De bloemen zijn helaas op een verkeerd adres geleverd. Toevallig kwam aan het licht dat de bloemen in een andere straat met het zelfde huisnummer zijn afgeleverd.
Hi Reinoud, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat het boeket op een verkeerd adres is bezorgd. De bloemist krijgt vanmiddag weer verse bloemen binnen. Dan gaat er een nieuw boeket naar het juiste adres! We zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooi boeket en goede service, zelfs nadat ik via de mail om wijziging in leveringstijd had gevraagd
Omdat mijn vrouw het nog niet mocht weten, midden in de nacht boeket besteld en het werd dezelfde ochtend nog afgeleverd!!
Erg goede service!
Beste Bruce, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het goede service vindt! Dat lezen we erg graag ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Wederom naar Engeland boeket gestuurd. Precies op tijd afgeleverd en goede kwaliteit. Naar buitenland is toch altijd afwachten naar via fleurop heb ik nooit probleem gehad
Oma was blij met de bloemen!
Zie hierboven!
Ik had een rouwboeket besteld in zachtroze/lila tinten (in gedachten sypathie boeket), omdat mijn tante daar zo van hield. Er stond een in mijn ogen lelijke bos met grote hardroze tulpen (niet echt een rouwbloem), lelies die natuurlijk nog in knop waren en andere contasterende kleuren. Het boeket op de foto toonde zachte nuances en subtiele kleine bloemen, zoals rozen, lisianthus en mooi gevormde dahlia’s (denk ik). De bos zou liggend gebonden worden, dat was ook niet het geval. Na bestellen bleek het rouwcentrum waar de bloemen naartoe moesten niet bemand op dat moment. Het wijzigen van het adres was makkelijk en dat ging allemaal goed.
Beste Ankie, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Het reserveren en bestellen ging goed, het afgeleverde bouquet ( waar het uiteindelijk om draait) viel tegen, klein en niet mooi, voor wat ik uitgezocht had en de prijs
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het tegen is gevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Ik bestelde het boeket ‘eindelijk voorjaar’ groot formaat voor €42,95. Het boeket is keurig bezorgd. Op de foto van het boeket die de ontvanger mij stuurde zag dat zowel de grootte als inhoud van het boeket niet overeenkomen met de afbeelding op de site van Fleurop. Ik snap dat het onmogelijk is om een boeket te maken dat precies lijkt maar het afgeleverde boeket wijkt er naar mijn idee wel heel erg van af. En ook al zullen de prijzen van bloemen gestegen zijn, is een te klein boeket voor ruim veertig euro. Ook in vergelijking met de andere boeketten die ik recent bestelde. De klantenservice heeft contact gehad met de betreffende bloemist. Deze heeft de foto beoordeeld en gaf aan dat het boeket naar waarde is gemaakt, de bloemen zijn op dit moment erg duur. En de bloemist had een aantal bloemen niet op voorraad, daarvoor in de plaats hebben ze - zonder overleg - andere bloemen verwerkt in het boeket. Tja, zo zou ik natuurlijk ook reageren als ik de bloemist was… Daarmee was mijn klacht voor jullie afgerond. Misschien is dat nog wel de grootste teleurstelling.
Beste Sylvia, Wat jammer dat je dit zo ervaren hebt. Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Goed verzorgd en op goede datum bezorgd.
Al mijn bestellingen zijn altijd op tijd, en precies wat ik besteld heb!
prima op tijd ,volgens agspraak
Prima service.
Makkelijk en snel te bestellen !
Terwijl ik nerveus in de wachtkamer van het ziekenhuis zit te wachten, een prachtig boeket bloemen kunnen uitkiezen en laten bezorgen. Echt wat een gemak en het deed me even mijn ellende vergeten. Magnifiek !!
Zoals gewoonlijk deed Fleurop weer een uitstekende job. Mooi boeket en op tijd besteld.
Het gemak om dit te bestellen voor vrienden die wat verder weg wonen
Bloemen zijn vers en mooi. Ik heb nu 2x besteld bij jullie, de 1e keer was in de middag en de laatste keer was om 14.30 uur. Ik vind dit veel te laat. Ik snap heus wel dat jullie een bepaalde route moeten rijden en dat niet iedereen in de ochtend aan de beurt is. Misschien volgende keer beter.
Beste Marcel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je vindt dat 14.30 uur te laat om een boeket te krijgen. Maar inderdaad (zoals je al aangeeft) de bloemisten hebben inderdaad meer boeketten die op een bepaalde tijd bezorgd moeten zijn. Daardoor zou het kunnen zijn dat je bloemengroet in de middag bezorgd wordt. Maar als je de volgende keer een bloemengroet in de ochtend bezorgt wilt hebben kun je het beste even bellen met ons op 0900 1501, dan kunnen we het navragen aan de bloemist of het lukt. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het boeket viel zeer in de smaak en beantwoordde aan de verwachtingen
Bij de bestelling voor Slavia Dols. Expliciet aangegeven: geen lelieachtigen ivm allergie. Toch zatenen er veel lelies in!
Beste J.M.A.A. van der Mark, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat er wel lelies in het boeket verwerkt zaten, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kan het beste een mail naar ons sturen naar [email protected], voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is (boven-en zijkant). Die kun je sturen binnen de zeven-dagen vaas garantie. Dan kunnen we ernaar kijken en het hopenlijk oplossen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Tot noch toe zijn alle leveringen goed uitgevoerd en door de ontvanger zeer gewardeerd wat kwaliteit en uitstraling
Veel keuze in prachtige boeketten. Ik stuur altijd via fleurop omdat de reacties die ik krijg van de gelukkige ontvanger altijd zo enthousiast zijn. Grote boeketten, prachtige bloemen en kleuren en ze staan lang. En dan kies ik van een foto… maar live zijn de boeketten dus nog mooier.
Nog laat besteld, volgende werkdag vroeg bezorgd. Ontvangster was erg te spreken over de samenstelling en kwaliteit van de bloemen.
Ik bestelde een boeket voor mijn dochter en het boeket met fotokaartje werd volgens afspraak goed bezorgd. Boeket zag er prima uit! Zie bijgevoegde foto.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire