Makkelijk besteld en op tijd geleverd

Ruime keus, vlot besteld en zelfde dag nog geleverd. Top

• Boeket

Prachtig boeket, snel gebracht.

Gewoon geweldig!

• Boeket

Mooi boeket, goede levering, met een kleine hobbel

Vrijdagavond een rouwboeket besteld. Waar ik vroeger gewend was dit via de lokale bloemist te regelen, zijn toch lastiger te vinden. Via internet gedaan. Keurige site. Maandag een mooi boeket, direct geleverd bij de ceremonie. Verliep allemaal uitstekend. De hobbel was de betaling, de bestelling bleef hangen op de ideal betaling; geen order, geen bevestiging. En dan is het nadeel dat na 17u geen enkel contact bereikbaar is voor het melden/afhandelen van een technische storing. Gelukkig zaterdagochtend wel, gebeld en meteen alles opgelost.

Perfect!! Top service

Het boeket en de chocolade was keurig in orde. Ook was er een klein probleem mbt ontvangen/bezorgen maar dit is echt keurig opgelost Al met al kan ik u fleurop aanraken, want echt, je fleurt er van op!

Prachtige colectie

Een prachtig boeket in pastelkleuren, zag er bijna precies zo uit als op de site. Perfect uitgevoerde opdracht en bezorging.

Schitterend bouquet. Zeer snelle levering

Prettig

• Boeket

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Prachtig rouwboeket met mooie linten en op tijd geleverd.

Makkelijk online te bestellen. Ruime keuze Snelle service Mooi boeket

• Boeket

Ik vond de leveringstijd super en snel maar de prijs / kwaliteit verhouding minder

• Boeket

Altijd verse bloemen en goed bezorgd!

Snel, beste service

• Boeket

Moederdagcadeau verpest met over code chocolade

Na vorig jaar al een issue met verkeerde bloemen bij verkeerde persoon, is het dit jaar weer raak, luxe pakket bloemen met vaas en chocolade besteld voor levering op moederdag, bleek de chocolade over de datum te zijn. Ontzettend slordig, klacht neergelegd en zouden kontakt opnemen met de desbetreffende bloemist, de keuze gekregen tussen wachten op een nieuwe batch choco of geld terug, maar voor het laatste gekozen aangezien ik zondags nog iets vervangends kon halen. Is voor mij de laatste bestelling geweest.

• Boeket

Tweetal bloemen waren al wat slap

Tweetal bloemen waren helaas al wat slap Pech want eerdere ervaring met fleurop was altijd goed!

Teleurstellend

Levering niet op tijd, verkeerde kaartje. Bloemen niet vers.

• Boeket

Uitstekende bezorging in het buitenland

De bloemen waren prachtig en goed bezorgd bij een yacht in de haven van Cannes terwijl ik geen volledig adres had. Alles ging zoals gehoopt. Volgende keer zal ik het weer bestellen.

• Boeket

Niet alle bloemen waren vers

Ideaal om vanuit Canada bloemen te bestellen en te laten bezorgen.

• Boeket

Bloemen goed, levering slecht.

De bloemen zijn mooi en van een goede kwaliteit. Helaas vindt ik de levering slecht, want de bloemen werden pas helemaal aan het einde van de dag geleverd. Ooit een keer bloemen voor moederdag bij een ander besteld en deze werden s'ochtends al bezorgt.

Boeket helaas niet geleverd

Helaas werd mijn boeket niet op moederdag geleverd, wegens een storing. Dinsdag had ik telefonisch contact met Fleurop en er werd mij belooft dat ze mij die dag nog zouden terug bellen. Op woensdagnamiddag had ik nog steeds niks van ze gehoord en moest toen nog eens zelf contact opnemen. Dit vind ik niet netjes. Ik begrijp dat de storing hinderlijk is en dat daar nu eenmaal niet veel aan gedaan kan worden, maar het zelf er achteraan moeten bellen vind ik niet professioneel.

• Boeket N.v.t.

Erg jammer…..

De bloemenbezorger vond het niet nodig de bloemen aan de deur af te leveren en heeft ze achtergelaten bij de op zondag (Moederdag) onbemande receptie. Pas op maandag heeft mijn schoonmoeder haar Moederdagboeket ontvangen van de receptioniste. Het was wel een mooi boeket maar een dag te laat en het verrassingseffect van Moederdag was eraf. Erg jammer…..

Klein bos bloemen

Te klein bos bloemen voor het bedrag

• Boeket

De website vond ik niet zo gemakkelijk, maar zeer goed geholpen door de chat-dame.

Veel geld, weinig bloemen

Bloemen laten bezorgen via Fleurop is erg prijzig. Bij het bestellen nam ik aan dat het vanwege de bezorgkosten was, maar die kwamen er à7 euro op het einde nog bij. Ik heb een foto gezien van wat de ontvanger als boeket ontvangen heeft, en voor 25 euro was dat een erg bescheiddn bos bloemen, die ik eerder rond de 12 euro zou schatten. Aangezien ik met bezorging en kaart bijna 35 euro heb uitgegeven, had ik hogere verwachtingen. Ik vermoed dat ik een volgende keer een andere service ga uitproberen.

• Boeket

Website is moeilijk te gebruiken

Bloemen naar een Woonzorgcentrum: zaak of huisadres? Website kon adres en postcode niet accepteren als zaak. Ik heb toen als huisadres mijn moeder ingeschreven, met complete adres en kamer nummer in de opmerkingen. Tevens is de kalender helemaal van slag. Dat heb ik al eerder vermeld. Bloemen zijn niet afgeleverd. Mijn moeder kreeg GEEN bloemen op moederdag

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Teleurstellend

Het Boeket was minimaal .voor 53 euro had ik toch iets meer verwacht van fleurop

• Boeket

Bezorging was niet conform afspraak

De bloemen waren heel erg mooi, maar ik had ze bij jullie besteld zodat ze op moederdag bezorgd zouden worden en nu kwamen ze 1 dag te vroeg. Hierover ook een klacht bij jullie neergelegd, maar hier geen reactie op mogen ontvangen helaas.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire