nog nooit mee gemaakt....

• Boeket N.v.t.

Matig

Boeket voor moederdag besteld maar kwam pas op dinsdag. Na bellen bleek dat er een storing was dit weekend. Was graag even op de hoogte gesteld van deze storing. Wel zo leuk als je iets voor moeders besteld

• Boeket

"Medium" bloemboeket leek bij levering meer "klein" te zijn

Site is goed en overzichtelijk, boeket was snel bezorgd en mooi van kleur. Formaat was niet volgens verwachting (best klein) aangezien ik een medium had besteld.

• Boeket

Precies zoals bestelt en tijdig afgeleverd!

Supersnel en mooie bloemen

Hoe jullie het doen weet ik niet maar het wordt altijd supersnel; bezorgd met iedere keer weer de mooiste bloemen met de grootste zorg verpakt. Vind het erg tof dat jullie de bloemen bij een zo lokaal mogelijk bedrijf laten samenstellen voor de bezorging.

Top !

• Boeket

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk. Levering op dezelfde dag nog, top!

Prachtig en kwaliteit!

Last minute bestellen en een prachtige bos geleverd krijgen door een lokale bloemist, dat is hoe het hoort ❤️

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire