Bloemen voor moederdag

De bloemen werden zonder reden niet afgeleverd. Na e-mail contact twee dagen later alsnog.

Zie uitleg.

Voor moederdag 2 boeketten besteld voor verschillende adressen. Die in Veendam is netjes bezorgd en kregen we een bevestigingsmail van. Die in Hoogezand is ook bezorgd, maar werd niet open gedaan. Boeket is voor de deur gezet. Geen bevestigingsmail gehad. Daar hadden ze het in aan kunnen geven. Ook niet een van de telefoonnummers van ons of degene bij wie het bezorgd moest worden gebeld. Pas na ruim een dag is het boeket gevonden nadat ik Fleurop had gebeld. Komt het boeket niet ten goede. Ook de chocolaatjes waren aardig zacht door het warme weer. Wij waren weg, dus konden niet op moederdag zijn, maar dat de verassing dus een dag later komt was erg jammer. Verassingseffect was weg in ieder geval. En gezien de behoorlijke kosten van het boeket mag je wat meer verwachten. Ik zou het niet snel weer doen op deze manier.

• Boeket

De pioenen waren al deels uit

Boeket viel tegen

Teleurstellend

Bloemen voor Moederdag besteld. De bloemen werden helaas één dag te vroeg geleverd en op Moederdag zelf begonnen verschillende bloemen/rozen al te verhangen en verkleuren.

Naar rook stinkende pioenen

Prachtige pioenen, staan nu een paar dagen en komen geweldig uit. Helaas was de grote bos pioenen alleen een grote bos door de opvulling en niet door de hoeveelheid pioenen. Daarnaast stonken ze naar rook toen ze werden bezorgd. Ondanks prachtige bloemen geen top ervaring.

Weinig communicatie

Met moederdag een bos laten bezorgen. Alleen een bevestiging gehad van de bestelling. De bos werd pas eind van de middag bezorgd. Het was fijn geweest om op moederdag een verzend bevestiging te krijgen of een mail met daarin de status bijv: we zijn je bestelling aan het klaar maken en deze wordt vandaag verzonden. Vond de bos vrij klein voor 25,- euro..

• Boeket

Geen idee wanneer het word bezorgd

De bloemen zijn echt top maar het is wel Enorm lastig als je niet weet wanneer je boeket ongeveer word bezorgd. Al zou t maar een mailtje zijn van :vandaag gaat je bloemist aan de slag met jouw boeket! Met een evt een bezorgdtijd tussen een x aantal uren. Als ik via Greetz zou bestellen dan weet ik dit wel. maar ik weet gewoon dat als ik via fleurop bestel dat mijn bloemen een stuk beter zijn omdat ik weet via welke bloemist hier in gennep daar bij aan gesloten zit. Dus tja vandaar m’n 3 sterren. Want aan de bloemen zelf echt geen commentaar ze zijn goed ontvangen daar en echt prachtig

• Boeket

Bezorging en klantenservice belabberd. Boeket teleurstellend.

De bestelling online en betaling gingen prima. Helaas bleef de positieve ervaring hierbij. Het boeket werd niet op de overeengekomen datum bezorgd. Een kaartje werd achtergelaten op een ander adres. De bloemist wilde geen verantwoordelijkheid nemen. Een boeket werd uiteindelijk de volgende dag bezorgd maar het leek niet op de online foto. Uitermate slechte ervaring.

Pakket na 2 dagen pas compleet

Bezorging slecht

Veel te kleine bos voor 70 euro

Echt veel te kleine bos bloemen voor ruim 70 euro op Moederdag.

Boeker voor moederdag

Bloemen besteld voor Moederdag maar was dag eerder afgeleverd bij de buren. Het ook nog eens oude bloemen. Prijs kwaliteit dus een dikke onvoldoende.

Fantastic customer service!!!

Ik heb voor moederdag een boeket besteld vanuit Ierland. Tijdens het uitpakken waren een aantal takken geknakt. Een korte email met foto naar customer service gestuurd en binnen 4 uur antwoord en een oplossing... 48 uur later een fab boeket bezorgd voor mams. Mum felt really special en dat is klasse!! Thanks so much for keeping the promise. Patrick

Wel ok

De kleuren van de tulpen die geleverd waren.Waren niet zo gevarieerd als op de foto

• Boeket

Duidelijk en makkelijk online te regelen. Mooie reactie van de ontvanger gehad en een foto van het boeket. Deze voldeed aan het getoonde boeket op de site. Dik tevreden hierover

• Boeket

Betrouwbaar en verzorgd……in een woord uitstekend!

Gemakkelijk te bestellen, betrouwbaar en verzorgde boeketten, die op tijd worden bezorgd!

Daar Fleur je van op :-)

Volgens afspraak geleverd. Geweldige frisse bloemen. Leuk om cadeau te geven.

Precies zoals bedoeld

- in de avond besteld volgende ochtend bezorgd. Top! - in de ochtend contact opgenomen met de klantenservice ivm geen bevestigingsmail. Heel aardig te woord gestaan - bezorging bloemen was prima. - bloemen met vaas zoals verwacht

• Boeket

Wat je ziet krijg je niet

Je geeft aan dat je iets speciaal wil in een boeket en dat krijg je niet. Als tegemoetkoming krijg je een bon van 7,50 aangeboden. Nee sorry ga voortaan wel naar een bloemist toe om zeker te weten dat je het goede krijgt

• Boeket

Makkelijk te bestellen, snel bezorgt en super mooi boeket

Geheel tevreden

Mager boeket

Ik had een middelgroot boeket gekocht, in de maand mei. Dan had ik zeker een groter boeket verwacht als hetgeen bij onze vrienden is bezorgd! Zeker voor deze prijs.

Uitstekende sevice

Prima geregeld en mooi boeket

Goed en op tijd bezorgd

Bloemen besteld voor levering in Duitsland. De volgende dag al bezorgd. Wel vrij prijzig.

Hoogste kwaliteit bloemen!

Had prachtig boeket voor Moederdag laten leveren. Fantastisch en een week later nog steeds goed!

• Boeket

Een hele gelukkige ontvanger!

Fijn dat de bos bloemen bij de buren kon worden afgeleverd. Verder is de ontvanger erg tevreden met de bos (en het beertje voor zijn zoon).

zag er zeer arm uit

heb het over internet besteld, helaas zag het er arm uit . Heb het zelf in ontvangst genomen, ben uit spanje naar mijn moeder gevlogen voor moederdag, totaal waarde was 53 euro , zag eruit als 20 euro ... helaas ben ik er niet verder op ingegaan, vond ik jammer om op moederdag een scene te maken ... doe het ook niet meer bestellen over internet ... dan ga ik liever naar de winkel ... Jammer tot nu toe ging het altijd goed ... helaas deze keer totaal niet

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire