Prima service en melding wanneer het boeket bezorgd is.
Eind van de ochtend besteld en al in de middag werd er een mooie bos bezorgd. Top!
Mooie bloemen! En er was even sprake van een verwarring met een rouwboeket, maar fleurop reageerde gelijk en netjes contact over gehad. Heel prettig!!
Los van het feit dat het makkelijk is, was het boeket ook top!
Een mooi Boeket snel geregeld.
Goed online geholpen Ik had een verkeerde naam opgegeven van de ontvanger,dmv de chat is het goed grkomen. Boeket goed afgeleverd,
3 uurtjes na de Bestelling geleevert. Top
Snelle levering, mooie boeketten!
Mooie Bloemen, en goed verzorgd,
Helaas is zonder dit vooraf te melden de bestelling pas ‘s avonds bezorgd. Als we dit hadden geweten hadden wij niet besteld want ‘s avonds waren ze niet thuis en is het hele verrassingseffect verloren gegaan.
Prachtig rouwboeket: Volop in het leven - klein - liggend geplaatst. Ook goed telefonisch advies. Was prima afmeting, zeker niet klein.
Mooi en een mooie bos sterke bloemen TOP
Het is goed en tevreden geleverd
Makkelijk te selecteren. Bij niet thuis een keurige aflevering bij de buren.
Snel bezorgt. Kwaliteitseisen product.
Bestelling liep vlot. Maar heb vanuit Fleurop geen enkele terugkoppeling gekregen of en wanneer de bloemen zijn bezorgd. Zou wel zo netjes zijn.
Hi Roland, Dankjewel voor je beoordeling. Sorry dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen. Inmiddels hebben wij je per e-mail geïnformeerd over de bezorging. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Ruim voor de tijd om op zelfde dag te leveren besteld, dag later geleverd.
Beste Marieke, Wat vervelend dat je dat niet goed hebt ervaren. De bezorger is vrijdag langs geweest maar toen zat er niemand bij de balie. De bezorger mag het daar niet persoonlijk bezorgen dus toen hebben ze het boeket weer mee terug genomen. Ze hebben het boeket zaterdag ochtend bezorgd. Wij zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
All good, thanks.
Mooi boeket met veel verschillende bijzondere bloemen. Ontvanger was er erg blij mee.
Er is veel keuze, voor verschillende budgetten. De bloemen worden dezelfde dag nog bezorgd. Website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Ideale optie als je zelf niet langs kunt gaan!
Snel besteld en snel bezorgd
Mooie bos met zorg bereid!
Makkelijke site ook op de telefoon, snelle afhandeling en levering, volgens de ontvanger een mooi kleurrijk boeket (wat ik had beoogd) en betrouwbaar door duidelijke voorwaarden, terugkoppeling en betaalservice - ik bestelde vanuit Nederland een boeket in Duitsland, wat de dag erop werd bezorgd. Precies op tijd en sneller dan de post!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire