Goede website

Makkelijk bestellen veel keus in bloemen

• Boeket

Makkelijk bestellen, wordt keurig afgeleverd, gaat nooit fout, perfect dus!

Regelmatig bestellen we en dat gaat altijd makkelijk met een correcte afhandeling.

• Boeket

Na het verkeerde adres te hebben doorgegeven werd het meteen telefonisch voor me opgelost.

• Boeket

Prachtig boeket in 1 dag naar de andere kant van de wereld!

Eenvoudig besteld, en voor een paar tientjes fleur ik mijn familie op. Iedereen blij!

• Boeket

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Bezorging is ook naar wens verlopen.

Snel en goed geregld

Boeket snel afgeleverd, met een keurige bericht beving via de e-mail dat het boeket bezorgd was,

Prima boeket

Prima boeket, zat een kaartje bij met afzender. Daar had ik een vergrootglas bij nodig.

• Boeket

Top geregeld en snel bezorgd

Mijn vrouw werkt 17 jaar bij een bedrijf en daar ben ik trots op dus verdiende zij een bos bloemen. Zo gezegd zo geregeld.

Echt supper goex

• Boeket

Zoals gewoonlijk ,op tijd, mooie verse bloemen , erg blij mee

Makkelijk bestellen

Er is genoeg keuze uit mooi boeketten. Het bestellen en bezorgen gaat makkelijk en snel. Degene die de bos kreeg was echt verrast met een prachtige bos.

Teleurgesteld

Mooie bos maar na 5 dagen al niet meer mooi.

• Boeket

Veel geld betaald voor een slechte bos bloemen

Ik heb een mooie bos besteld voor vrienden in Hoogvliet, kostte in totaal bijna 40 euro en heb nu gehoord van degene voor wie het was dat het er niet uitzag. Kleine bos, weinig bloemen. Ga ik nooit meer doen. Echt jammer, zij waren ziek en ik wilde hen blij maken...

• Boeket

Op een heel makkelijke manier, iemand bedankt en blij gemaakt met een super mooi bloemenboeket.

In 1 woord: geweldig

Middelgroot boeket ipv groot :(

Grote boeket was middel ipv groot, prijs/kwaliteit viel tegen.

• Boeket

Geweldige service mooie bloemen snel geleverd

Was een uur te laat om te bestellen voor dezelfde dag 1 telefoontje naar servicecentrum was genoeg om m'n zus te verassen met bloemen nog dezelfde dag dat ze uit het ziekenhuis kwam. Topdeal! Mijn dank is groot.

Dure teleurstelling

Voor een verjaardag een boeket laten bezorgen dat na een week al totaal verlept was. Bij de supermarkt koop je voor de helft van de prijs bloemen die veel langer meegaan. Ook over het meegestuurde kaartje met een boodschap voor de jarige ben ik niet te spreken. Echt slordig afgedrukt, echt afgeraffeld.

• Boeket

Bloemen achter het huis gezet

Bloemen zijn bezorgd en achter het huis gezet. Mennowam er pas ruim een dag later uit dat de bloemen waren bezorgd. Zonde. En nu vraag ik me af wat te doen als men niet thuis is? Dan is het goed bedoelde bloemetje verwelkt als de ontvanger thuis komt.

• Boeket

Gewoonweg geweldig en altijd betrouwbaar

Ik woon in het buitenland en het is dus niet altijd makkelijk om je familie te steunen in moeilijke tijden. Een bloemetje sturen op een moment dat ze het nodig hebben, is vaak dan als een vitaal teken dat je aan ze denkt, bij ze bent en ze steunt op afstand. Mijn bloemetje 'van ver' heeft vaak geresulteerd in de reactie "dat was net de steun en teken van liefde dat ik nodig had". Voor mij en mijn familie is deze service dus vitaal om te laten weten dat je er bent, ookal kun je er niet in levende lijve bij elkaar zijn. Dank jullie wel ! (PS - sorry ik kan geen foto boeket uploaden daarom!)

handige website, mooie bloemen

wederom positieve ervaring met deze handige website en mooie bloemen

• Boeket

Heb de bis bliemen niet gezien...maar ontvangster was er erg enthousiast over.

1e keer buitenlandse bestelling gedaan, is perfect uitgevoerd

Onze dochter heeft zich gevestigd met haar gezin in Mallorca en daar hoort een feestelijk boeket bij. Besteld en het is de volgende werkdag afgeleverd en leverde een blije verrassing op. Meteen kregen we een foto van het boeket, met blije gezichten, geweldig!

Een doorsnee bosbloemen voor meer dan 50 euro.. Dit was een dure les

Voor wat je ervoor moet betalen is het ver onder de maat. Ik betaalde ruim 50 euro en kreeg een foto van de ontvanger van een gewoon bosje bloemen. Ik was teleurgesteld en ik zal dan ook niet meer IA Fleurop bloemen laten bezorgen.

• Boeket

Op tijd geleverd, prima boeket

Snel bestellen, op tijd leveren. Prima service!

geweldig zoals altijd

jullie leveren voor mij altijd een geweldige service en kwaliteit bloemen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire