Handig en snel

Handig en snel te bestellen! En leuke reactie van de ontvanger!

• Boeket

goede ervaring en blije ontvangers

aanrader

Beter kan niet.

Het bestellen van een boeket gaat makkelijk, de bezorgde bos werd volgens afspraak geleverd. Mooie kwaliteit. Ga zo door.

• Boeket

heb een boeket besteld online vanuit israel

het was super goed en gemakkelyk. Jullie belden my op omdat er iets by de bestelling niet goed was. Wat een service. zal zeker weer via jullie site bestellen bedankt.

altijd op tijd bezorgd!

de boeketten lijken lang niet altijd op wat je bestelt. En ik vind ook dat ze wat minder zijn dan waarvoor ik betaal. ik ben aangewezen op fleurop omdat ik overzee woon en mijn familie graag bloemen stuur. Ik vind ze wel mooi, en ik begrijp dat seizoenen een rol spelen, maar het mag soms wel wat meer liefde hebben.

Hele goede service

Bij een bestelling via de website voor het buitenland liep ik tegen wat vragen en technische problemen aan. Ik heb 2 keer gebeld en werd direct en goed geholpen. Toen online bestellen niet lukte werd dit zorgvuldig door uw medewerker overgenomen. Alle lof!

• Boeket

Snel en goed boeket en presentje geregeld

Mooi boeket met chocolade presentje besteld op grote afstand. Interface van Fleurop werkt zeer overzichtelijk.

• Boeket

Mooie bloemen keuze en goede service

Fijn van Fleurop is dat je op elk moment bloemen kan bestellen en dat ze een ruim aanbod hebben. Ook makkelijk is dat het snel geleverd kan worden. Ik stuur vaak via fleurop bloemen naar goede vrienden die iets fijns nodig hebben. Ze zijn er altijd blij mee.

• Boeket

heel snelle bezorging, wen goede prijs-kwaliteit verhouding

zie boven

Te laat bezorgd

Ik heb een rouwboeket besteld voor een uitbaart op maandag 10.30. Deze is bij het uitvaartcentrum om 12.30 geleverd. Bij bezorging van verjaardags boeketten of andere soortige boeketten is het niet heel erg als er 2 uur te laat wordt bezorgd. Maar bij een uitvaart is het extra pijnlijk, 1) omdat de bloemen er niet zijn en 2) de bloemen daarna regelrecht naar de prullenbak gaan omdat het uitvaartcentrum daar niets mee kan. En dan betaal je dus ook nog € 6,95 bezorgkosten. Al met al zeer pijnlijk.

• Boeket N.v.t.

Wj hebben geen bericht van levering ontvangen. Dus we weten niet of de bloemen zijn bezorgd.

Wij hebben geen bevestiging van de bezorging ontvangen. Wij weten dus niet of de bloemen bezorgd zijn. Verder prima service.

• Boeket N.v.t.

Heel slecht

Wanneer krijg ik mijn bloemen voor 25\04\2022?

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Pro actief meegeholpen in het vinden van een oplossing.

Ben twee maal actief benaderd over het bezorgen van bloemen voor een uitvaart. Dit om iedere vergissing uit te sluiten. Ben door een zeer vriendelijke dame van Fleuop te woord gestaan. Complimenten :)

• Boeket

Goede en snelle bezorging!

Ik was vergeten om een bloemetje te sturen naar mijn oma voor haar verjaardag en had om 00:30 de bloemen besteld en waren dezelfde dag nog geleverd dus waren op tijd voor haar verjaardag! Ik raad het zeker aan! :)

• Boeket

Heel snel en hele mooie bos bloemen

Prachtig boeket

Prima, geregeld, zo'n prachtig boeket. Echt zoals je t mag verwachten.

• Boeket

Makkelijk, betrouwbaar en kwaliteit!

Al jaren bestel ik bloemen voor bepaalde zakelijke gelegenheden en het bestelproces gaat heel makkelijk, afhandeling altijd keurig. Alleen jammer dat je niet maar kan kiezen of de bloemen in de ochtend of middag geleverd moeten worden.

• Boeket

Wij stuurden via Fleurop een mooie bos bloemen om onze kandidate te feliciteren met haar nieuwe baan en haar succes te wensen. De bloemen waren prachtig en op tijd! Ze was zo dankbaar met zo'n begin van de dag. Ik werd er zelf ook helemaal vrolijk van en het deed me besluiten om iedere nieuwe kandidaat, die via mijn uitzendbureau aan het werk gaat, te verrassen met zo'n mooi boeket van Fleurop op hun eerste werkdag!

• Boeket

snelle levering condoleance boeket, zelfs op maandag

Snelle levering, op de dag zelf. Boeket had ik iets groter verwacht

Simpel, snel…

happy customer

I am glad for the service, thanks x

• Boeket

Mooie bos, keurig op tijd bezorgd

Bos bloemen besteld voor een vriendin wiens moeder was overleden. Prachtige witte bos. Zelfs de 'kleine' bos was royaal. Prachtige bos bloemen.

super en snel!!

de bloemen erg mooi precies als op de foto.

Top!!!!

Smorgens besteld en smiddags had mijn zus de bloemen. Een prachtig boeket met VERSE bloemen. En dat op maandag. De site werkt heel makkelijk. Dat vind ik ook een pluspunt.

Prachtig boeket

Prachtig boeket, tijdige bezorging

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire