Flexibel met de bezorging omgegaan. Prima
Snel en eenvoudig besteld. Vlot geleverd.
prachtig boeket en ruim op tijd netjes afgeleverd
Beste Han, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Je plaatst een bestelling, betaald en vertrouwt dan dat je niet wordt ******en. Ik verwacht op zijn minst dat de bloemen niet slap hangen!!
Hi John, Bedankt voor je beoordeling. Excuses voor het ongemak. Wij zijn je de volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet.
bloemen komen niet overeen met wat ik besteld heb.
Ik heb inmiddels meer dan een week geleden bloemen besteld en ze staan nog steeds zo mooi als toen ze net bezorgd waren! Bezorgservice was ook netjes
mooie bloemen, snel en accuraat bezorgd.
Het boeket is keurig de volgende dag bezorgd, en ze vonden het erg mooi.
Als ik een boeket via jullie besteld zijn familie en vrienden altijd blij en sturen een foto.
Bloemen waren keurig op tijd. Mooie kleuren en prachtig boeket
Het boeket werd keurig op tijd('s morgens op de aangegeven dag)bezorgd.
Super snel bezorgd, makkelijk te bestellen.
Ik wilde heel graag mijn moeder een speciaal boeket laten bezorgen. Alleen...vergeten dit op tijd te regelen. Ik kon echter via Fleurop toch op zaterdagmiddag nog regelen dat er op zondag een mooi boeket werd bezorgd. Via andere bezorgdiensten ging dit niet.
Echt heel jammer, een zeer matig bosje bloemen voor moederdag bezorgt. Zowel het arrangement, de hoeveelheid bloemen en de kwaliteit beneden verwachting. Via Fleurop betaal ik altijd een fors bedrag, mag echt meer van worden verwacht.
Bloemen sturen vanuit een ander land was altijd een moeilijk iets. Deze service maakt het zeer eenvoudig.
nvt
Super snel geleverd. Een prachtig boeket. Staat mooi te shinen bij de ouders van mijn dochters vriendin als bedankje dat ze mee op vakantie mocht.
Het boeket is prachtig, maar werd een dag later geleverd. De bevestiging van de bestelling kwam in mijn mailbox met de tijdmelding 13.54 uur. Maar ondanks dat de bestelling voor 14.00 uur was gedaan, werd het boeket pas de volgende dag bezorgd. Was erg jammer!
Beste Edith, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket een dag te laat bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kan het beste telefonisch contact met ons opnemen op 0900 1501, dan kunnen we contact opnemen met de uitvoerende bloemist daarover. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Gebruiksvriendelijke site, snelle bezorging en een mooie boeket bloemen.
Het was makkelijke te bestellen, de keuze was groot en de afhandeling perfect.
Hele mooie bos bloemen. De jarige was er erg blij mee! Bedankt!
Bloemen besteld en afgeleverd binnen 1 dag, helemaal prima! En dat terwijl de bloemist van fleurop toch op 20 minuten rijden is gevestigd. Het kost misschien wat, maar daar krijg je zeker iets voor. Ik ben tevreden!
Ik had voor moederdag bloemen besteld, de dag van tevoren besteld en volgende dag bij mijn moeder op de vaas! De bloemen zijn heel sterk en blijven echt lang mooi! Zeker aan te raden!
Beste Frank, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire