Vanuit Frankrijk mijn moeder heel blij gemaakt!

Vanuit Frankrijk heb ik mijn jarige moeder heel blij gemaakt met een prachtig modern boeket. Het bestellen ging snel en supereenvoudig en het boeket is keurig op tijd bezorgd.

• Boeket

Jullie maken geven nog leuker dan krijgen.

Duidelijke website, volop keuze en heel snelle service. Echt heel blij mee, net als de ontvanger. Dank!!

Prachtig boeket

Prachtig boeket voor moederdag en op tijd bezorgd

• Boeket

Zoals hierboven al beschreven zeer tevreden. Ondanks ik een foutje heb gemaakt met de benummering van het bezorgadres , nl b ipv bis. Heetde bezorger he initiatief genomen te bezorgen bij de buren. Chapeau! Groet Trudy

Super snelle leverservice

Dezelfde dag nog geleverd en prima kwaliteit van de bloemen.

• Boeket

Geweldig en tot volle tevredenheid.

goede service en een mooi boeket.

• Boeket

Zie hieronder helaas geen foto beschikbaar veldboeket was het

Handzaam, zorgzaam en gemakkelijk samen te stellen een verrassingsbloemetje bij Fleurop. Een aanrader!

• Boeket

Super service en prachtige kwaliteitsrozen

Mijn vriendin verrast op haar werk in Delft en gevraagd om zsm te leveren. Binnen een uur werd een prachtig boeket kwaliteitsrozen bezorgd. Fijn om te ervaren dat deze service nog bestaat.

• Boeket

Snelle service met mooie bloemen

Het voordeel van online bestellen is ideaal, het kan op elk moment. De bloemen in de middag geregeld en de volgende ochtend rond half 10 waren de bloemen al bezorgd!

• Boeket

In middag besteld en 2 uur later kregen we al een berichtje dat het bezorgd was!!

Grandioos

's Middag een plukboeket uitgezocht om 13.30 uur en 's middags al bezorgd door een uiterst vriendelijke dame. Een prachtig boeket is thuis gebracht.

• Boeket

Super service van prachtige bloemen.

Makkelijke website, snelle bezorging, goede communicatie. Zelf ook paar keer bloemen ontvangen, goede kwaliteit, staan heel lang, prachtig!

Altijd in de roos!

Prachtig vol boeket afgeleverd. Helaas bij de buren die jammer genoeg niet de moeite namen dit bij mijn bejaarde moeder af te geven. Maar daar kan Fleurop niets aan doen. Ik bestel regelmatig en altijd goede kwaliteit.

• Boeket

Makkelijk en snel - verrassing was geluckt.

Het was makkelijk om een Boeket te vinden dat mijn moeder in Wenen plaisir zou maken. De betaling en bezorging zonder pobleem.

Mooie bloemen van Fleurop

Wat een prachtige bloemen van de Fleurop. Zoveel verschillende bloemen. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanbevelen. Ik ga ook vaker bloemen bestellen. Bedankt de Fleurop.

• Boeket

Mooi stuk. Goede service. Echt blij mee.

Zeer snelle en correcte bezorging

Zeer snelle en correcte bezorging

Prachtig boeket

Volgende dag op bezoek bij ontvanger, dus zelf ook gezien dat de bloemen erg mooi waren! Ze zijn ook vroeg in de ochtend bezorgd, wat ik een pluspunt vind!

• Bestelgemak N.v.t.

Kwaliteit en zekerheid

Verse bloemen met zekerheid van (snelle) levering

• Boeket

Prima geregeld, maar wel erg duur

Boeket laten bezorgen in Frankrijk. Het ging prima volgens afspraak, maar het voor €60 geleverde boeket zou in de winkel misschien €20 kosten.

Heel mooi boeket!

Een heel mooi boeket bezorgd bij mijn dochter en schoonzoon, ze waren er heel blij mee!

• Boeket

Fleurop komt weer afspraak niet na

Waardeloos

Makkelijk besteld

Bestelproces is simpel en biedt veel mogelijkheden

• Boeket

Makkelijke website, goede keuze, snelle betaling en prima levering met een glimlach

“Bezorgde” bloemen

Ik had een medium boeket bloemen besteld voor woensdag de 11e. Aan het eind van de dag waren ze niet bezorgd. Ik belde met fleurop en ze zagen met nummerherkenning wie ik was en dat de bloemen nog gebracht zouden worden. Ik hoorde echter niets van de ontvanger, maar aangezien ik ook een mail zou krijgen maakte ik me geen zorgen. Het is wel wat vervelend, aangezien je meedenkt en ik wist dat de ontvanger thuis zou zijn. Een dag later is de bos bezorgd, maar kreeg geen bevestiging per mail. De Whatsapp die ik met dank van de ontvanger kreeg liet een mooie bos zien die ik wat duur vond voor de ruim 50! Euro die deze gekost had. Dus praktisch, maar doen niet alles wat beloofd is.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire