Op Moederdag zelfs op zondag bezorgd, mooi boeket zoals op de site aangegeven. Ook op tijd in de ochtend al gebracht.
Voor moederdag een mooi boeket uitgezocht. Het voldeed aan alle verwachtingen.
's Morgens besteld,' s middags in huis. Mooi verpakt. Kleine moeite, groot plezier! Makkelijk bestellen vanuit buitenland! Alleen de prijs met verzendkosten zijn aan de dure kant.....
Boeket was niet op tijd geleverd helaas door een storing. Wel netjes opgebeld met excuses en dat ze het de dag erna gingen bezorgen. Dit is ook gebeurt verrassing was er niet minder om.
Makkelijk te bestellen vanuit het buitenland. Snelle bezorging en een prachtige bos bloemen.
Wat een mooie bloemen hebben jullie, en wat fijn dat jullie op Moederdag bezorgen.
Erg goed bloem
Mijn schoonmoeder heb ik dit jaar verrast met een kleine bos rozen die bezorgd werden. Het boeket is zelfs op zondag 8 mei geleverd. Ze was ontzettend blij maar de bos rozen was weer enorm. Dus nu staat het huis vol met bosjes rozen.
Fantastische zelfde dag bezorging op Moederdag, dat was geweldig.. B Ben helaas teleurgesteld met het boeket. Ik bestel vanuit Australie deze bestelling koste mij $82.33... Ik zie dat helaas niet af van de foto die mijn moeder me toestuurde.
Uitstekende service, prachtige rozen
Het boeket was eigenlijk nog mooier dan op het plaatje, echt groot en indrukwekkend mooie bloemen erin. Het werd netjes op tijd bezorgd, zelfs met Moederdag. Bedankt Fleurop!
Ruime keuze leuk extraatje met de chocolaatjes erbij!
Helemaal top en goede service
Snelle service en een heel mooi boeket
Makkelijke Bestellung Ein een tevreden ontvanger
Mooi boeket!
Enorm mooie bos bloemen bezorgd op Moederdag. Erg tevreden
Prima geregeld en op tijd geleverd
Met behulp van de Fleurop site is ook vanuit het buitenland (Singapore) het bestellen en laten bezorgen van bloemen heel gemakkelijk en snel geregeld.
Ik vond wel het boeket heel erg klein, de bloemen niet zo mooi. Sommige waren zelfs verlept. Dat viel tegen.
Mooi boeket bloemen en goede bezorgingen.
Bestellen gaat makkelijk, de keuze is enorm en de service uitstekend. Ik ben zeer tevreden! En de ontvanger ook!
Snelle levering en mooie bloemen
Ik woon zelf in het buitenland (Australie) en vind de service en de kwaliteit die geleverd wordt bijzonder klant gericht. Het is best moeilijk om zover weg te zijn en dan een boeket uit te zoeken en hopen dat het ook daadwerkelijk zo is, tot nu toe is het altijd een geweldig boeket geweest en ben daar zeer dankbaar voor. Het boeket wat wordt aangeboden aan mijn moeder zover weg is altijd bijzonder en geweldig verzorgd. Heel fijn en geruststellend wetende dat het goed verzorgd wordt met liefde en zorg. Hartelijk bedankt voor alle prachtige boeketten die ik in de jaren heb mogen laten bezorgen via jullie. Vriendelijke groet, Nicole
De smile op het gezicht van de ontvangen zegt mij dat het boeket prachtig was.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire