Rouwboeket werd 3 uur na bestelling al geleverd bij de familie. Top service.
Ik wilde graag een rouwstuk laten bezorgen helemaal in de kop van Groningen. Dat lukte niet online, omdat er weinig Fleurop bloemisten zitten in Noord-Groningen. Uw medewerkster Annette van de klantenservice heeft, na enig heen en weer bellen, een bloemist op een half uur rijden van de bezorg-plaats bereid gevonden om dit te verzorgen. Dit was al geweldig, echter 3 dagen later werd ik nog teruggebeld door diezelfde medewerkster met de vraag of alles naar wens was geweest. Dit overtrof al mijn verwachtingen, u heeft een uitmuntende klantenservice!
Makkelijke site met veel keuze. Ik vind de mogelijkheid om te kiezen voor….. keuze bloemist… binnen het gekozen budget erg leuk. Geeft net een wat persoonlijker touch aan het boeket.
Bestelling plaatsen is eenvoudig. Levering was precies zoals afgesproken! En je ontvangt een e mail met bevestiging van levering.
Alles is soepel verlopen
Alles was prima geregeld en..........bloemen van TOPKWALITEIT!
Ik heb de bestelling bijna één week van te voren geplaatst en helaas de bloemen een dag te laat bezorgd! Erg jammer. Niet wat je er van verwacht voor dit geld!
Hi oma Verheijen, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet, Fleurop
Prachtige boeketten waar onze klanten blij van worden!
Op de dag van mijn moeders 80e verjaardag, werd ze verrast op haar hotelkamer met een prachtige bos bloemen welke door haar kinderen/kleinkinderen thuis heel zorgvuldig uitgezocht en uitbesteed is door Fleurop. Top!
Ruime keuze uit mogelijke boeketten, vlotte afhandeling, snelle reactie bij mogelijke problemen van levering,
De datum klopte niet. Op 30 april was haar laatste werkdag en de bloemen werden een week eerder al bezorgd.
Gemakkelijk in te vullen en te bezorgen wanneer je dit zelf wil, prima
Ik had een woord verkeerd vermeld op het kaartje maar de klantenservice heeft dit heel goed en snel gecorrigeerd. Het is alleen jammer dat het boeket wat ik had uitgezocht totaal niet leek op wat ik had uitgezocht. Het was een mooie bos maar toch, gelukkig was mij schoonzus er blij mee
Bestellen ging makkelijk. Had even iemand nodig van fleurop omdat ik 2 kado bonnen wilde inzetten. Ze heeft het samen met mij gedaan. Snel iemand aan de lijn en ze nam de tijd, erg fijn! Het boeket zag ik 2 dagen bij degene die het boeket had ontvangen. Erg mooi en groot boeket!
Bezorgmoment is niet te plannen en er is bij de medewerkers van Fleurop geen tijdvak bekend. Bloemen werden laat in de avond bij de buren bezorgd.
Een fantastisch mooi en vers boeket voor iemand die voor mij belangrijk is. De informatie en bezorging waren top. Fijn om te weten dat dat ook nog kan (na slechte ervaringen met een concurrent).
Ik had een boeket bloemen met knuffel voor de ouders van mijn pasgeboren kleindochter besteld met witte Nijntje knuffel. De volgende ochtend werd ik keurig gebeld, de witte knuffel was er niet meer maar er waren nog wel roze en blauwe. Vond het zo attent dat er even een telefoontje kwam. Bovendien waren de bloemen echt prachtig die werden bezorgd. Echt top! De ontvangers waren er erg blij mee en de roze ribfluwelen knuffel was erg leuk en viel gelukkig helemaal in de smaak bij de jonge ouders.
Alles ging prima Aflevering De bloemen waren vers De vrouw die het ontving was enthousiast De prijs was oké De afleveringskosten was even slikken Anyway Iedereen blij
Het traject van bestellen, betalen en bezorgen verloopt zeer snel, klantvriendelijk en transparant.
Snelle bezorging: 's morgens besteld, 's middags bezorgd. Bouquet is zoals aangegeven in de keuzes op de site en van goede kwaliteit.
Mijn bestelling moest naar Australië, maar alles korrekt, goed verzorgd en snel ! Dus mijn cijfer voor deze opdracht: 9
Mooie bos bloemen, geleverd zoals online geregeld. Als ik 1 tip mag geven: voeg wat standaard kaartjes toe aan het online assortiment om aan de bos bloemen te hangen. Maakt het net even leuker, zonder dat de besteller zelf een afbeelding hoeft toe te voegen (niet altijd te doen). En betaling met Afterpay of op factuur zou fijn voor zakelijke klanten.
Keuze uit boeket, bloemen is prima, uiteindelijk is het boeket anders uitgevallen in kleur, voor het thema 'ik denk aan je' niet de kleuren waar ik uit zou kiezen. Het boeken incl bezorgen is erg prijzig. Ik had een datum van bezorgen ingevoerd, deze kon ik helaas niet in de bevestiging terug vinden. Tip; geef per mailbevestiging aan, de datum en tijdvak van bezorging. Ik heb nu een mail naar Fleurop moeten sturen dat het boeket nog niet geleverd was.
Ik had een bos besteld. Die absoluut niet op de bos leek die ik op het plaatje had besteld. Veld boeket was een klein bosje. Zo jammer zeker voor het geld wat we er voor hadden betaald
Beste Caroline, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Carola, Team Fleurop.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire