De hele bestelling is prima verlopen. Mijn moeder vond het boeket prachtig - de pioenen waren echt mooi. Ook was het goed te horen dat ze met veel water beschut bij de deur waren gezet.
Naar mijn wens geleverd en iemand anders blij gemaakt!
Besteld vanuit Surrey, BC Canada. Bezorgd in Duivendrecht de volgende dag. Ben n blije klant.
Prachtige bos, afgeleverd op afgesproken tijd. Top.
Heel fijn dat ik zo vanuit het buitenland toch mijn moeder kan verassen op moederdag.
Beste Karen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk dat dat kan he?! DAt maakt de afstand weer een "beetje" kleiner. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Gewoon goed, moeder was blij
Mooi boeket
Snel bestelling geplaatst, de volgende dag een blije tante aan de lijn: ‘had echt gehoeven, hoor’.
Bezorging was een dag te vroeg maar de verrassing niet minder.
Voor onze dochter die er altijd voor iedereen is in de ochtend een boeket besteld. Deze werd om 16.00 uur geleverd. Een prachtige bos gaf ze aan. Fijn dat de kwaliteit uitstekend is!
Ok maar niet wat ik had verwacht
Beste Raoel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet niet is wat je ervan verwacht had. Als je niet tevreden bent met het geleverde boeket kun je natuurlijk (binnen de zeven-dagen vaas garantie een mailtje naar ons sturen, voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is. Die kun je sturen naar [email protected] Dan kunnen we ernaar kijken en het hopenlijk oplossen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Natuurlijk is het prettig om via de site bloemen te bestellen en te laten bezorgen. Maar vergeleken met andere dienstverleners is de prijs hoog. En het was teleurstellend dat er niet werd bezorgd op Koningsdag. NB: de site is traag en het lukt me niet om een aantal sterren goed zichtbaar te maken.
Hi Piet, Wat fijn dat je toch voor Fleurop hebt gekozen ook al zijn onze prijzen in vergelijking met andere dienstverleners hoog! We begrijpen dat het jammer is dat er niet bezorgd kon worden op Koningsdag. Nationale Feestdagen zijn dagen die in het hele land worden gevierd, gelukkig ook door ons! Wel vervelend dat je problemen had met de website van KiyOh hopelijk is dit inmiddels verholpen. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Mijn moeder is telkens zeer tevreden met geleverd boeket
Altijd mooie bloemen volgens afspraak bezorgd.
Vrijdag 6 mei om 04.20 uur besteld en 12 uur later al bezorgd. De ontvangster was zeer blij met de mooie bloemen. Ik ben verrast door de snelle levering.
Prachtig boeket, wat zeer op prijs werd gesteld door mijn oma die 89 werd.
Site duidelijk en overzichtelijk Super snelle levering zonder extra kosten Ruime keuze Duidelijke fotos
Ben zeer tevreden over de bezorging van het boeket. Gewoon afspraken nakomen zoals het hoort. Helemaal blij met jullie.
Ik vond het zeer attent dat Fleurop ons belde dat de bloemen een dag later bezorgt zou worden. Ik had per ongeluk 5 mei als bezorgdsten en in een bij voegende regel had ik wel 6 mei opgegeven dat het bruidspaar dan 50 jaar getrouwd waren. En wat let! Ze kregen de bloemen op hun bruidsdag. Dat zeer attent en top!!!! Volgens het bruidspaar was het een prachtig boeket.
Voor het eerst geprobeerd Echt een gemak . En goed geregeld Vriendin erg blij Bedankt Ga het vaker doen
Al een paar keer via fleurop een boeketje laten sturen, tot nu toe ging alles goed
Bestellen was eenvoudig en kreeg netjes snel de orderbevestiging. De dag dat het rouwstuk bezorgd moest worden waren wij in het rouwcentrum maar de bloemen waren er nog niet. Kan zijn dat die later die dag nog gekomen zijn, maar jammer dat je geen berichtje krijgt dat ze geleverd zijn, je wil daar niet naar gaan informeren bij de naaste familie. En met een rouwboeket is het toch fijn als je weet dat het goed gegaan is, dit kan nooit meer over gedaan worden
Beste Henny, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je stuk er nog niet was op het moment dat jullie in het rouwcentrum waren. We begrijpen heel goed dat je dat niet wilt navragen aan de naaste familie. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we vragen het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik heb weer een gezellige verrassing laten bezorgen. Dankjewel
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire