Zeer mooi boeket

Super geholpen door de klantenservice, voor herhaling vatbaar.

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel Wel wat prijzig

Alleen veel online invullen

• Boeket

Makkelijk te vinden op site

Veel keuze,goed georganiseerd. Levering helemaal zoals bedoeld was.

Teleurstellend

Voor mijn moeder van 80+ een Moederdag boeket besteld. Bij de bezorging waren ze niet thuis (of hebben ze de bel niet gehoord). In eerste instantie wilde de bloemist (die best ver van hun af is) niet opnieuw bezorgen. Deze over-zakelijke insteek vond ik teleurstellend.

Geen idee.

Ik heb bloemen besteld en een bevestiging van de bestelling gekregen, maar daarna niks meer gehoord. Ik neem maar aan dat de bloemen daadwerkelijk zijn bezorgd. Bij de meeste internetbestellingen van dit soort zaken krijg je daar een bericht van, maar hier (nu?) niet. Dat vind ik jammer.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Klote

Geen idee of mijn bloemen aangekomen zijn

Geen bloeiende orchidee

Kwaliteit ondermaats ten opzichte van opdracht van bloeiende orchidee. Geen bloem te bekennen !!!

• Boeket

Te duur voor ontvangen boeket

Boeket is op zich kleurrijk en divers in bloemen. Echter wel weinig, en deels oude bloemen verwerkt zonder groen. N.b. de roos hing de volgende dag al! Bestellen gaat snel etc, maar kwaliteit van het boeket blijft achterwege en lijkt nietop het voorbeeld.

Slechte service

Boeket viel erg tegen geen reclame

Het boeket was kleiner dan afgebeeld op de foto en slordig opgemaakt

Het boeket was kleiner dan afgebeeld op de foto en slordig opgemaakt

• Boeket

Mooi Boeket, wel een dag te laat geleverd

Helaas was de order blijven hangen bij de bloemist en werd ik gebeld dat het boeket niet meer op de aangevraagde datum bezorgd kon worden. Dat was overigens al een dag later dan de eerste mogelijkheid. Wel was het een mooi boeket.

Uitermate uitstekend

Ik ben ontzettend tevreden, kan niet anders zeggen. Ik heb een boeket besteld voor bezorging in Brazilië en is perfect afgeleverd!

Erg tevreden

Altijd spannend om iets aan de andere kant van de wereld te laten bezorgen maar wat een prachtige plant.

Goed en netjes verzorgd

Alles naar wens gegaan ben er blij mer

• Boeket

Om uitermate vrolijk van te worden!

Makkelijk te bestellen, geen zorgen over het bezorgen. En nog lieve reacties van de ontvanger op de koop toe.

• Boeket

Altijd netjes op tijd geleverd!

Wij hebben al vaker van jullie service gebruik gemaakt en altijd netjes en op tijd. De laatste was een rouwboeket en ook weer netjes en op tijd.

• Boeket

Prachtige bos bloemen op tijd bezorgd

Eerste keer gebruik gemaakt van betaalmogelijkheid. Zeer tevreden

super goed

Mijn moeder werd 78 jaar, en voor mij is het de beste persoon op de wereld, zeker nu ze al sinds 2016 weduwe is maar ze laat zich niet kennen. Daarom stuur ik haar regelmatig een berichtje of bloemetje .

• Boeket

Na een moeizame bezorging een prachtig boeket met kaartje afgeleverd.

De bezorging was een ramp. Diegene was niet thuis en toen moest zij het ophalen in Voorburg terwijl zij in Leidschendam woont. De verbinding was slecht en zij had een gekneusde teen dus was niet mobiel. Zij moest een auto regelen om het boeket op te halen. Dat vond ik echt hele slechte service. Ik heb deze klacht gemaild aan fleurop en gevraagd of de bezorgkosten teruggestort konden worden. Toen kreeg ik een reactie dat de bloemen alsnog de volgende dag werden bezorgd. Jammer want ik had gekozen voor bezorging op dezelfde dag. Uiteindelijk is het goed gekomen en is ze blij met het prachtige boeket en de mooie kaart.

Alles klopte gewoon

Voor 60 jährige bruiloft een boeket met kaartje laten bezogen. Alles was zoals besteld

Matig,

Matig, is dit alles wat ik krijg voor de grootste boeket seizoensverrassing? Veder kreeg ik pas ‘s avonds laat om 20.30 uur bericht dat het boeket bezorgd was. Beetje erg laat terwijl het boeket al in de middag geleverd was. Op zich een handige bezorgservice, maar volgende keer graag een andere bloemist.

• Boeket

Doen precies wat ze beloven.

Prachtige bos bloemen besteld, die gelukkig op tijd geleverd is (moederdag).

geweldig

gewoonweg geweldig je kan bestelen wanneer je wild mooi en goede aflevering in een woord geweldig zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Ik ben super tevreden over de service. Ik woon zelf in het buitenland, en heb op moederdag een bloemetje laten bezorgen aan mijn moeder. En ookal was het op zondag, het werd keurig bij haar afgegeven... Helemaal top!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire