Ontvanger belde me op om me te bedanken voor het mooie boeket dat zegt genoeg !!!
Mooi boeket met een hele toepasselijke kaart erbij. Levering met kattebelletje dat geleverd is en het boeket klopt ook met de verwachting
Zoals ik al zei, mooie en goede kwaliteit bloemen, bezorgd volgens afspraak en zeker waar voor je geld
Beste Hans, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Mooi boeket, levering precies volgens afspraak. Prijs is wel erg hoog.
Mooie bloemen en snel besteld en geregeld. Bloemen zijn alleen niet goedkoop deze tijd.
Het boeket bloemen kwam op tijd binnen voor de gewenste datum.
Prima service ruim van te voren besteld ivm vakantie en alles is goed gegaan.
makkelijk te bestellen en het boeket bij de ontvanger was prachtug
Makkelijk te bestellen en snel en goed bezorgd.
Snel en goed geregeld
Goed en netjes en op tijd geleverd
Het boeket was voor mijn broer die deze week is begonnen met bestralen en chemokuur. Hij was er erg blij mee en vond ze ook nog heel lekker ruiken. Een beetje vrolijkheid in deze zware tijd stond er op het kaartje en daar hebben jullie aan bij gedragen.
Deze keer waren, mijn inziens niet zulke sterke snijbloemen gebruikt.
Prima service, mooi boeket. Wel vrij duur.
Ik heb het boeket niet gezien maar vertrouw er op dat het goed is. Mijn dochter zei dat het prachtig was.
De boeketten die op de foto getoond worden zijn gelijk of bijna gelijk als de werkelijkheid. Krijg namelijk altijd een foto gestuurd van de gekregen bloemen.
Mooie combo van bloemen
Beste Thomas, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket is er bezorgd bij de ontvanger. Inderdaad dat is zekers een mooie combinatie. Daar zal de ontvanger vast ook blij mee zijn geweest. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ging prima, maar meer informatie over verwacht bezorgmoment zou een verbetering zijn.
Mijn clienten waren er erg blij mee!
Beste Yunny, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je clienten erg blij ermee waren. Maar als wij de boeketten bekijken begrijpen we je clienten erg goed! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Alleen jammer dat het niet op dezelfde dag bezorgd kn worden.
Zoals altijd supergoede service, dank
Beste Wouter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik heb 38,40 betaald voor een “seizoensboeket” en laten bezorgen. Het boeket was bij de buren afgeleverd omdat de geadresseerde niet thuis was, geen probleem. Echter dan krijg je een bedankje van de geadresseerde met een foto. Dan schrik je toch wel wat Fleurop levert voor die bijna 40 euro (ik snap dat ook de bezorging betaald moet worden). Volgende keer een andere bloemenservice kiezen dus.
Heel gemakkelijk om te bestellen en de bloemen zijn prachtig!
Binnen 5 minuten geregeld
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire