Makkelijk te bestellen en goede service!

Het is makkelijk om via de site een bos uit te zoeken en mijn broer en schoonzusje waren erg blij met de prachtige bos!

wederom zeer goede ervaring

De vorige bestelling was in goede orde en op tijd aangekomen. De bloemen bleven bovendien heel lang mooi. Goed gevoel dat er met lokale ondernemers word gewerkt.

• Boeket

Prima service kan ik iedereen aanraden

Mooi boeket ,op tijd geleverd ,kaartje vergeten ook dit is achteraf opgelost prima service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bloemen dezelfde dag nog geleverd, zelfs in het ziekenhuis goed aangekomen.

• Boeket N.v.t.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bloemen dezelfde dag nog geleverd, zelfs in het ziekenhuis goed aangekomen.

• Boeket N.v.t.

Kleine moeite, groot plezier!

Op vrijdagavond 6 mei kwam ik er achter dat het de 8e moederdag was. Kaartje sturen kon niet meer, bellen wel, maar dan zou het minder leuk zijn. Snel naar Fleurop.nl Prachtig klein boeket uitgezocht en geregeld. Zaterdag belde mijn 89- jarige moeder al op: 'Wat een prachtig boeket! En zo groot (??:)) en kleurrijk! Enorm leuke verrassing!' Kan het nog mooier? Dacht het niet :)

de verwachtingen overtroffen

zeer enthousiaste reactie van mijn moeder op dit fraaie moederdagboeket - helemaal super

Zelfde dag bezorgt

In de ochtend besteld en om 16:00 uur bezorgd. Super. Ik begreep dat het een mooie bos was. product was ook leuk: boeket met chocolade.

• Boeket

Prachtige bos bloemen en op tijd bezorgd

Van tijd tot tijd bestel ik een bos bloemen voor mijn moeder. Omdat ik in het buitenland woon moet ik er van uit kunnen gaan dat dit goed gebeurt. Ik word nooit teleurgesteld door Fleurop. Heel gelukkig met deze service.Marianne de Jong

Super mooi

Goed naar mij gekeken

• Boeket

Prima op de afgesproken dag bezorgd.

Ik heb goede ervaringen met jullie het zijn prachtige boeketten bloemen die een week of nog langer staan.

• Boeket

Mijn schoondochter was voor de eerste keer mama geworden en ik moest werken op zaterdag en hoorde op de radio de reclame fleurop moederdag en dacht ik ga mijn schoondochter verrassen met een mooie bos bloemen , want de eerste keer moederdag vieren blijft bijzonder. Ik was vrij laat met bestellen, en dan toch nog op tijd op zaterdag de bos bloemen bezorgen vind ik in 1 woord geweldig Jullie verdienen zelf een bos bloemen daarvoor.... Dank jullie wel , mijn schoondochter was super gelukkig en blij verast, en de bos bloemen waren prachtig en chocolaatjes zijn al op dus waren ook lekker Met vriendelijke groet Wilma de Brouwer

• Boeket

Altijd op tijd met het bedoelde boeket

Het boeket is zoals op het plaatje.

• Boeket

op tijd en mooie bos bloemen

positief

Super handig

• Boeket

Veel keuze; makkelijk te bestellen; levering op tijd en mooie bos bloemen; mooie kaart

Efficiënt, mooi maar duur

Goed en snel geregeld.

Een mooie bos bloemen.

• Boeket

Zoals altijd Perfect en betrouwbaar!

Omdat ik in het buitenland woon stuur ik, bij gelegenheden en feestdagen, zeer regelmatig een boeket naar familie en vrienden in Nederland. Reacties van ontvangers altijd heel enthousiast. Ook zeer betrouwbaar wat levering betreft, ook als ik op het laatste moment bestel. Kleine 'uitzonderlijke probleempjes' worden snel via chat of telefonisch opgelost.

• Boeket

Telefonische service was heel goed

• Boeket

maakt waar wat geadverteerd wordt: vers, op tijd bezorgd, kwaliteit

Aanvankelijk maakte ik gebruik van een andere bekende bezorgdienst van bloemen. Ik kreeg daar negatief commentaar op van de ontvangsters van de bloemen v.w.b. de kwaliteit van de bloemen. Bij levering via Fleurop krijg ik alleen positief commentaar zowel over de kwaliteit als over bezorging. Mijn complimenten !

Mooi boeket

Mooi boeket, op tijd geleverd :)

Prima verzorgd!!

Zoals altijd was het nu ook weer prima verzorgd.

• Boeket

Moeder was blij met het boeket, wat netjes is afgeleverd

Het was eenvoudig te bestellen en het is allemaal keurig geregeld.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire