Geweldige site
Het bestelde boeket was nog mooier dan op de foto en werd mooi op tijd geleverd.
Via internet eenvoudig besteld, de volgende dag een prachtig boeket afgeleverd.
Ik werd keurig gebeld dat de bestelde kleur niet meer voorradig was en of het in een andere kleur mocht. Het is een prachtig rouwstuk geworden, vakwerk.
Ik kon makkelijk navigeren op de site, de prijzen zijn overzichtelijk en de mogelijkheden zijn gevarieerd. Ik heb nog geen reactie van de ontvanger gehad dus daar kan ik nog geen mening overgeven. Ook word je op de hoogte gehouden van wat en wanneer de aflevering heeft plaatsgevonden.
Gemak en goede service.
Op tijd bezorgd, prachtig boeket, kortom zeer tevreden!
Bloemen in Nederland besteld en waren dezelfde dag nog afgeleverd in Spanje.
E-mail contact vind ik heel belangrijk en goede website met veel keuzen
Prachtig boeket voor mijn moeder.
Heel erg goed!
Besteld en geleveerd, precies zoals gewenst. Juiste dag, bouquet zo goed als hetzelfde als de foto (naar Nieuw Zealand). Zeer tevreden.
Goede service,mooie boeketten.
Alles prima overzichtelijk en op tijd geleverd.
Personeel heel behulpzaam Ze hebben extra contact opgenomen met Spanje dat de bloemen op tijd aankwamen.. En ze waren op tijd. Toppertje
Duidelijke website, blije ontvanger en netjes een bericht dat de bloemen zijn afgeleverd.Foto kan ik niet mailen, bloemen staan bij de ontvanger.
Fijn dat het boeket op dezelfde dag nog bezorgd kon worden. De foto die we kregen toegestuurd toonde een mooi en vrolijk boeket, precies zoals we gehoopt hadden.
Ga zeker vaker bestellen bij Fleurop!
Wij hebben een xtra groot boeket besteld, maar de bos die ze heeft ontvangen was echt heel klein voor die prijs!
Beste Catlijne, Bedankt voor de beoordeling. Wij hebben een mail met een toelichting naar je gestuurd. Wil je hierop reageren? Fleurige groet, Fleurop
bestellen gaat gemakkelijk, ik heb 't boeket niet gezien - als ik ter plekke had kunnen zijn, had ik 't zelf mee genomen -
Ik ga vaker zo bloemen bestellen
Fleurop heeft een handzame website om boeketten te bestellen. De levering is volgens afspraak verlopen en er werd een prachtig boeket geleverd wat er na een week nog steeds mooi bij stond.
Ik had een wit rond boeket verteld, maar kreeg een gekleurd, en ook niet rond. Voor de rest een goede service.
Beste Francis, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat er een ander boeket is geleverd dan je besteld hebt, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kan het beste een mail naar ons sturen naar [email protected], voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is (boven-en zijkant). Die kun je sturen binnen de zeven-dagen vaas garantie. Dan kunnen we ernaar kijken en het hopenlijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Een geweldige en belangrijke service, die ook nog eens heel goed werkt.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire