Heel goed .

Een ruim aanbod van bloemen goede service en als het bezorgt is krijg je een bericht dikke pluim .

Een 10

Zeer correcte en vlotte uitvoering van mijn bestelling een rouwboeket naar Zweden. Donderdag besteld en Zaterdag geleverd in Zweden.

Heel snel

Sochtends besteld, begin van middag al geleverd.

Prima geregeld.

Goede communicatie

• Boeket N.v.t.

Mooie bos bloemen. Snelle bezorging!

Uitstekend!

• Boeket

Makkelijk bestellen via de site en goede en mooie bloemen

Makkelijk bestellen via de site, leuke keuzes van kaartjes, die ook makkelijk zijn om te schrijven. Maar nog belangrijker: de boeketten die je kiest zijn ook écht die boeketten. Mooie en goede (verse) bloemen die zeker een week staan! Fleurop bestaat niet voor niets al zo lang!

• Boeket

Tijdige bezorging van hoge kwaliteit

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd en boekt zog er schitterend uit !

• Boeket

Heel fijn dat ik iemand zo blij kon maken die ver weg woont. zeg het met bloemen .

• Boeket

Website werkt goed, bestelling netjes op afgesproken datum geleverd en de ontvanger vond het een mooi boeket.

• Boeket

Goede service en realistische weergave

De bos was net zo mooi als op het plaatje.

• Boeket

Ik heb de bloemen op de verjaardag zelf besteld en zw zijn toch nog op dezelfde dag bezorgd. Volgens mijn nichtje een prachtige bos pioenrozen!!

• Boeket

Super service en mooie boeketten!

Makkelijk geregeld via internet. Het enige nadeel vond ik dat ik meer tekst had dan dat op het kaartje paste ;)

Prachtig boeket

Mooi boeket afgeleverd en serieus keurig op tijd,

• Boeket

Ik bestelde een boeket terwijl ik in Oekraïne was voor de verjaardag van mijn vrouw, die vanwege vijandelijkheden gedwongen was te evacueren met haar kinderen. De kwaliteit van de service, schoonheid en esthetiek van het boeket waren top. Heel erg bedankt.

Fantastisch en snel

Zo fijn als je lastminute een bosje bloemen nodig hebt en je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan! Netjes op tijd geleverd!

• Boeket

naam afzender niet op kaartje vermeld

Op zich mooi boeket laten bezorgen, alleen bleek onze naam (de naam van de afzender) niet op het kaartje te zijn vermeld waardoor degene die het boeket ontving niet wist van wie het kwam. Erg slordig.

• Boeket

Slechte prijs kwaliteit verhouding!

Met moederdag een boeket voor schoonmoeder besteld met een totale prijs van 50 euro!! Dan zou je toch wat mogen verwachten. Je zag het boeket nog niet staan in de vaas. Ik bestel dus niet meer online en zoek me het boeket weer lekker zelf uit bij een bloemist in de buurt.

• Bestelgemak N.v.t.

Oud

Bloemen waren niet vers! Volgens ontvanger waren na 2 dagen heel wat bloemen verlept. Jammer want het was geen goedkope bos

Zeer slecht

Boeket niet geleverd op moederdag en zeggen dat t wel is geleverd

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Absoluut niet accuraat.

Ik heb 3 verschillende boeketten besteld op basis van de foto’s op de website. Helaas leken geen van de boeketten op hetgeen wat ik bestelde. Heel slecht. In de werkelijkheid waren alle 3 boeketten heel lelijk, terwijl ik mooie bloemen wilde bestellen! Ik zal nooit meer gebruik maken van fleur op! Zo teleurstellend!

• Boeket

Weinig bloem voor veel geld

Ik denk dat er ergens heel veel voor Interflora wordt afgeroomd en daardoor weinig terechtkomt bij de uiteindelijke bloemist. Ietsmeer dan 50 Euro voor bloemen, was een spaarzaam bosje voor moederdag en leek met niets op de groote gesuggereerd op website.

A terrible experience

The flowers was not nearly what the picture on the website showed.

Excellente internationale uitvoering!

Gevarieerde keuzes, gemakkelijk te bestellen en foutloze bezorging, zelfs in buitenland!

Snel efficient flexibel

Flexibel met de bezorging omgegaan. Prima

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire